sukingad Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Już są po testach, tydzień temu złowiłem kilka okoni a w sobotę niedużego bolenia, wszystko na kanałku w Pułtusku. Pracują drobno i zamiatają ogonkiem, bardziej jak minnowki niż cykady. Tego stuffu będze dużo bo mało nie ma sensu robić, mam jedną formę na sztukę i drugą na osiem. W przyszły weekend będę robił trzecią też na osiem sztuk. Marcin, jak zobaczyłem tą Twoją cykadę ostatnio to stwierdziłem, że też w takim kolorze zrobię tylko na razie nie mam żywicy odpowiedniej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Niedługo ruszam z 5-6cm cykadkami ,mam 18i24gr odłożę kilka dla CIEBIE do testów na Wiśle.Myślę,że dadzą radę,a TY pamiętaj o mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Bede się kucił o to kto bardziej Edytowane 28 Marca 2016 przez ferrox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Jakiś czas temu wspominałem, że mam lakiernika profesjonalistę od woblerów- moją mamę. W zeszły weekend zostawiłem jej do lakierowania partię ok 60 sztuk do polakierowania. Przedwczoraj narzekała, że na trzech wyszły jej jakieś drobne pęcherzyki- NA TRZECH!!! Dzisiaj sprawdziłem efekty i tak jak poprzednio zbierałem koparę z podłogi. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Ten ostatni to jest miazga ... w sumie to wszystkie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Jeden jedyny wykończony egzemplarz na zamówienie kolegi z forum. Pewnie w połowie miesiąca dorobię formy bo na razie jest jedna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Z cyklu klient naś Pan:"-Ale to mają być fluo czy świecące?-Może niech będą świecące." 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 No Panie niedługo będziesz robił "szukające" ryb,ale jak to mówią "klient nasz pan". Ja mam klienta,który zamawia obrotówki całe czarne...he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Z cyklu klient naś Pan:"-Ale to mają być fluo czy świecące?-Może niech będą świecące."20160401_212312.jpgkurcze prawie jak neonki w akwarium .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Stary patent, ze 3 lata temu pierwsze świecące zrobiłem, te dostaną jeszcze delikatne malowanie i paski. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 No Panie niedługo będziesz robił "szukające" ryb,ale jak to mówią "klient nasz pan". Ja mam klienta,który zamawia obrotówki całe czarne...he heCyprys bo ten Twój klient to wie co się z czym je PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) powiem że 4play fluo SG też robią robotę i te fluo też będzie działać Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez biker1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kammien Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Miały być atomowe a nie świecące . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 No Panie niedługo będziesz robił "szukające" rybNiedługo niedługo... już kombinuję 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Piotrze to jest to co mnie kręci ostatnio i mąci w głowie. Uciekające bez-stery takie jak ten na filmie. Świetna zabawka ci wyszła. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Fajowaty miglanc. To na konkurs? Biorę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Piotrze to jest to co mnie kręci ostatnio i mąci w głowie. Uciekające bez-stery takie jak ten na filmie. Świetna zabawka ci wyszła.Ten model dopiero zacznie wychodzić , dzisiaj testowałem 6 wersji i już wstępnie wiem jak działa konkretne obciążenie i ustawienie oczka. W nadchodzącym tygodniu będę dłubał ten model i na bieżąco testował- poza wanną Fajowaty miglanc. To na konkurs? Biorę Janusz, veri sori ale w terminach konkursowych się nie wyrobię, miałem ostatnio tą samą historię co Ty z żywicą i nie ogarnąłem wszystkiego. Przynętę sklecę na spokojnie i dorzucę do aukcji ale już poza konkursem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Niedługo niedługo... już kombinuję Ciekawe cholerstwo  1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Pracuje bardzo podobnie do alive chattera imakatsu ale nie trzeba do niego tej blaszki doczepiać (ed.): i robić ołowianego gula pod pyszczkiem, wszystko zatopione w środku. Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez Hesher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Hej a te dwie szt dla mnie to zrobisz w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) A mam już, rano przed robotą oczka czyściłem Edit: robotom, robotąm, roboto.... no przed pracom Edit 2: zawodowom. Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez Hesher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Panowie, zamówione przynęty i trochę wolnego towaru oddane w ręce mojego lakiernika level pro Malowanie wyszło bardzo fajnie, teraz jeszcze odrobina lakieru i puszczam Wam informację na priv. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kammien Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Czekam z niecierpliwością :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 W piątunio zdejmuję z suszarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Sezon boleniowy tuz tuz a u mnie w skrzynce pusto [emoji48] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi