sukingad Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Aaaaale ja głupim. Myślałem, że to już odlew To ten narybek o którym pisałeś? PozdrMTak ale nie wiem czy właśnie go nie zebałem. Za dziesięć minut się okaże czy jest co ratować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Brat mój w swoim okrucieństwie wywiózł mi szlifierkę do siebie i przez to mam ubaw do wieczora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Fotka z Białorusi, przynęty uzbrojone i gotowe do łowienia. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Wczoraj po Garage Sale zdążyłem jeszcze podejść nad wodę i pyknąć kilka zdjęć. Yebło wiosną 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 fajne sztuki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Nie powiem partyjka udała się spoko, szczególnie lakier, tyle że kładła go głównie moja mama. Domalux ogarnęła świetnie teraz muszę jej pokazać jak kłaść hartzlack na wierzch. Nawet moja nareczona zauważyła, że lakier "super wyszedł" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Nie powiem partyjka udała się spoko, szczególnie lakier, tyle że kładła go głównie moja mama. Domalux ogarnęła świetnie teraz muszę jej pokazać jak kłaść hartzlack na wierzch. Nawet moja nareczona zauważyła, że lakier "super wyszedł" no takie spony to prawie jak paznokcie więc o lakier bym się nie martwił.... :Dpozdrowienia dla pomocnych dłoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Akurat ze spoonami to nie takie hop siup z tym lakierowaniem ale dajemy radę. A pozdrowiena przekażę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Zapomniałem zupełnie o tym woblerze a jego praca była obiecująca i byłby jak znalazł na zeszłoroczną niżówkę. W weekend zrobię sobie ze dwie sztuki tylko, że z małą przeróbką przedniego oczka. zobaczymy co z tego wyniknie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Mały ale świr Testy pracy w konkretnym kotle, z 4 wersji jeden okazał się prawilny. Waga trzy gramy z hakiem i 3,5 cm długości ale leci konkretnie, praca drobne lustereczko, wyczuwalna nawet na dużej odległości (chociaż miałem kij z vibra spotem). 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Piotrek,fanty dotarły .Parafrazując lekko kultowego Pana Szaranowicza ze złotych czasów NBA w TVP-I Love This Bait!!! Dzięki,pozdrawiam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Dzięki, w dużej mierze mojej mamy zasługa bo polakierowała przynęty wzorowo. Wytłumaczyłem jej jak ma zanurzać i wyciągać korpusy z lakieru, po tygodniu przyjechałem sprawdzić jak wyszły i szczeka mi opadła bo zrobiła je świetnie. Powiedziałem, że muszę jeszcze dwie warstwy wierzchnie położyć na co moja mama ze świeżo osiągniętym poziomem lakiernik pro mówi: "Tylko uważaj, żebyś pęcherzyków powietrza nie pozostawiał na korpusach" :lol: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Dżerkunio bajerant, przynęta z żywicy zrobiona z odpadów bez użycia formy Dostałem propozycję napisania paru praktycznych tutoriali o tematyce wędkarskiej (lb) i ta przynęta jest efektem jednego z nich. Za jakiś czas, po docelowej publikacji u zleceniodawcy i o ile nie będzie sprzeciwu, wrzucę na jerka ten krótki materiał. Myślę, że to przydatna lektura, dzięki której przy jednej zasiadce łatwo rozszerzycie swój okoniowy arsenał i wiedze na temat mikro-konstrukcji. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Dżerkunio bajerant, przynęta z żywicy zrobiona z odpadów bez użycia formy 20160321_094738.jpgekstra kiedy znajdą się na giełdzie... jak będziesz miał nadwyżki chętnie się nimi zaopiekuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Ten model jeszcze długo się nie znajdzie na giełdzie czeka go masa testów- ta wersja już jest do poprawy balastu. Z okoniowymi jerkami to nie jest takie hop siup bo pasiaki mają na większość tego typu wynalazków wyjeb.... dystans znaczy mają i dużą rezerwę Dlatego właśnie dłubię od pewnego czasu mikro przynęty z odpadków produkcyjnych żeby trochę uzupełnić ten segment, mam fajne miejscówki okoniowe tylko w pudle mało własnych wyrobów. Bezsterowce 3.5 cm będą sporo wcześniej, pierwsze smarkacze już się na nie nabrały w ostatni weekend. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Ja czekam z nie cierpliwością .. też mam fajne miejsca na okonia, nawet bardzo fajnie atakują smużaki.. to pewnie małe jerkonie też polubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Piter, wszystko wyjdzie w praniu, na razie testujemy z Adamem pracę boleniowego spoona i mam jeszcze kilka innych przynęt do ogarnięcia. Na pewno jeżeli będą u mnie takie maluszki to będzie ich dużo na stanie bo się nie opłaca lać po 2 g żywicy w jedną mikroformę także o dostępność modeli przetestowanych nie masz się co obawiać. W weekend będę malował 2 Janusze w niestandardowe kolory- hamurka i jednego odwróconego barwami "do góry" żeby sprawdzić w sezonie jedną hipotezę. Wszystkich będzie 4 sztuki ale dwa zostawiam sobie Resztę albo sprzedam albo oddam, jeszcze sam nie wiem, obaczem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Pamiętaj o Pietrku... chętnie po testuję nowości z twojej stajni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Będę pamiętał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Kto świętował, ten świętował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Święta na całego u ciebie u mnie prawie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Padam na ryja, przed chwilą miałem świąteczne lenistwo, tak ze 30 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Zrobiłem też kilka sztuk nowych mikro bezsterów w prezencie dla super gościa, który najbardziej na jerku lubi mój wątek.Dla mnie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Testy robiłeś już mikrusów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 OOOOOOOOOOOOOO o takie mi chodziło!!!Poprosił bym o odłożenie 1 szt dla mnie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi