sukingad Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Może i Pela (jedna z resztą mieszka w tej samej wsi co żaba), ale żaba dalej nie odnaleziona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Jest centralnie na środku na samym dole? Pisze na tablecie i nie mam jak zaznaczyć a imię NancyIMG_20151210_222557.JPGPudło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 hi hi Sara Conor jej pasuje......... :lol:mam wobka "T ERMINATORA" BARDZO FAJNIE PRACUJE....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Można dalej szukać ,czy tylko 1 strzał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Jasne, że można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Żaba dalej zaginiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Żabka liść ha ha ha........ coś łatwiejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Nie doceniłeś mnie he he :D Mam nadzieję, że tym razem znalazła się w kółku Tak poważnie to przypomniałem sobie, że jednego wobsa już u Ciebie wygrałem, daję szansę innym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) ..jak nie trafiłem to odpuszczam Edytowane 10 Grudnia 2015 przez Sebalos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 tutaj zerka...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Na razie żaby nikt nie znalazł (no oprócz Pride'a ale bez przesady ). Za parę minut wrzucę większą fotę a tymczasem dorzucam do wygranej spoona w kolorze szczupak matkojebca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 pytanko te wobki to twoje rękodzieło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Dobiliśmy do 70 strony więc powtarzam:Szybki konkurs.Znajdź żabę na 1 zdjęciu, oznacz kółkiem (w paintcie itp) i daj jej imię. Dostaniesz jerka i spoona ze zdjęć poniżej.Wygrywa pierwszy wpis w wątku (foto z oznaczeniem miejsca gdzie znajduje się żaba plus imię dla żaby ) ze znaleziona i nazwaną żabą. Nagrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) pytanko te wobki to twoje rękodzieło.....no tak Fotka z żaba jest powiększona, jak nikt nie trafi to następną mniej rozmyję, czujność wskazana. Edytowane 10 Grudnia 2015 przez Piotrek Sukingaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 ostatni strzał...... Julietta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Trafiony zatopiony, chociaż bardziej kojarzyła mi się z imienia z Krzysztofem Wrzuć na priv dane do wysyłki. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 no tak Fotka z żaba jest powiększona, jak nikt nie trafi to następną mniej rozmyję, czujność wskazana.Świetna robota........JA trafiłem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Gdzieś mam zdjęcie podobnie schowanego kota i też będziecie go szukać także zapraszam do podglądania wątku co jakiś czas. Będzie też w okolicach nowego roku konkurs z pudełkiem przynęt do wygrania/wylosowania (zobaczymy jak to finalnie będzie) dla obserwujących. Póki co dzięki za wspólną zabawę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Świetna robota........JA trafiłem????No Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 HHuuurrraaa...... będę miał biźniaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 To chyba z Mrzeżyna egzemplarz... po kotwicach wnoszę. Jak chcesz to poszukam w pudłach czy mam coś w innym kolorze ale chyba teraz nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 kupiłem w jerc rękodzieło...... świetny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 No tak, Jurek ma trochę moich rzeczy. Za jakiś czas będą pewnie u niego moje spoony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 W chwili obecnej kolorystyka spoonów obejmuje 4 desenie. Piąty będę zaraz ćwiczył. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) Ooo kurcze Swietnie to wyglada, szczegolnie ten ostatni tiger Edytowane 11 Grudnia 2015 przez Del Toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi