sukingad Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Na razie nie @seemoore obiecał mi nagrać... tak z rok temu hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Piotrek, nie no ona czasem zerka.... akurat tą strone pozwoliłem sobie przeglądać sam hehhehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Antyzaczepowce pomalowane i się nabłyszczają. Ten kolor fajnie wyszedł ale po Pułtuskiej Zmutowanej Uklei Mordercy nie mam pomysłu na nazwę heh. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Tym razem korpusy do obrotówek. Obaczem co wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Antyzaczepowce pomalowane i się nabłyszczają. Ten kolor fajnie wyszedł ale po Pułtuskiej Zmutowanej Uklei Mordercy nie mam pomysłu na nazwę heh.20150722_203629.jpgWygląda fajnie, podejrzewam, że ogarnie kilka gatunków, masz ręke chłopie. Wczoraj pokazałem starszej daty Boleniażowi Twoje wyroby, pomacał i stwierdził, że będą łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Zobaczymy jak obroty teraz wyjdą, bzików mam ze 20 sztuk zrobionych. W założeniu zrobiłem dla siebie, chociaż drobnica ma słabą przeżywalność i lubi być wyskubywana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) Piotrek a może nazwa do antyzaczepa to ,,genetyczny terror japońca" Edytowane 23 Lipca 2015 przez ferrox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Musiałbyś rozwinąć myśl bo nie nadążam za etymologią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Mi się skojarzył z japońcem którego złapałem w małym dołku z durzą populacją tej ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Cywilizujemy temat. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Pierwsze spakowane 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Ból doopy związany z mikrołowieniem na własne wabiki zażegnany. Od teraz cykady będą stałą pozycją w moim pudełku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) Na urlopie miałem bardzo owocny cykadowy trening, wiem już jak mają pracować, żeby były skuteczne, więc kuje się "żelazo" Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez Piotrek Sukingaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) Tutaj jeszcze dwa rodzaje prototajpów; też cykady, chociaż ostatecznie to się okaże dzisiaj po południu bo może tylko breloczki i to brzydkie. Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez Piotrek Sukingaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Ten czarny to wygląda jak pała murz.... Sorry afroamerykanina A śmiałem się z moich sandaczy na wedce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Poczekaj poczekaj... A Twoich sandaczy to akurat jestem największym fanem na świecie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Hehe czekaj wrócę z nad morza będę robił okoniowke. Co prawda trochę mocniejsza.... Ale o rysunku postaram się nie zapomnieć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Musi być! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Z cyckami i w czapce hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 i czachy wydziarane hehehhe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Ciekawe jak moje okonie na te cykady będą reagować ;dNa próbkę 2 sztuki mi odłożyć możesz? jakoś się stykniemy to się rozliczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Mogę mogę, z tej blachy co kupiłem wyjdzie ok 150 sztuk to jakoś ze dwie dla Ciebie wyskrobię- za dobrą fotkę to nawet gratis ale to najpierw muszę zobaczyć jakieś bydle z moim jerkiem w pysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Łowić nie ma kiedy przez kolejny miesiąc nie wiem czy wędkę wezme do ręki.. kawalerskie, wesela.... wiesz jak to jest... Może dziś coś pogibie choć sam nie wiem. oczywiscie nie moje.... aż tak głupi nie jestem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Bierzta jerki bo bida w chałupie taka, że d....a spodnie wciąga heheheRobi się mikro złom... Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez Piotrek Sukingaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Furie i robale cdn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi