Skocz do zawartości

Love-Bait

Rekomendowane odpowiedzi

Udało mi się dzisiaj porzucać trochę woblerkiem od Ciebie. 7cm z dwoma oczkami bezster :) Powiem tak...jest to kolejny must have w moim pudełku, jestem mega zaskoczony pracą. Na drugim oczku jest zajebioza, po kilkudziesięciu rzutach parkinson murowany. Pierwsze oczko też super, muszę ogarnąć jak poprawie prowadzić, na tego typu wobki rzadko łowię więc wprawy nie ma ale widzę potencjał. Świetne myszkowanie przy szrpnięciach, zwykle przy takich mykach zaraz plećka plątała się o kotwice u Ciebie wszysto perfect. Jednym słowem polecam. Żeby nie było, z totalnej studni jakieś nieduże okonie udało się wyciągnąć. Na wiosnę kliknię po kilka sztuk.

Pozr.

• Like 1

Dzięki ;) ten model przeszedł masę testów obciążenia, rozmieszczenia oczek i ołowiu, żeby pracował tak jak w tej chwili. Liter zaczynało brakować do oznaczeń, a założenie było takie, żeby startował z 2-go oczka od razu po podbiciu (większość takich konstrukcji potrzebuje  minimum 3-5 cm "rozpędu"), zachowywał pracę przy wolnym prowadzeniu i pracował możliwie poziomo plus kilka innych przeczy związanych m.in. w właściwym opadem. W czasie testów okazało się, że trudno te wszystkie wartości połączyć i jest wiele bardzo drobnych niuansów, które jednak mają duże znaczenie dla właściwej pracy, ale da się- tylko trzeba czasu.

Tutaj kilka z wielu egzemplarzy testowych ;)

post-50550-0-05056500-1443899606_thumb.jpg

• Like 2

O, to ciekawy pomysł :o . A może byś takiego wariata jak kol. manniek66 byś wyczarował, ale na pstrąga. Coś podobnego do twitcha (praca). A do świąt daleko chyba, że myślisz o helloween  :rockon: .

Aha, dziękuję za fajną recenzję mojej książki  :) .

Ok, napisz tylko jak ma się zachowywać w wodzie to coś się znajdzie albo wyfasuje :)

No musi wariować jak twitch lub podobnie :) .  Nie może być zbyt tonący bo zanim cokolwiek zrobi to już będzie na dnie  :lol: .

Coś takiego:

http://www.angeln.de/Angeltechniken/Angeltechnik-Twitchen-61

i jeszcze błyskać boczkami. Panie po prostu wariatuńcio  :lol: .

Edytowane przez Banjo

Ok chociaż mnie się wydaje, że tu się bardziej o prezentację rozchodzi. Miałem sobie kilka sztuk odlać pod stery to od razu i dla Ciebie jednego zrobię.

Tymczasem na nieśmiertelnym stole z Ikei...

post-50550-0-79692300-1444077501_thumb.jpgpost-50550-0-76795500-1444077506_thumb.jpg

Jeżeli ktoś posiada info o sklepie stacjonarnym, w którym można kupić uzupełniacze śrutu (poza Decathlonem) to proszę o info, w zamian za cynk cykada gratis :)