sukingad Opublikowano 1 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Za 26 to miałbym dwie ;p i jeszcze na piwo z biedry. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Starczyłoby tylko na V.I.P.-a, ale nie dobre cholerstwo Edytowane 1 Października 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Jak życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Przecena 90% już nie ma [emoji14]20151001_195409.jpgA gdzie to takie promo mieli ? :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Nigdzie takich nie ma, czysty fart. Lotka też wysłałem ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Udało mi się dzisiaj porzucać trochę woblerkiem od Ciebie. 7cm z dwoma oczkami bezster Powiem tak...jest to kolejny must have w moim pudełku, jestem mega zaskoczony pracą. Na drugim oczku jest zajebioza, po kilkudziesięciu rzutach parkinson murowany. Pierwsze oczko też super, muszę ogarnąć jak poprawie prowadzić, na tego typu wobki rzadko łowię więc wprawy nie ma ale widzę potencjał. Świetne myszkowanie przy szrpnięciach, zwykle przy takich mykach zaraz plećka plątała się o kotwice u Ciebie wszysto perfect. Jednym słowem polecam. Żeby nie było, z totalnej studni jakieś nieduże okonie udało się wyciągnąć. Na wiosnę kliknię po kilka sztuk. Pozr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Dzięki ten model przeszedł masę testów obciążenia, rozmieszczenia oczek i ołowiu, żeby pracował tak jak w tej chwili. Liter zaczynało brakować do oznaczeń, a założenie było takie, żeby startował z 2-go oczka od razu po podbiciu (większość takich konstrukcji potrzebuje minimum 3-5 cm "rozpędu"), zachowywał pracę przy wolnym prowadzeniu i pracował możliwie poziomo plus kilka innych przeczy związanych m.in. w właściwym opadem. W czasie testów okazało się, że trudno te wszystkie wartości połączyć i jest wiele bardzo drobnych niuansów, które jednak mają duże znaczenie dla właściwej pracy, ale da się- tylko trzeba czasu.Tutaj kilka z wielu egzemplarzy testowych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Kurde a myślałem nad nim jak go oglądałem. Trzeba się maniek spotkać nad wodą i pooglądać zawartość pudełek Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Chyba jeszcze parę sztuk mi zostało jakby co, będzie reż stale dostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 A co dla mnie szykujesz Piotrek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Dla każdego coś szykuję, w końcu święta za pasem. A tak na serio: przygotowuję woblera ze sterem krzesełkowym, w wersji (jak nie posiałem gdzieś notatek z testów) suspender. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 O, to ciekawy pomysł . A może byś takiego wariata jak kol. manniek66 byś wyczarował, ale na pstrąga. Coś podobnego do twitcha (praca). A do świąt daleko chyba, że myślisz o helloween .Aha, dziękuję za fajną recenzję mojej książki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 To też by pewnie musiał być suspender bardziej. Chyba gdzieś mi się taki wala po pracowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Co najmniej suspender jak nie sinking. Poszukaj dokładnie, zależy mi na takim . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Ok, napisz tylko jak ma się zachowywać w wodzie to coś się znajdzie albo wyfasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Release the Kraken!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Bardziej jak glut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 I jeszcze takie bydle 1,5 cm. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Ciekawi mnie jak pracuje ? Nakręć Piter filmik jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Hehe dobre, water wolfem? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Mała armia Na dzisiaj starczy bo jeszcze mi tak zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Ok, napisz tylko jak ma się zachowywać w wodzie to coś się znajdzie albo wyfasuje No musi wariować jak twitch lub podobnie . Nie może być zbyt tonący bo zanim cokolwiek zrobi to już będzie na dnie .Coś takiego:http://www.angeln.de/Angeltechniken/Angeltechnik-Twitchen-61 i jeszcze błyskać boczkami. Panie po prostu wariatuńcio . Edytowane 5 Października 2015 przez Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Ok chociaż mnie się wydaje, że tu się bardziej o prezentację rozchodzi. Miałem sobie kilka sztuk odlać pod stery to od razu i dla Ciebie jednego zrobię.Tymczasem na nieśmiertelnym stole z Ikei...Jeżeli ktoś posiada info o sklepie stacjonarnym, w którym można kupić uzupełniacze śrutu (poza Decathlonem) to proszę o info, w zamian za cynk cykada gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Bydlak obrotowy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Komuś się chyba nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi