sukingad Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Dobra, zrobi się. Dzisiaj może już większą formę zrobię bo na razie maluję mikro bezsterowce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Malchy już z górki z malowaniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Kilka tych micro bezsterów bym zanabył jeśli nie wszystko jest rozdysponowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 10 sztuk leci do dzieciaków na zawody reszta będzie do sprzedania. Właśnie skończyłem malować i jutro idą w lakier.Teraz schnie wszystko jak ta lala więc pewnie do środy będą. Umówimy się może na osobisty odbiór to pochwalę Ci się nowym modelem (jesteśmy prawie sąsiady bo mieszkam na Zawadach). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Armia gotowa do podbijania wód 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Za dwa-trzy dni będzie gotowa ale i tak się ładnie z malowaniem wyrobiłem. Dzisiaj siadam do odlewania Enigmy, na razie mam formy na dwa egzemplarze bo zabrakło mi silikonu ale coś tam się jeszcze wydłubie. Chociaż z drugiej strony dzisiaj Gra o Tron i drugi odcinek Preacher'a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 ja dziś szybko lulu bo trzeba Bydgoszcz odespać, 36 godzin bez snu i ponad 600km przejechane ale wrażenia bezcenne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Piotrek a te mikro bezstery-jakie parametry?(długość-waga) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 3,5 cm długości i coś ok 3 g wagi- luknę w domu bo zapomniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 10 sztuk leci do dzieciaków na zawody reszta będzie do sprzedania. Właśnie skończyłem malować i jutro idą w lakier.Teraz schnie wszystko jak ta lala więc pewnie do środy będą. Umówimy się może na osobisty odbiór to pochwalę Ci się nowym modelem (jesteśmy prawie sąsiady bo mieszkam na Zawadach).IMG_20160529_225036.jpgIMG_20160529_225011.jpgIMG_20160529_224926.jpgIMG_20160529_224917.jpgOK to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Poszły właśnie w lakier, środa albo czwartek będą. Zaraz siadam odlewać Enigmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Real robal samobójca. Nawet nie musiałem przez łeb walić, sam do mnie przyszedł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 haczyk do lakierku i przynęta gotowa kluski będą łupać jak dzikie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 W sam środek odwłoka chyba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 (edytowane) Ostatnio zabrałem sie za mniejsze wabiki żeby uzupełnić braki rozmiarówki w woblerowych pudełkach. Okolice, w których wedkuję są odbiciem sytuacji jaka panuje w wodach pzw mazowieckiego także wabiki do mikrozabawy były niezbędne. Obecnie łowię głównie na enigmę i mikro bezsterowca i szlifuję technikę prowadzenia jednego i drugiego, jest przy tym jakaś tam zabawa, ryby reagują ładnie, a jeśli chodzi o mikrusa to zaliczyłem już na niego cztery gatunki. Zrobiłem też prototypowaego łamanego bezstera i ucieszył podczas pierwszych testów. Nie wiem czy bedzie na to forma dlatego, że strasznie ciężko się leje ten wobler a jakakolwiek niedolewka z przodu korpusu w zasadzie go dyskwalifikuje ze sprzedaży- takie uzupełnienia mogłyby obniżyć trwałość konstrukcji. Bedzie też niedługo wracała Pułtuska Zmutowana Ukleja Morderca dlatego, że w moich wodach gotuje sie od bolenia a to wzór, który ma największe szanse połowienia.Bolenie żerują obecnie w akwenach i stanowiskach, w których jeszcze kilka lat tem nie występowały. Tłuką np. w grążelach w miejscówkach, które dotychczas były bankową miejscówką szczupaka i to nie w pogoni za ukleją ale z ukrycia jak szczupak. Tak się zacząłem zastanawiać, że skoro populacja w dużym stopniu zdominowała wody to czy nie zmieni/rozszerzy preferencji żywieniowych. To chyba dobry czas do opracownaia nowej przynety na bolenia. Wyniki mogą być zaskakujące. Na ostatniej focie znaleziony kabłąk- ktoś miał ciężki wypad nad wodę Edytowane 7 Czerwca 2016 przez Hesher 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Mały konkurs siedzę właśnie i odlewam zamówienia, żeby robta lepiej szła włączyłem sobie konkretną polską sieczkę (jak dla mnie oldschoolowy trash metal). Kto zgadnie jakiej kapeli słucham dostanie woblera z tej partii, kto trafi moją ulubioną piosenkę dostanie pięć Obstawiamy zespół i utwór, jeśli ktoś trafi zespół a nie trafi numeru to może dalej strzelać z nazwą piosenki. Jakieś tam podpowiedzi macie w poście, dodam jeszcze jedną- gimby nie znajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Piotrek, akurat to nie mój gatunek muzyki. No nie pomogę Tobie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Radzę sobie jakoś aha zasada jest taka: jeden post - jeden strzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Strzelam KAT a numer...Delirium tremens???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Chociaż patrząc na podpowiedź to bardziej pasuje Łza cieni minionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 No szybko poszło KAT, to już u mnie masz woblera. Nawet wiem, który Ci spasuje. Boleniówka ale taka żeby miała akcję bo mamy tą samą przypadłość co do woblerów bez akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 (edytowane) utworek pewnie "666" Pietrek tu masz coś żeby mocy nabrały Edytowane 9 Czerwca 2016 przez biker1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Czarne zastępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 już to miałem pisać ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 My to się i tak niedługo zobaczymy. Dla Was głównie leję te woby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi