sukingad Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Tak, ten. W zasadzie cała powierzchnia steru jest przed przynętą, nawet nie ustawiałem oczka bo wszystko pracowało tip top. Pogodę mieliśmy marną a rozpogodziło się jak wracałem znad wody Spoon, żeby pracował ze sterem, musi mieć obciążenie umiejscowione jak w standardowym woblerze, kilka procent wypełniacza i trochę inaczej wyprofilowaną płaszczyznę- i będzie cacy, a może i lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Podobny testowałem i opisałem (str.62, rys.3.20l). Takie wejście steru w korpus daje dużą amplitudę. Kombinuj, kombinuj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Najbardziej mi jednak podchodzą stery profilowane tylko żeby dobrze ustawić nieregularną pracę i odejścia w woblerze to niestety trzeba ster zmasakrować kombinerkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Najbardziej mi jednak podchodzą stery profilowane tylko żeby dobrze ustawić nieregularną pracę i odejścia w woblerze to niestety trzeba ster zmasakrować kombinerkami. To nie lepiej bawić się obciążeniem ? Ale to prawda, dużo jeszcze można coś uzyskać w sterach giętych i to w różnych płaszczyznach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 No bawię do tego stopnia, że w strzebli masz niewidzialne obciążenie, a jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 No bawię do tego stopnia, że w strzebli masz niewidzialne obciążenie, a jest Czyżbyś bawił się gęstością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 No i cały misterny plan w piz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 To po co się przyznawałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Bo ja taki dobry kolega jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Piotrek,uda Ci się zrobić dla mnie "zapowiedzianą" niespodziankę? Byłoby super, no i nie musiałbyś męczyć się ze mną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Dzisiaj mikrospoon idzie w lakier, reszta już gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 zajefajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 To już szybko pójdzie bo na mikrusy kładę mniej warstw lakieru ze względu na rozmiar- w piątek będą gotowe do wysyłki ale jakbyś przesłał mi adres to jest większa szansa, że dotrą do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Piotrek,wszystko dotarło, nawet więcej niż zakładałem . Serdecznie dzięki. Jestem happy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 No, nie pourywaj mi tam ich za szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Jak urwę to będę Tobie dupę truł . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Parę zdjęć z pod chałupy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Czyżbyś marzył już za lodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Piękności......... w styczniu zgłoszę się po parę szt..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Czyżbyś marzył już za lodem? Młodszy brat, sprawdza czy woda mokra Piękności......... w styczniu zgłoszę się po parę szt..... Dzięki, na pewno coś tam będę miał, jak te przeliczę to może będzie jakiś desant na giełdę z tej partii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 To super....no u mnie na Odrą już nie ma takich widoków wszystko przerobili na rynny........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 To akurat jedno z najładjieszych miejsc nad Wisłą, Zawady. Nad rzekę mam teraz 10 min. spacerem to będę w sezonie ostro korzystał, nie tylko ze spiningiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 no PANIE teraz to pojechałeś z cudeńkami -zajefajne malowanie,zwłaszcza pasiaczki miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 moje miejscówki, ale w tym roku słabo było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 no PANIE teraz to pojechałeś z cudeńkami -zajefajne malowanie,zwłaszcza pasiaczki miodzioOkoliczności przyrody lepsze po prostu niż stół z ikei moje miejscówki, ale w tym roku słabo było...Choćby i jednej ryby nie było to i tak będę tam chodził dupę na piachu sadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi