Jasiek170476 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Piękne te cykady robisz. jeśli są tak łowne jak jerki i boleniówki to poproszę 6 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Spox, w następnym tygodniu Ci podrzucę do roboty. Właśnie tuninguję uklejkę, jutro przed robotą na Szczęśliwice skoczę obczaić co wyszło a drugi temat to reaktywacja pierwszego wzoru i dzisiaj pod niego formę będę odlewał. Gorsza sprawa, że nie mogę znaleźć modelu-matki do Janusza :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Może zadzwoń do tego Janusza i zdobądź namiary jego Matki.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Może zadzwoń do tego Janusza i zdobądź namiary jego Matki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Piotruś zamieścił byś fotki uklejki i jerka dla mnie.... jeśli już zrobiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Ukleję zaraz będę malował, w jerku zostały paski (bo, że muszą być to wiadomo )- wczoraj dałem pomarańcz, jak będzie jeszcze jasno to pyknę fotkę z suszarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Co za malowanie Panie Piotrze, nie zapomnij o czerwonych żarówach, cykady też się będą sprawdzać i perłowych z czarnym grzbietem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Z rana dopiero będę lakierował bo te farby fluo są specyficzne i muszą swoje pooddychać, długo trzymają wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Czemu nie ma fotek tych produktów, które mi dzisiaj pokazywałeś? Jeszcze raz dzięki za jerki i cykady, wykonanie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Też się nad tym zastanawiam hehehe. Nie miałem czasu zrobić ale może Ty będziesz miał odpowiednie okoliczności przyrody do cyknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Trochę wczesnej produkcji w nowej odsłonie, zamówienie jednego z kolegów. Na Targety przygotowałem nowe formy i będą w szerszej produkcji, uklei dalej nie będzie bo nienawidzę ich robić Target będzie robiony w wersji z nieregularną akcją, już kiedyś robiłem takie przynęty i wracam do tematu- więcej tutaj:http://jerkbait.pl/topic/23926-love-bait-moje-przynęty/?p=1327462 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Miodne jak zawsze ciekawy patent na skręcanie oczka w sterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Dzięki, będzie można osobiście uświnić brudnymi paluchami nowiutki, błyszczący na nich lakier podczas targów właśnie siadam do kręcenia stelaży, wyjdzie może ze 30 szt targetów i ZERO uklei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Piotrze, jak doświadczenia ze sterem krzesełkowym? Skręcany drut - gdy widzę tego typu rozwiązania, przypomina mi się stary żart rysunkowy:Drzwi z napisem Urząd Patentowy, zza drzwi w "dymku" głos: I przestań w kółko powtarzać "dlaczego ja na to nie wpadłem?!" No właśnie, dlaczego ja na to nie wpadłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 To przez przypadek z tym drutem i z lenistwa- nie chciało mi się robić formy dwuczęściowej A "Krzesełka" pięknie ściągają woblera do dna, chyba nawet lepiej niż deep runnery- temat jak najbardziej warty podjęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Piotr jak wielkość tego cukierasa w dolnym rzędzie? Na ile zejdą obie wersje? PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Te mają po 6.5 cm. Wersja deep runner schodzi niżej od tego krzesełkowego natomiast łowiąc nimi z brzegu nie będę opowiadał bajek typu "pięć metrów Panie" "siedem spokojnie", "Niemiec pod kocem trzymał" itp. Kolega zamawiający chciał przynęty pracujące w granicach 7m i w trolu deep runnera sprowadzi na tą głębokość, krzesłkowego nie ze względu na krótszą końcową część steru ale ogólnie łykają deep runnery w tym temacie. Jak ustawiałem ukleję z "krzesełkiem" to błyskawicznie brała zanurzenie także temat dobry i na łódź i na brzeg. No chyba, że pytałeś ile na cenie zejdą to na pewno nie zejdą nic bo ileż k.... można dawać jeszcze niższe ceny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Trochę wczesnej produkcji w nowej odsłonie, zamówienie jednego z kolegów. Na Targety przygotowałem nowe formy i będą w szerszej produkcji, uklei dalej nie będzie bo nienawidzę ich robić Target będzie robiony w wersji z nieregularną akcją, już kiedyś robiłem takie przynęty i wracam do tematu- więcej tutaj:http://jerkbait.pl/topic/23926-love-bait-moje-przynęty/?p=132746220150822_072154.jpg20150822_072216.jpg20150822_072242.jpg20150822_072556.jpg20150822_072535.jpg20150822_072656.jpNie moge sie doczekac gdy zaglebie je w odrzańskie ryniennki , Pikne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Dzisiaj miałem próbę kolejnego podkupienia, nie dałem się namówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Czy Ty zrobisz coś chłopie w końcu w normalnej wielkości?!Buu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zrobię, z tym też będę działać żeby go powiększyć tak 2x (chemia albo technika), 13 cm to już w tym przypadku będzie piguła powyżej klasy rzutowej "pier..olnie-zabije". Wczoraj na grada miałem ładnego klocka, w prawdzie nie to co Twoje krokodyle ale za to w takim miejscu, że branie spowodowało samoistny opad szczęki. Centrum miasta, pińcet ludzi na spacerze, bachory drące japy- street fishing wersja hard Warsaw sunday hehe. Niestety pod nogami się wypiął ostanim wyskokiem ale nic to, dziób roześmiany, łapki trzęsące i ogólnie dobre wspomnienie plus nowa meta. Wcześniej klapka ze stawu wyciągałem jakiemuś dzieciakowi i myślałem, że będzie to jedyny emocjonujący moment tego dnia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Dzis odebralem 4 klejnociki , wobki pieknota i ślicznota , nie moge doczekas sie testów , dzieki za gifta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Nie ma sprawy, powodzenia nad wodą i niech kij często trzeszczy pod rybą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Wygląda toto brzydko jak ch.... ale działa jak potrzeba. Forma na wycinanie rowków na stery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi