sukingad Opublikowano 6 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Eee nie mam czasu się nudzić. Dłubię sobie różne rzeczy pomiędzy odlewaniem zamówień żeby czasu nie tracić, a dłubiąc te mikrusy też odpoczywam. Poczekaj aż się wezmę za mikrowobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Te dziurki to fajny sposób na wyżycie się. Za polityka - bach jedna dziurka, za wrednego klienta co nie wie czego chce - bach dwie dziurki itd . A tak na poważnie to w tych cykadkach nie lepiej zrobić więcej otworów pod mocowanie agrafki. Wiem, że małe, ale może jeszcze jeden zmieści się. Co do woblera (praca) to zdaje się na Twoje doświadczenie. I ostatnia (chyba ) prośba - malowanie: strzebelka lub pstrążek. Uda się tak pomalować?A ten bydlak obrotowy, przeciążony startuje od razu, czy trza mu pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Co ma się nie udać, napisz tylko jaka to ma być strzelba Rozmieszczenie otworów w cykadach nie jest przypadkowe- cykada najlepiej pracuje podczepiona w tym właśnie miejscu, staruje od razu, nie gubi pracy, nie zaczepia się zbyt często o linkę kotwiczką i co równie ważne- łowi ryby Tak jak już wspominałem, każdy wabik testuję/testujemy przez co najmniej kilka miesięcy, aż któraś z kolei wersja zaczyna łowić. Wolę potrzymać nowy wabik w szufladzie nawet przez rok niż wypuszczać w świat byle co. Dzisiaj dostałem od kolegi z roboty recenzję najnowszej wersji Janusza: "Żółty zarobił na siebie, dziesięciu wyje..ał", krótko i na temat Bydlak obrotowy czeka na wodowanie, pewnie jutro przed robotą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 W "WŚ" jest relacja z targów. Wyczytałem tam Piotrze, że robisz woby z jakiegoś ciężkiego drewna. Uchyl rąbka tajemnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Pewnie się w redakcji notatki pomieszały , bo M. Szymański wypytał mnie głównie o materiał. A tak naprawdę dalej tylko chemia, czyli 0% handmade bo nie ma duszy i w zasadzie nie przynęta. Jedziesz gdzieś jutro porzucać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Zastanawiam się ale przeraża mnie ten rosyjski wyż nie lubię takiej lampy i wschodnich podmuchów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Takem czuł, że to sprawka Putina... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 "Ciężkie drewno"W biurze ;p 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Jakie parametry mają te " fluo tygrysy"Fotki 3 rząd od prawej 2-4 Edytowane 11 Października 2015 przez Mariano Italiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 To ja może podam skrócony opis z mojej nieistniejącej (ekhm ekhm Michał) strony www. 3. Perch Jig&Jerk· Długość 6,5 cm· Waga 11,5 gr· TonącyBezsterowiec o bardzo szerokim spektrum zastosowania, można nim jigować jak wykorzystywać do jerkowania, przynęta może być wykorzystywana do ekspresowego boleniowego prowadzenia pod samą powierzchnią wody albo jerkowania przy dnie gdzie kusi okonie i sandacze (sugerowane pierwsze oczko). A. szybkość nurkowania przynęty (obecnie ok 1,5m/s) przy jednoczesnej-B. pracy w opadzie polegającej zarówno na lusterkowaniu jak i lekkim wychyleniom ogonka na boki,C. odpowiedniej lotności przynęty bez jej jednoczesnego przeciążania,D. właściwego spozycjonowania przynęty w wodzie,E. możliwie horyzontalnego prowadzenia przy zachowaniu dynamicznej akcji jaką posiada,F. błyskawicznego startu woblera z drugiego oczka. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Koledzy tu nie ma co się zastanawiać, Przynęty Piotra naprawdę łowią... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Negocjacje trwają heheha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Nowa seria- spoony. Będą gotowe w przyszłym tygodniu, jak widać rozmiarówka konkret. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Ruszyła moja strona internetowa, na którą serdecznie wszystkich zapraszam Zawartość będzie na bieżąco uzupełniania o asortyment instruktaże filmowe i fotograficzne i masę innych superfajnych rzeczy. Stronkę zaprojektował nasz forumowy kolega Slider i efekt przeszedł moje oczekiwania, pełna profeska- jeśli ktoś planuje założenie własnej strony to polecam Michała z czystym sumieniem!!! http://love-bait.com 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Pięknie, jeszcze tylko sklepik uzupełnij i będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Nie ma czym na razie, ale to chyba dobrze Cała zima przede mną, spoony się szykują... będzie w czym wybierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Nowa seria- spoony. Będą gotowe w przyszłym tygodniu, jak widać rozmiarówka konkret.20151014_195050.jpgCo to za masa :-D w niej rzeźbisz modele ? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 To na kopyta do spoonów, formowanie i szlifowanie idzie dużo szybciej niż rzeźbienie w drewnie. Dokładnie nazywa się samoutwardzalna masa modelarska Jovi terakota. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 .... masa modelarska Jovi terakota. Klej do terakoty który został Tobie po remoncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Ruszyła moja strona internetowa, na którą serdecznie wszystkich zapraszam Zawartość będzie na bieżąco uzupełniania o asortyment instruktaże filmowe i fotograficzne i masę innych superfajnych rzeczy. Stronkę zaprojektował nasz forumowy kolega Slider i efekt przeszedł moje oczekiwania, pełna profeska- jeśli ktoś planuje założenie własnej strony to polecam Michała z czystym sumieniem!!! http://love-bait.com Super stronka Piotrek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Dzięki ale to Michała dzieło, ja zrobiłem tylko opisy i dałem zdjęcia od innego kolegi. Wyszła bardzo fajnie, nie jest przeładowana informacjami i przejrzysta. Będzie z czasem blog i sklepik ale póki co tylko z egzemplarzami pojedynczymi/ krótkimi seriami, które nie wchodzą w większą produkcję, takie smaczki dla klientów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Bardzo fajna strona! Prosta, nowoczesna forma, świetne zdjęcia robią robotę. Zawartość (tekst) też zachęcająca - super! Jeden brak tylko chcę zgłosić - jakieś szczegóły techniczne by się przydały - waga, rozmiar. Naczytałem się fajnych rzeczy o przynętach, ale czy mój sprzęt da radę? Przy Terminatorze coś o tym wspominasz, a przy pozostałych nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Aaaa rzeczywiście, nie zauważyłem tego. Muszę poinformować łebmajstra Michała Dzięki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Bardzo fajna strona! Prosta, nowoczesna forma, świetne zdjęcia robią robotę. Zawartość (tekst) też zachęcająca - super! Jeden brak tylko chcę zgłosić - jakieś szczegóły techniczne by się przydały - waga, rozmiar. Naczytałem się fajnych rzeczy o przynętach, ale czy mój sprzęt da radę? Przy Terminatorze coś o tym wspominasz, a przy pozostałych nic.Piotrek jak pisze, to piszę konkrety i tematy które przerobił na własnej skórze a nie jakieś wyssane z palca banialuki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 (edytowane) Miło mi, że strona się podoba Założeniem całego projektu było to żeby strona była nowoczesna oraz schludna. Cel został osiągnięty. Specyfikacja została dodana, dzięki za czujność! Tak jak Piotrek wspomniał na początku, aktualna strona to tylko przedsmak tego co będzie się działo niebawem.Sklep z jego twórczością zostanie odpalony w niedługim czasie, do tego pewnie ruszy blog gdzie będzie przedstawiał aktualności itp. Pozdrawiam,Michał Edytowane 16 Października 2015 przez @slider@ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi