sukingad Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zamówienie morderca, każdy z innej bajki. Ale zdziełano w Polsze, kierunek wschód- "tam musi być jakaś cywilizacja" 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 a ten od Ciebie z obrotowka dalej wisi na mojej scianie korkowej. Nie moze doczekac sie debiutu i tej przerobki o ktorej rozmawialismy:-) musze sie chyba za niego zabrac:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Też mam gdzieś je porozwalane po kątach, jakbym wziął gotowe niepomalowane korpusy nadające sie do zmajstrowania na nich przynęty to pewnie wyszłaby ponad setka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 pikne jak zawsze, tych boleniowych zrobiłbyś kilka, lepiej mi się sprawdzają na naszej Wisełce niż raptory Tomiego, chociaż też są świetne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zrobię ze 2-3 sztuki w weekend dla Ciebie. Chodzi o te 3 pierwsze od lewej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Tak Piotruś, te lżejsze, na które w zeszłym roku połowiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zrobię ze 2-3 sztuki w weekend dla Ciebie. Chodzi o te 3 pierwsze od lewej? post-50550-0-83972900-1435820271.jpgFajne te chomiki w klatce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Klatka po szczurze, mega wygodna do malowania i suszenia tak do ok 30 szt na raz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Szykuję maliznę na nowe rewiry, będą ze dwa woblery w rozmiarze mini i jakieś cykadki na pewno. Słaba wiadomość dotycząca zamówień, potrwa to jeszcze chwilę bo aerograf zdechł na dobre, w przyszłym tygodniu poszukam jakiegoś szrota na zastępstwo i będę wykańczał w przyszły weekend. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Są na tym etapie, do położenia zostało fluo. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Przyznam, że mocno zainspirowałeś mnie Twoją wersją spoona. Od dwóch tygodni dłubię prototypy, składowe to; drewno, ołów i drut.Powiem, że cholernie ciężko coś takiego wydłubać. testy wannowe nie wchodzą w grę, więc z każdym modelem muszę popierdzielać nad rzekę, dopiero za ósmym razem się udało i mogę powiedzieć, ze jestem zadowolony.Zrobić woblera, to już dla mnie nie problem ale zrobić dobrego spoona, to już jest konkretne wyzwanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Co prawda, to prawda trzeba w zasadzie od początku kombinować z zasadmi obciążenia, masą materiału itp. Mnie też ok 10-15 korpusuów zeszło zanim zaczął hulać. Dostałem namiar na ciężki wypełniacz do żywic, który zrównuje niemalże masę spoona z masą wahadła ale na razie nie ruszam tematu bo Narew skuta lodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 I jeszcze taki albinosek. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Przyznam, że mocno zainspirowałeś mnie Twoją wersją spoona. Od dwóch tygodni dłubię prototypy, składowe to; drewno, ołów i drut.Powiem, że cholernie ciężko coś takiego wydłubać. testy wannowe nie wchodzą w grę, więc z każdym modelem muszę popierdzielać nad rzekę, dopiero za ósmym razem się udało i mogę powiedzieć, ze jestem zadowolony.Zrobić woblera, to już dla mnie nie problem ale zrobić dobrego spoona, to już jest konkretne wyzwanieNie jesteś sam ja też próbuje swoich sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Popularna przynęta się robi dobrze, będziemy mogli za jakiś czas wymienić się wiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Przy okazji malowania spuniaczków takiego jegomościa popełniłem. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Piotrek gratuluję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Działajcie ze sponami a ja kijka pod nie sobię ukręce oby wspaniale ze sobą współgrały....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Gratki Piotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Dziękować, jeszcze nie wiem do końca jakie mam supermoce ale to przyjdzie z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 A żeby nie było, że się opierdzielam, ostatnie żerkbajta z zamówień plus mała nadwyżka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kammien Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Pikne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Dzięki, moja ulubiona metod malownia. Przeszedłbym całkowicie na malowanie pędzelkami ale jeszcze skila mam za małego, każdy wzór to kilka przemyślanych/wykombinowanych patentów technicznych i nie jest tak hop-siup szczególnie przy tak głębokiej teksturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Rozmaite żerkbajta robię na garście. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi