spinnerman Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Piotrek extra te spoony wyszły. świetne malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 (edytowane) Dzięki, żeby to tak wszystko szło pędzelkami to bym w ogóle aero nie używał ale trzeba każdy wzór przemyśleć technicznie- warstwy, farby, efekty. Będzie z czasem szło jak ta lala A spoon konstrukcyjnie fajnie wyszedł bo jest bardzo widoczny, wizualnie i pod względem pracy, w wodzie jak taka ofiara co się sama prosi o zeżarcie. Edytowane 24 Grudnia 2015 przez Piotrek Sukingaad 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Brat zrobił dla mnie pod choinkę najlepszy prezent jaki w życiu dostałem, zmajstrował mi suszarkę do woblerów. Czuję się jak Grucha z "Chłopaków". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Kochany brat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 (edytowane) No ba Dobra święta świętami alenowa pracownia sama się nie rozdziewiczya żerkbajta same nie odleją Edytowane 24 Grudnia 2015 przez Piotrek Sukingaad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Kurcze, najpierw zniknął Roman(sidło), teraz Piotrek, kto będzie następny... Dobrze że avatar zostawiłeś to można Cie jakoś zidentyfikować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Dopóki styl życia mi pozwoli to nie zniknę, a przynajmniej w chwili obecnej jeszcze się nigdzie nie wybieram Zmiana to efekt pewnych przemyśleń dotyczących tego jak żyłem, jak się bawiłem i z czego trudno mi zrezygnować (mimo, że lat nie ubywa). Poprzedni nick "sukingad" przez te kilka lat ciężko było wymówić nawet kolegom po kiju a jedno forum (sumowe) zabroniło mi nawet tej nazwy Nie zmienia się nic https://www.youtube.com/watch?v=OpHwLXXysv0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 A już myślałem, że wyszłeś za mąż . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Nie no jestem fanem wielkich cycków także zamążpójście odpada definitywnie. Do hajtania też mi się nie spieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Do hajtania też mi się nie spieszy Uuuuu Piotrek nie wiesz co tracisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 No nie wiem na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorhead1983 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Piotrek, umarł Lemmy, umarł rock'n'roll. Czas pakować manatki hehe Mówię Ci, to jest znak hehe. Edytowane 4 Stycznia 2016 przez motorhead1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Z przynętą wszystko ok tyle, że mały za szybko wyciągnął z lakieru i zostały pęcherzyki. Oddam za darmo, kto pierwszy ten bierze, plus koszty wysyłki- 6zł... czyli warto m 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Pęcherzyki tylko na brzuszku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Poproszę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 No i widzisz jak trafiłeś wyślij dane do wysyłki a wieczorem puszczę Ci nr rachunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Mam dziś fart,dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Lotka puść- ja raz trafiłem Skippera w kinder niespodziance. I tak, mam 32 lata w następny weekend 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korektor98 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Bo pierwsze 40 lat dzieciństwa jest najtrudniejsze Btw - co się stało ze swimbaitem, bom ciekaw jego losów? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Lotka puść- ja raz trafiłem Skippera w kinder niespodziance. I tak, mam 32 lata w następny weekend Tydzień po Tobie mam 39 ,a i tak nic to nie zmieni. Edytowane 10 Stycznia 2016 przez Sebalos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 No ba Dobra święta świętami alenowa pracownia sama się nie rozdziewiczypost-50550-0-04042000-1450994441.jpga żerkbajta same nie odleją 20151224_224607.jpga co to to czerwone w białe kropki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Ze swimbatem za dużo roboty, na razie dzieje się nic a to czerwone w białe kropki co jest brązowe w niebieskie kropki to silikon do tyningowania przynęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 aaaa taki wałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Myślałem, że grubszej nuty niż Reverend Beat Man nie znajdę a tu proszę...https://www.youtube.com/watch?v=vIpk8A8Ts3s 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Jest nawet jeden kawaler co się zna na dobrej muzyce Już zamówiłem wzór na dziabę, a nawet na trzy- 2x voodoo records na cyc plus krzyż z tytułem piosenki na bok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi