@slider@ Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Zabierz je w niedziele nad wodę Edytowane 6 Listopada 2015 przez @slider@ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Wezmę wezmę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Spoon nr 1.Pięknie prowadzi się na wodzie już od 15 cm do ok 2-2,5 metra. Żebym ja przy tegorocznej niżówce o tym pomyślał... ehh "miało być tak pięknie..."20151105_225248.jpgPiotrek rewelacja!!! Masz talent brachu w tych swoich krzywych paluchach 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Piotrek rewelacja!!! Masz talent brachu w tych swoich krzywych paluchach W lewej dłoni mi się mi się coś jordoli a to niedobrze, bo jestem leworęczny. Cały myk ze spoonem polega na tym, żeby teraz wymyśleć ciekawy wzór na wewnętrzną, płaską stronę, musi być fajny kontrast przy wahaniu. Dalej wierzę, że te głupie ryby mają jednak dobry wzrok i potrafią docenić (pseudo)artystę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 BEZ PASKUF? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Kaman, jak bez?! Na brzuchu- są, na grzbiecie- są 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Fajne te spoony, jak to prowadzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Jak wahadełko, jednostajnie plus opad. Jutro jadę na płyciaka sprawdzać jak będà pracować w takich dość ciężkich warunkach. Akwen jest zarośnięty i przestrzeni do prowadznia przynęt jest średnio ok 30 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Będziesz robił coś w moim ulubionym kolorku? Wziąłbym kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Spoko, jutro okaże się czy potzebują jeszcze jakichś poprawek i potem mogę Ci zrobić fluo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Ok kolor żarówiastej marchewy z zielonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 (edytowane) Sesyjka plenerowa spoonów, tym razem dałem radę zrobić też filmik Edytowane 10 Listopada 2015 przez Piotrek Sukingaad 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Fajnie to pracuje, pamiętaj o 3 dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Pamiętam tylko teraz ledwo się z czasem spinam bo odebraliśmy mieszkanie i ruszamy z wykończeniem, potrwa trochę dłużej niż do poniedziałku ale dzisiaj będę coś już dłubał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 No problem, kwadrat najważniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Piotrze zamawiam na święta Perch Jig&Jerk w malowaniu ze strony 3 13 kwiecień 2013 - 20:46., rysunek nr2 jaguar. Oraz największy Spoon.I nie ma to tamto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Takie zamówienia najbardziej lubię, trzeba trochę ruszyć głową przy malowaniu. Jak dobrze wyjdzie to może znajdzie się nawet w stałej ofercie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Takie zamówienia najbardziej lubię, trzeba trochę ruszyć głową przy malowaniu. Jak dobrze wyjdzie to może znajdzie się nawet w stałej ofercie U mnie malowanie a'la jaguar będzie obowiązkowo i będę musiał ruszyć głową, by nie popełnić plagiatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Fajny wzór na okoniowe bziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 U mnie malowanie a'la jaguar będzie obowiązkowo i będę musiał ruszyć głową, by nie popełnić plagiatu. Mam takiego jednego woblera z lamparcimi cętkami z wyrzeźbionym zarysem uszu pyszczka itp, robiony jeszcze w balsie. Leży gdzieś też tygrysek deep runner, a lamparta zawinęła moja mała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Paul Adams, lurebuilder-wariat, dodał wpis na swoim blogu dotyczący moich spoonów- czym po prostu chciałem się bezczelnie pochwalić . Zapraszam do odwiedzenia jego bloga, chodź większość z Was zna już go pewnie na wylot.https://homeluremaking.blogspot.com/b/post-preview?token=ln3iE1EBAAA.7OpM876n4QQbHl30C4osldjeNcYxwG0DjyCC6vECz9kZs8duDH3hTsSqCw8HJcN9g3sJeflOxC0Z91OTuSlFTg.YWEmkAkOGyjIz0STzjBh7w&postId=7521346503010936161&type=POST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Piter kurde faja link nie działa Wygrałeś tymi spoonami. Pierwsza liga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 U mnie też nie działa. Ściemniasz coś z tym Adamsem Może chodziło Ci o Adama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Chyba już się nabył ten wpis na jego blogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Powinno działać http://homeluremaking.blogspot.co.uk/2015/11/tank-test-tuesday-love-bait-spoons.html 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi