Skocz do zawartości

Love-Bait

Rekomendowane odpowiedzi

Akurat skończyłem pracę, a tu taka niespodzianka  :) . Piotrek nieźle spisałeś się, Mogę spokojnie wracać do domu  :) nucąc sobie pod nosem: Ta strzebelka już niedługo będzie u mnie i coś jeszcze do niej dołączy :lol: . Dziękuję.

Jak człowiek przestaje tefałeny oglądać to różne głupoty przychodzą do niewypełnionej głowy. Spoon ze sterem, akurat temu egzemplarzowi nie wróżę jakichś spektakularnych rewelacji (chociaż kto wie...) ale jutro już będę wiedział jak taką przynętę zrobić. Pierwsze co to w tym egzemplarzu będzie pewnie trzeba podgiąć boku steru. Obaczem jutro.

post-50550-0-48369800-1449956634_thumb.jpg

post-50550-0-98144600-1449956639_thumb.jpg

post-50550-0-78568200-1449956643_thumb.jpg

I jeszcze krzesełeczko

post-50550-0-34492000-1449957468_thumb.jpg

Edytowane przez Piotrek Sukingaad
  • Like 4

Tak. chociaż ten jest trochę inny, zaczep linki wychodzi ze steru i jest o wiele bardziej stabilny niż zwykły krzesełkowy- akcji woblera z dokładnie takim sterem nie da się spier..olić ;) Kombinowanie na pewno nie skończy się na tym egzemplarzu, choćby jutrzejsze testy miały być słabe- trochę już poznałem takie konstrukcje i wiem jak spoon ze sterem powinien wyglądać ostatecznie- te są w charakterze materiału na rekonesans.

Tak. chociaż ten jest trochę inny, zaczep linki wychodzi ze steru i jest o wiele bardziej stabilny niż zwykły krzesełkowy- akcji woblera z dokładnie takim sterem nie da się spier..olić ;)

Zgadza się. Takiego m.in. testowałem. Książka, od str.109  :) . Wcześniej też coś jest o nich  :) .

Edytowane przez Banjo

Duży ster, oj będzie wariować  :lol: albo będzie kicha. Kiedyś widziałem filmik jak zrobić marmurek na woblerze. Ciekawy patent, wobek obraca się i psikasz płynem do mycia okien do góry, krople spadają na wobka i reagują ze świeżo położoną farbą. Przynajmniej tak to sobie tłumaczę. 

W takim razie czekam na relację z jutrzejszych testów.

Ogólnie wolę spokojniejszą wodę ale nie ma co narzekać, są spowolnienia, klatki, 300 m w drugą stronę dwa jeziora  :D  :D  :D Da się jakoś wytrzymać  :lol:

Ed. A i zapomniałem- ciepły kanał EC Siekierki też jest niedaleko  :D

Edytowane przez Piotrek Sukingaad

Bo nie ma czym, w Warszawie dzisiaj była taka pogoda, że nad wodą dało się wytrzymać 10 minut, i tyle przesiedziałem (plus ze 2 godziny w samochodzie  :mellow: ). Ze spoonów jako tako pracował ten z łamanym sterem, reszta ani drgnęła. Za to testowałem też dzisiaj ster podobny do Sebile koolie minnow i spostrzeżenie podobne jak przy sterze krzesełkowym- nie da się akcji takiego woblera spied..lić.