Skocz do zawartości

Love-Bait

Rekomendowane odpowiedzi

Spox, w następnym tygodniu Ci podrzucę do roboty. Właśnie tuninguję uklejkę, jutro przed robotą na Szczęśliwice skoczę obczaić co wyszło a drugi temat to reaktywacja pierwszego wzoru i dzisiaj pod niego formę będę odlewał. Gorsza sprawa, że nie mogę znaleźć modelu-matki do Janusza :/

Trochę wczesnej produkcji w nowej odsłonie, zamówienie jednego z kolegów. Na Targety przygotowałem nowe formy i będą w szerszej produkcji, uklei dalej nie będzie bo nienawidzę ich robić  :P Target będzie robiony w wersji z nieregularną akcją, już kiedyś robiłem takie przynęty i wracam do tematu- więcej tutaj:

http://jerkbait.pl/topic/23926-love-bait-moje-przynęty/?p=1327462

post-50550-0-35290500-1440270776_thumb.jpgpost-50550-0-98940900-1440270783_thumb.jpgpost-50550-0-57870400-1440270789_thumb.jpg

post-50550-0-93838000-1440270798_thumb.jpgpost-50550-0-05890100-1440270804_thumb.jpgpost-50550-0-86202800-1440270808_thumb.jpg

• Like 8

Piotrze, jak doświadczenia ze sterem krzesełkowym?

Skręcany drut - gdy widzę tego typu rozwiązania, przypomina mi się stary żart rysunkowy:
Drzwi z napisem Urząd Patentowy, zza drzwi w "dymku" głos: I przestań w kółko powtarzać "dlaczego ja na to nie wpadłem?!"

No właśnie, dlaczego ja na to nie wpadłem?

:D

To przez przypadek z tym drutem i z lenistwa- nie chciało mi się robić formy dwuczęściowej  :P A "Krzesełka" pięknie ściągają woblera do dna, chyba nawet lepiej niż deep runnery- temat jak najbardziej warty podjęcia :)

• Like 1

Te mają po 6.5 cm. Wersja deep runner schodzi niżej od tego krzesełkowego natomiast łowiąc nimi z brzegu nie będę opowiadał bajek typu "pięć metrów Panie" "siedem spokojnie", "Niemiec pod kocem trzymał" itp. Kolega zamawiający chciał przynęty pracujące w granicach 7m i w trolu deep runnera sprowadzi na tą głębokość, krzesłkowego nie ze względu na krótszą końcową część steru ale ogólnie łykają deep runnery w tym temacie. Jak ustawiałem ukleję z "krzesełkiem" to błyskawicznie brała zanurzenie także temat dobry i na łódź i na brzeg. No chyba, że pytałeś ile na cenie zejdą to na pewno nie zejdą nic bo ileż k.... można dawać jeszcze niższe ceny ;)

• Like 2

Trochę wczesnej produkcji w nowej odsłonie, zamówienie jednego z kolegów. Na Targety przygotowałem nowe formy i będą w szerszej produkcji, uklei dalej nie będzie bo nienawidzę ich robić  :P Target będzie robiony w wersji z nieregularną akcją, już kiedyś robiłem takie przynęty i wracam do tematu- więcej tutaj:

http://jerkbait.pl/topic/23926-love-bait-moje-przynęty/?p=1327462

attachicon.gif20150822_072154.jpgattachicon.gif20150822_072216.jpgattachicon.gif20150822_072242.jpg

attachicon.gif20150822_072556.jpgattachicon.gif20150822_072535.jpgattachicon.gif20150822_072656.jp

Nie moge sie doczekac gdy zaglebie je w odrzańskie ryniennki , Pikne

• Like 1

Zrobię, z tym też będę działać żeby go powiększyć tak 2x (chemia albo technika), 13 cm to już w tym przypadku będzie piguła powyżej klasy rzutowej "pier..olnie-zabije". Wczoraj na grada miałem ładnego klocka, w prawdzie nie to co Twoje krokodyle ale za to w takim miejscu, że branie spowodowało samoistny opad szczęki. Centrum miasta, pińcet ludzi na spacerze, bachory drące japy- street fishing wersja hard Warsaw sunday hehe. Niestety pod nogami się wypiął ostanim wyskokiem ale nic to, dziób roześmiany, łapki trzęsące i ogólnie dobre wspomnienie plus nowa meta. Wcześniej klapka ze stawu wyciągałem jakiemuś dzieciakowi i myślałem, że będzie to jedyny emocjonujący moment tego dnia ;)

• Like 2