pietryk Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 To wygląda bardzo artystycznie. Szkoda by tego moczyć.Zarąbiste. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 zrób mi troche dluzsza, bede na nią lowil a przed wyprawa na ryby wykorzystam jako łyzke do butow :-) wspaniala robota:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Po to są żeby moczyć i dużo zrywać ale spoony to się kiepsko zrwają akurat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Szybka sesja nadwyżek z ostatnich produkcji. Jakby ktoś życzył zanim trafią na giełdę to zapraszam na priv. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Panowie, wszystkie opłacone przesyłki wysłałem rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Parka Gradów w malowaniu na zamówienie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Fajne mają grzbiety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Przy kastomach można delikatnie poszaleć.Ten weeken postanowiłem mieć wolny, pierwszy taki od nie pamiętam kiedy. Pojechali my szukać pod Pułtuskiem skarbów z hiszpańskiego galeonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Przy kastomach można delikatnie poszaleć.Ten weeken postanowiłem mieć wolny, pierwszy taki od nie pamiętam kiedy. Pojechali my szukać pod Pułtuskiem skarbów z hiszpańskiego galeonu.20160213_161939.jpg20160213_160038.jpg20160213_154201.jpg20160213_154146.jpgi co znalazło się coś.... Może jakieś zaginione jerki z poprzedniej epoki....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Ja byłem w charakterze przewodnika i podglądacza tyłka jednej eksploratorki. Ładnie kopała 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Jedna minka jeden sztych za głęboko i buuuummm nie życzę!nie jest to legalne!(chyba że ma się papiery) dla jednego mojego znajomego źle się takie poszukiwania skończyły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Ważne żeby ładnie i skutecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Piotr działasz coś już z tymi dużymi spoon'ami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Działam Myślę, że za jakieś 2 tygodnie będą pierwsze wodowania modeli testowych. Jeśli chodzi o wykrywkę to teraz są takie pikacze, które pokazują wielkość i potencjalny skład chemiczny złomu. Inna kwestia, że ci goście nie są do końca normalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Cieplejsze kolorki są super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kammien Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 A jak tam moje zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Urlop wziąłem na robotę, bite 5 dni będę harował w pracowni. Wyjdą Twoje i sporo innych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Urlop wziąłem na robotę, bite 5 dni będę harował w pracowni. Wyjdą Twoje i sporo innych Myślę, że po trzech dniach poczujesz potrzebę resetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Zobaczem, dzisiaj na okopowej się spłukałem na materiały to mam motywację. Kupiłem fajny wypełniacz jakbyś chciał coś dociążać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Człowiek spalił rdzeń drzewa bo pomyślał, że padnie. Nie padło. Czowiek wyciął zdrowe piękne drzewo żeby było na jego. Pod drzewem był matecznik okonia, kryły się ptaki, nie jeden raz chowałem się i ja. Ale chuy z tym będzie parę stów za drewno tyle, że drzewo wywróciło ogrodzenie... może wyjdzie na zero. Dla.człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 (edytowane) Locha 20 cm w przygotowaniu. Łusek przy dłubaniu naliczyłem ok 1000 na korpusie. Na razie w tym materiale wygląda średnio ale będzie sporo miejsca do wyżywania się farbami. Edytowane 27 Lutego 2016 przez Hesher 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Te a skąd te plamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Bo to w Playu kupione było Taka masa po prostu ale ciężej się rzeźbi na jaśniejszym kolorze bez doświetlenia stanowiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Aaaaale ja głupim. Myślałem, że to już odlew To ten narybek o którym pisałeś? PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Locha 20 cm w przygotowaniu. Łusek przy dłubaniu naliczyłem ok 1000 na korpusie. Na razie w tym materiale wygląda średnio ale będzie sporo miejsca do wyżywania się farbami. Chyba raczej krowa...Milka hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi