havy Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 (edytowane) O super.Tytułu raczej bym nie wymyślił bo mnie Kat nie kręcił. 2 góra 3 numery i byłem zmęczony. W tamtych czasach wolałem Turbo.Za to już album Uninvited quest dla mnie bomba. Co do wobka to, jeżeli mogę pogrymasić,wolałbym coś na glinianki włochowskie,szczęśliwice.... Edytowane 9 Czerwca 2016 przez havy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Hehe spoko czekam. Nie przemęcz się tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 O super.Tytułu raczej bym nie wymyślił bo mnie Kat nie kręcił. 2 góra 3 numery i byłem zmęczony. W tamtych czasach wolałem Turbo.Za to już album Uninvited quest dla mnie bomba.Co do wobka to, jeżeli mogę pogrymasić,wolałbym coś na glinianki włochowskie,szczęśliwice....Ok to będzie nawet szybciej bo chyba mam jeszcze jednego grada gdzieś nieśmiganego, na glinki jak znalazł. Byłem w Kacicach w zeszły weekend, lipa jak wszędzie. Kilka tygodni temu pod kościółkiem na chruściki nawet krąpia nie złapałem ;/ Jest trochę okonia przy trzcinach ale bez woderów to tam teraz ani rusz. Odkąd pogrodzili się od strony szosy zmalał ruch turystyczny od progi do pałacu, reszta mniej więcej po staremu- opór gruntówek w sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Ok to odkładaj go dla mnie.????A kiedy w Kacicach było łatwo...Ale 20 godzin na Orzełku i coś by się może wydłubało.Niestety w domu opieki nie ma dni wolnych i nie mam czasu tam zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Pozmieniało się tyle, że brzegi bardziej zarosły i już jeden miś się znalazł co pogrodził dostęp do wody na ten odcinek między kościołem a łęgami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Szmery bajery fajertajgery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Enigma w dwóch nowych kolorach. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Coraz ładniej i ciekawiej wygląda enigma. Malowanko podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 No te wyszły bardzo fajnie, takie delikatne cienipwanie przy dobrym deseniu nie jest wcale mniej przyjemne dla oka niż rzeźbione detale. W tym tygodniu będę robił coś do puszczenia w świat z tego modelu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Połowiłem wczoraj okonków na micro bezsterowca 3,5cm. Nie były wielkie ale cieszy fakt, że wabik podpasował, a że to kałuża w centrum miasta to trudno oczekiwać okazów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 (edytowane) Weekend pękł jak guma od gaciów a ten poniedziałek pachnie urlopem na żądanie. U mnie już świta Edytowane 13 Czerwca 2016 przez Hesher 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 U mnie takie cóś wisi na pucharach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 U mnie w zasadzie wszędzie wiszą, leżą, walają się... dziesiątkami. Robię teraz Grady z takim obciążeniem jak zrobiłem kiedyś w woblerze dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 To dobry pomysł . Powinny łowić niezłe rybki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 A jak się będzie przyjemnie robiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Będę miał do Ciebie romans ale to muszę na spokojnie usiąść i rozrysować wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Będę miał do Ciebie romans ale to muszę na spokojnie usiąść i rozrysować wszystko.Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 ALO ALO, jak tam praca idzie?? dawaj nim kasę mam przy sobie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zrobione są. Janusze dosychają, reszta już gotowa. Odezwę się później albo jutro na priv i napiszę Ci co jest i w jakich kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Tyle na dzisiaj "wedkarstwa", że kilka fotek cuksom zrobiłem. Cały dzień przespałem. A wszystko wina tego przebiegłego zwierzęcia. Strasznie szybko człowiek zasypia jak kot pada obok. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 (edytowane) Malowanko pierwsza liga. Jak dla mnie ten czarny w kropasy będzie rewelka.Swietna robota PIOTRZE. A swoją drogą-ciekawe co kot o nich myśli? Edytowane 18 Czerwca 2016 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Koty to już nie mogą na nie patrzeć, przejadły się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarioQ Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Ładne woblerki Kolega robi. Czy z boleniówek także będzie coś dostępne? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Piotr, Enigma to wobler boleniowy? super się prezentuje na filmie, będzie można coś zamówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Jeśli chodzi o akcję to by się nadał, jeśli o wagę to zależy. Ma w prawdzie ok 3,7 g ale lata przyzwoicie, ja łowię na niego kijem 1.8 m i jestem zadowolony z odległości. Podejrzewam, że już na kijach pow. 2,4 m dystanse będą lepsze niż by się mogło przy nim wydawać. Jak chcesz to mogę Ci coś zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi