sukingad Opublikowano 16 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 (edytowane) Adaś, ciężka laga internetowej sprawiedliwości czuwa i nie zna litości . Lepiej się pocić przez rok dwa i więcej lat nad jednym wzorem niż pisać bajki bo to zawsze skutkuje długotrwałym kacem. Nie wspominając już o tym, ile można się nauczyć o niuansach w pracy przynęty, których na pierwszy rzut oka nie widać. Jak spojrzę na dwa lata wstecz to zdaje cobie sprawę ile od tego czasu nauczyłem się o bezsterowcach z oczkiem na grzbiecie (nauka trwa dalej), moje podejście do tematu dojrzało przez ten czas ale mam jeszcze kilka rozwiązań, które diametralnie zmieniają "walory użytkowe" takiej przynęty. A to tylko dzięki kilkuletniej dłubaninie, dziesiątkach testowanych egzemplarzy (nie setkach bo bym chyba musiał znaleźć sobie inne hobby), kilku zbiegom okoliczności i szczęśliwym niedoróbkom podczas testów Nie ma co kombinować, trzeba zap...alać i nie stękać. Edytowane 16 Października 2015 przez Piotrek Sukingaad 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 ..........Nie ma co kombinować, trzeba zap...alać i nie stękać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Brawo ja. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Gradzisław robi piątunio przed robotą. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 BIERE tego łamańca ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 To jest jeszcze nie malowane- musze specjalny lakier kupić do niego- jak będą gotowe to dam Ci znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Łamaniec zarąbisty pytanie techniczne: czy to tylko na zdjęciu tak wygląda, że przednia kotwa, a raczej jej ramiona wystają niewiele poza korpus? Nie będzie problemu z zacięciem ryby i utrzymaniu jej na haku? Nie piszę tego złośliwie, po prostu jestem ciekaw bo nigdy nie łowiłem na tego typu konstrukcje ba, nawet na foto takiej nie widzialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Siemasz, raczej nie będzie problemu bo korpus jest z elastycznego materiału. Tak zbroją te przynęty Rosjanie i łowią na nie sandacze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerz Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Pietrze,a masz już jakieś gotowe?Nie, żebym coś chciał.....tak se tylko pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Zrobić na takim gołym korpusie to mogę bez problemu, kwestia dokupienia kotwic i chwosta. Z malowaniem i lakierem to będzie dłuższa zabawa ale też nie aż tak, bo na początek będę używał tylko barwników, bardzije finezyjne rozwiązania raczej w przyszłym roku. Jak to mawia forumowy klasyk: "rączki tylko dwie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Piotrek, gdybyś robił już finalnie to bez tak długiego języka, jak możesz. A kolory najbardziej naturalne jak dla mnie POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Spoko, nie będzie problemu. Trochę mi zostało towaru po targach, pewnie niedługo pchnę na giełdę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 A coś w moim temacie słychać? Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 W czwartek przed robotą będę sprawdzał- mam 3 wersje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) Piotrek jak tam moje ? Edytowane 4 Listopada 2015 przez @slider@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Po weekendzie będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Piotrek jak tam moje ?Wyłącz mu stronę to będą na wczoraj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) Oszzz Ty!!!To ja wstaję nad ranem, urabiam się po pachy przed robotą, żeby Ci sprawdzić te przynęty a ty mi taki nóż w plecy... co za życie Edytowane 4 Listopada 2015 przez Piotrek Sukingaad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Piotr to wszystko dla Twojego dobra ;-) Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 No tak tak wiem, Janusz mówił to samo- co zrobię, że najbardziej to wolę się opier..lać Twoje przynęty byłyby wcześniej ale za Chiny nie mogłem ich zlokalizować- tak to jest jak położysz coś w głupim miejscu na widoku.Z ciekawostek, żebym nie wyszedł na totalnego leniwca- wczoraj zrobiłem formę na pierwszego spoona i jutro też zabieram pierwsze egzemplarze na testy. Jeśli ktoś się nudzi przed robotą albo spać nie może to pętla Szczęśliwice ok 6:00 do 8:00-8:30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Wyłącz mu stronę to będą na wczoraj Mówisz ? Czerwony przycisk zawsze jest w gotowości 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Wszystko to kwestia odpowiedniej motywacji ;-) Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Piotrek Sukingaad, on 04 Nov 2015 - 14:45, said: No tak tak wiem, Janusz mówił to samo- co zrobię, że najbardziej to wolę się opier..lać Twoje przynęty byłyby wcześniej ale za Chiny nie mogłem ich zlokalizować- tak to jest jak położysz coś w głupim miejscu na widoku.Z ciekawostek, żebym nie wyszedł na totalnego leniwca- wczoraj zrobiłem formę na pierwszego spoona i jutro też zabieram pierwsze egzemplarze na testy. Jeśli ktoś się nudzi przed robotą albo spać nie może to pętla Szczęśliwice ok 6:00 do 8:00-8:30.Masz zdrowie  1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Masz zdrowie Mam blisko, nie będę wskazywał palcem ale nie tylko ja mam pod robotą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Spoon nr 1.Pięknie prowadzi się na wodzie już od 15 cm do ok 2-2,5 metra. Żebym ja przy tegorocznej niżówce o tym pomyślał... ehh "miało być tak pięknie..." 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi