Skocz do zawartości

Love-Bait

Rekomendowane odpowiedzi

W Sierpniu się biorę, moja meta do jesieni zarośnięta zielskiem to akurat będzie chwila czasu na jakieś testy. Też dzisiaj próbowałem z kumplem akcję jerków nagrać ale woda taka syfiasta, że nawet gołych korpusów nie było widać 10 cm pod powierzchnią wody.

HEj,

Dzięki za wobki, fajnie pracują, niestety nie miałem okazji złapać bolka..."turyści" bardzo katowali wode różnego typu sprzętem pływającym i bolenie były... pochowane w zielskach.

Ogólnie mało czasu nad wodą spędziłem, sobota Bug, który prawie przeszedłem...

A niedziela katowałem swój zbiornik, ze 4 szczupaki jakieś stykowce, okonie rozmiarowo podobne do przynęt ;d

Pozdrawiam

aa i jakoś wstawie te zdjęcia uklejek

Na razie to nie ma produktu. Muszę haki jutro kupić po robocie. Ale powiem Ci, że tym wpisem podałeś mi dobry patent na pułtuskie bolki z kanałku- to może być to!  :rockon:

Edytowane przez Piotrek Sukingaad

Jakiś czas temu zainteresowałem się przynętami Piotra, nazwa, która wzbudziła moją uwagę to Terminator i Terror Janusz, pomyślałem sobie co za Luzak nadaje takie ksywki jerkom. Postanowiłem na próbę kupić dwa takie jerki, może się sprawdzą na naszej warszawskiej Wiśle... Na efekty długo nie musiałem czekać, tak jak myślałem były idealne na spowolnienia i zatoczki. Podszarpując sprowokowałem do ataku parę Szczupaków w słoneczny dzień, później na przynęte która była prototypem złowiłem pięknego Bolenia, któremu nawet nie przeszkadzał przypon stalowy, godzinę później miałem jeszcze przytrzymanie, ale za daleko by skutecznie zaciąć miękkim kijem.

post-54620-0-23318000-1437507843_thumb.jpg

Edytowane przez Rexxx
  • Like 1