sukingad Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Mifo nie będę Ci wciskał byle g....aby tylko pchnąć za parę złotych bo szepejem od bolków nie jestem. Tego bs-a którego wcześniej dłubałem nie ruszę tak jak trzeba na tamtym korpusie. Jeszcze w weekend będę dziergał bezsrerowca z ostatniego filmiku tylko większego ok 6 cm. Właśnie wracam z testów pierwszej wersji i jest dobrze Przygotuję Ci kilka sztuk przynęt które powinny się spisać i wyślę, jak Tobie podejdą to się rozliczymy a jak nie to kiedyś tam odeślesz, bez pośpiechu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Kilka zdjęć Waszych wykończonych zamówień. Będę pisał wieczorem na priv. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Dawno temu, kiedy Grad przeszedł ostatecznie testy i została wybrana najlepsza wersja pisałem, że w wodzie do złudzenia przypomina żywą rybę. Dzisiaj rano byłem nad Wisłą obfocić przynęty i od razu nagrałem filmik z akcją Grada, myślę, że nie przesadziłem z opisem charakterystyki jego akcji. Kolor z filmiku wejdzie do produkcji... bo go lubię i kiedyś nałapałem mnóstwo szczupaków jesienią na przynętę w takich barwach 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Ładna praca. Przynęta poprostu żyje. Nic dodać, nic ująć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 no cudnie pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Tu jest kilka rzeczy fajnie połączonych w całość i rzeczywiście razem bardzo ładnie to wszystko bangla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Woblery bez duszy (bo z żywicy) znów skosztowały ludzkiej krwi.A tak bardziej serio to trwają testy bardzo trudnej do wykonania przynęty ale jest już bliżej niż dalej. Warto było porezać paluch 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Masochista. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Masochista. będzie musiał się na multiplikator niedługo przerzucić bo nie długo nie będzie miał kolega czym żyłki trzymać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Cały tydzień się namiałem niepokaleczone paluchy hehehe. Dobra trza kawkę wyciumkać i nad wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Pan mi przemaluje te rapale, najlepiej na rapale 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 W tym przypadku "jak będzie chodził, to cud" nabiera nowego znaczenia.Odrzut z produkcji, sam nie wiem jak się zrobiła na masakra na przedzie ale jak będzie chodził to cud 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Nazwij go rzeźnik mazowiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Jiuż w śmietniku leżał, ale tak stwierdziłem, że go pomaluję przy reszcie partii. I dobrze bo deseń w paski fajnie wyszedł i wejdzie do produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Takie zepsute często świetnie się sprawdzają, może dlatego że nie szkoda w zawady wrzucać, a może dlatego że mają w sobie coś innego, ducha... czy tam coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Tego to mi akurat będzie szkoda wrzucać w zawady, nawet zastanawiałem się, czy go lakierować przed sprawdzeniem, żeby ewentualnie zrobić formę. Bo widzisz Pan, takich ładniusich cacanych to w tym momencie robiłem kilkadziesiąt sztuk a ten jeden jedyny w swoim rodzaju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Piotrek a co z tym spoonem 20 cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Jeszcze nic, nie obrabiam się ze wszystkim póki co. Raczej będzie już po majówce bo muszę trochę wolnego sobie wreszcie zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 A jak utwardzasz modeline ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Piecyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Bo bo jak ją włożę do pieca to się purchli 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 To nie mam pojęcia, masz na opakowaniach napisane jak utwardzać. Możesz jeszcze w wodzie wygotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 W tym przypadku "jak będzie chodził, to cud" nabiera nowego znaczenia.Odrzut z produkcji, sam nie wiem jak się zrobiła na masakra na przedzie ale jak będzie chodził to cud Piotrze nie masakra tylko maskara i powiem Tobie,że świetnie z tym wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Na opakowaniu nic nie piszę , ugotowałem i jest jak żelek zobaczę rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 110°C i 10-15 min. po wyjęciu z piekarnika musi ostygnąć przed obróbką. Nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi