adashhh Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Niezły kabanix ! Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Chyba z 10 min. zabawy na zestawie UL, musiałem hamulec do odjazdów wyregulować hehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Widzę znajome strony. ..dawno mnie tam nie było...Pamiętam jak w tym miejscu cieżko było złowić mniejszego ale wtedy obowiązywał 10letni zakaz połowów sieciowych.Teraz pewnie to okaz wiec gratuluje tym bardziej że na swój "wynalazek " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 (edytowane) U grunciarzy w siatach tyle razem co ten jeden. Przy wyspie podobno srogie sumiska stoją ale póki co dla mnie nie do sięgnięcia- może za tydzień-dwa zakupię katapultę i jadę z powrotem.A starych śmieci się nie zapomina Edytowane 14 Lipca 2015 przez Piotrek Sukingaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 (edytowane) Taki mały smaczek, ostatnia partia wyszła w bardzo profesjonalnej szacie za co dziękujęmojemu dilerowi.ed. dilerowi farb Edytowane 14 Lipca 2015 przez Piotrek Sukingaad 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Ładnie, ładnie Panie, ja w weekend cioram, przydało by się mieć te boleniówy ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Dzisiaj wrzucę w ostatnią warstwę lakieru i jutro możemy się ustawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Taram!Rozpoczynamy z Piotrem współpracę. Od dziś, obok samodzielnych prac każdego z nas, dostępne będą również jerki, które będą naszym wspólnym dzieckiem.Jak to Piotr zwykł mawiać, "bo wobler musi mieć paski" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 A ceny będą tak obrzydliwie wysokie, że zbankrutujemy po miesiącu heheheh Dżołki- ustaliliśmy, że na jerku i shrapie, w wątkach sprzedażowych, ceny pozostają po staremu, czyli po koleżeńsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Zamiast czekać na katapulte pożycz łódkę od p.Stasia i atak.Ewentualnie wróć po zmroku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Już pewnie w sierpniu, teraz się na Mazury zbroję także z przynętami działam oporowo. A druga sprawa, że chyba ciężko trafić kiedy nie jest na rybach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Bunkrów to tam nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Nie każdy wobler musi mieć paski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 No nie wiem Janusz, nie wiem. Przez szacunek dla siwych włosów nie zajmę stanowiska hehehe Mam plan na rozbujanie tzw. wspólnego dizajnu ale muszę w tym celu udać się w wolnej chwili nad Wisłę po jakąś suchą lipkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Nie każdy wobler musi mieć paski 9.JPGHA nie mogę uwierzyć na pewno są tam paski....chociażby przezroczyste... ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Ideowe bardziej hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Złote rybki. Też bez pasków, ale "złotkom" się dużo wybacza 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 A jakie by ładne były z takimi grafitowymi paskami... fiu fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Panowie fajne połączwnie :-D będzie wspólny wątek ? :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Na razie o tym nie myśleliśmy, musimy obgadać kilka spraw i założeń, myślę że wiem jak optymalnie wykorzystać to co do tej pory robiliśmy oddzielnie, ale to trzeba usiąść, odbić denko i chwilę podyskutować . Temat bez spiny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 A może taki jerk kwestia mandułek bez niszczenia nowiutkich kubotek w moim przypadku rozwiązana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Piotr kup se nową wagę ja bym tej już nie wierzył Strzała!M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Jeszcze bangla, jak trafię szóstkę to pomyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Na razie tyle bo filmików z pracą jerków nie da się zrobić przy tak brudnej wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Piotr ostatnio tego fire tigerka co mam zarzuciłem na Water Wolfa na chwilę żeby zobaczyc na video jak się prezentuje bo warunki były idealne na nagrywanie a nie łowienie. Jechałem też z płocią przy różnych prędkościach bo będzie zamiatać w slow trollu. Pike v2 i killer v2 też nagrałem, przychodzę do domu i co widzę? Nie usunąłem kuźwa plików ze starego wypadu i nagrało się tylko 40min łowienia Piranią jak się jeszcze łudziłem, że coś złowię. Heh Kiedy zrobisz normalnej wielkości wabiki? PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi