sukingad Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Malowanie ręczne Tiger Muskellunge, wujek z Ameryki 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Spoon bajera. Nie mam pytan, ale jak dla mnie zle tlo dobrales pod fotkę nie ma kontrastu. Zlewa się z otoczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Fotki jakieś konkretniejsze zrobię w weekend. Ta trzyma mój dotychczasowy poziom fotograficznej estetyki- jest znaczy chu..owa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Było malowanie "szczupak pospolity", było "tiger muskie"... Tego na roboczo nazywam "ale matkoj.bca" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Wow, fajne. Jakiej wielkosci, wagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 11 cm długości, waga finalna wyjdzie po weekendzie. Strona wewnętrzna jest płaska i malowana na kolory fluo, jutro planuję obfociny w terenie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Tak wygląda płaska strona spoona a dlaczego to się niedługo dowiecie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Tak jak wspominałem miałem wrzucić coś nt. kontrastu między stronami spoona. Poniżej filmik ale sam kolor to nie wszystko- zmieniłem ustawienie obciążenia w przynęcie i akcja radykalnie się ożywiła. Jestem lamerem jeżeli chodzi o łowienie bolków a przy pierwszym teście miałem wyjścia dwóch patrolowców- zwykle to dobry omen.W tle filmu szara uliczna rzeczywistość 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Superszybki test malutkiego spoona przed robotą. Zrobiłem go wczoraj z odpadków po odlewaniu i jestem dość zadowolony. Plecionka i przelotki już z rana ostro zamarzają więc spoon wisi teraz sobie gdzieś na szczęśliwickiej wierzbie. Wiem, że ostatnie filmy nie porażają urokiem ale nie mam teraz czasu na efekty specjalne z Władcy Pierścieni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Nazwałem go MOLOCH. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Piotrek, fajne to to spoonowate . To dla mnie szykujesz te wariaty na pstrągi ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Po targach miałem dłuższą przrwę w dłubaniu, teraz nadrabiam jak mogę. Korpusy pod "krzesełko" mam od jakiegoś czasu a tego bzika zaraz się poleje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Jest dobrze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Moloch na plenerze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Cztery ujęcia - i tylko brzuch. A grzbiecik gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Rzeczywiście, rozkojarzony pewnie byłem. Przed samym łowiskiem usłyszałem, że coś klika w pokrowcu. Myślę sobie "kuźwa ledwo kij z serwisu wrócił i znowu coś". Zacząłem potrząsać pokrowcem żeby zlokalizować hałas, przelotka, może tylko na ręoojeści jakiś pizdryk się poluzował. Że pokrowiec do kija cienki kątem oka zauważyłem kolor kija- biały... co oznacza, że złapałem przed wyjściem złamany kij ;/ "Kurwom maciom" nie było końca. Dobra, co zrobił by Bear Gryls? Do dyspozycji- nożyk... i wszystko czego dusza zapragnie z Auchan Kupiłem pattexa, nad wodą rozgrzałem zapalniczką szczytówkę i jakoś poszło gołymi ręcami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Sam niedzielny Oszon zasługuje na osobną wzmiankę. Był kiedyś w necie taki program typu ukryta kamera pt. "People of Wal Mart" traktujący o indywiduach odwiedzających ten sklep. U nas powinno się nakręcić "Ryje z Oszona" Od samego wejścia witają kupujących zapite mordy uzupełniających zapasy obecnych lub exdresików. Każda twarz wyraźnie sugeruje: "Dzisiaj dostaniesz od nas wpierdol bo jeszcze weekend a jutro położymy ci gładzie na mieszkaniu". I tak w każdą niedzielę, nawet studentów nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Moloch rewelacja kolorki jak zawsze kapitalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Nie widać wszystkich, jest jeszcze miedź i zielony metallic, akurat jak wychodziłem to już było po ładnej pogodzie na fotografowanie. Właśnie sprawdzam ile śrutu da się upchać do środka i jak jutro dam radę to lecę dalej teścić przed pracą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) Szybki konkurs.Znajdź żabę na 1 zdjęciu, oznacz kółkiem (w paintcie itp) i daj jej imię. Dostaniesz jerka ze zdjęć poniżej.Wygrywa pierwszy wpis w wątku (foto z oznaczeniem miejsca gdzie znajduje się żaba plus imię dla żaby ) Edytowane 10 Grudnia 2015 przez Piotrek Sukingaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Suzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Nie trafiłeś... w żabę ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 A można oddać więcej niż jeden głos, ale pierwsze imię żaby zostaje (można dodać z bierzmowania np. Suzi Dżesika ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) Jest centralnie na środku na samym dole? Pisze na tablecie i nie mam jak zaznaczyć a imię Nancy Edytowane 10 Grudnia 2015 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Pela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi