Skocz do zawartości

Love-Bait

Rekomendowane odpowiedzi

... po flaszce to bym się upierał, że to rolki prowadzące linkę w kołowrotku ;) ...

... a tak naprawdę wyglądają jak obciążniki (ciężarki) do kalibracji wagi... choć pewnie nie są... takie 1-2-5-10-15-20 g można by z powodzeniem pchać jako obciążenie przynęt - tyle, że jest to sprzedawane raczej w zestawach, a nie na sztuki...

... znalazłem podobne: https://www.aliexpress.com/item/WSFS-Hot-Sale-500g-Calibration-Gram-Scale-Weight-with-Chrome-Plating-for-Digital-Scale-Balance/32720470365.html?spm=2114.01010208.3.126.VjmXzG&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10091_10090_10088_9863_10089,searchweb201603_1&btsid=74d5611d-6003-4085-8f2c-a40734ddad9d

Edytowane przez maxtip

Hehehe, no to ładna ftopa :) Prawie to samo, a jednak "prawie" robi różnicę. 

Nagroda powiadasz? Czuję się lekko skrępowany, ale co robić, co robić, nie mogę tak zostawić konkursu bez ostatecznych rozstrzygnięć :D To może Terminator Jazgarz do mojej kolekcji poproszę. 

BTW nie wiem jak bardzo precyzyjnej wagi potrzebujesz. Ja z pół roku temu zakupiłem coś w tym stylu http://allegro.pl/elektroniczna-waga-jubilerska-500g-0-1g-lcd-gw-hit-i5692374534.html tylko załapałem jeszcze InPost Allegro za free, czyli w 13,50zł zamknąłem temat :) i działa, spełnia moje oczekiwania w 100% Będzie też na pewno szybciej niż kolejna paczka z Chin ;)

Mam wagę, chciałem dwie dodatkowe na zapas bo przerabiałem pracownię pod duże zamówienia i dokupywałem trochę akcesoriów, materiałów itd. Wyszło tak, że ciągu paru miesięcy wyjaśni się, czy w ogóle będę kontynuował produkcję na dotychczasową skalę. Zmiany zawodowe.

Drugie podejście do trzeciego modelu Enigmy. Wobler łowi na dwóch różnych ustawieniach obciążenia. Szybko poszło, brawo ja B)

3WP4RXKq5Dvj1av5V4xqH0QdVv5vy3ocV0F9gexh

No i niezawodny Januszeł, jak mówiłem, że bolenie łowi na jesieni, to łowi. Zbój nie wobler.

-iyJq9UHAvZbvvEOt9DIn1gJpJ_RiMa2vB05Tp2l

Edytowane przez Hesher
  • Like 3

• 2 tygodnie później...

Mam wagę, chciałem dwie dodatkowe na zapas bo przerabiałem pracownię pod duże zamówienia i dokupywałem trochę akcesoriów, materiałów itd. Wyszło tak, że ciągu paru miesięcy wyjaśni się, czy w ogóle będę kontynuował produkcję na dotychczasową skalę. Zmiany zawodowe.

Taka jakaś cisza w wątku. Jak tam sytuacja się rozwija, w którą stronę ta zmiana skali produkcji?

Panowie, u mnie nie ma tak, że się nie dzieje. Pracuję nad kilkoma nowymi woblerami, dogrywam tematy handlowe, staram się nadganiać zaległości z zamówieniami itp. Teraz pochłonęła mnie głównie praca projektowa nad przynętami, których koncepcje ewoluowały przez kilka ostatnich lat. Myślę, że od maja będę mógł pochwalić się bardzo dobrymi wabikami. Czas pokaże. A w międzyczasie ostrzeliwuję się z @Qcykiem grafikami z aplikacji dla małp  :D

wV-LTHyl-AcDNSGN3EItKDtb8Qvn8NM5gTqh_Fw0

53reTzYumJ0LyNCMOsGJ22FOkBDr5V_x_r5o3nub

H3IFioj7i_vq8Ea7KhDUftS7I0ntwRDcfmzjhjK6

vXNNJRq-AI_SmnvQKeiUcjdb0vccErK453nMyQbZ

BLLzIRaIsNAXs5bh8dHvBGc2oX0oiC9WaGVsyrW7

NvVSjop7n4Ld4tEI1Vq3raacz1jAyU4q8BgOjfbU

nF8TvVQXNsFzjWp716o5gOq8iGi9Xy1e_R5lVhiU

Edytowane przez Hesher
  • Like 7

Powoli robi się profesjonalna oprawa fotograficzna. Myślałem, że sam podołam, jednak jak zwykła mawiać klasyk wędkarskiego rękodzieła: "rączki tylko dwie". Zamówiłem zdjęcia u forumowego kolegi Czarka z Eland Project i muszę przyznać, że spisał się na medal. Pełna profeska! Czarek fotografuje też dla profesjonalnych firm z naszej branży, tutaj możecie zapoznać się z jego twórczością na profilu Facebook: https://www.facebook.com/Eland-Project-845439618868633/

BDPTt6SiT4HZW0ieRmaCMe5BeEJ02N7ywuHY2fjD

j0HKIAbSYLiz8C04kXybl23hT8HJOnIXv8VaWdz5

ne5nfXw3fUlmFva97mwGZml5UE2x40i-UM85lgcW

bvb_rgDC19d6y1r15YVs1bH6YT4kkvQTbS-kVsAF

c0dFluM2LKVtvHsz2dCOWgHzy1tCZKl_Ttd2Xtk3

3VejxjqgFW0ZBeRl_X31wAW7YK7RRBcMuy_dS9t2

pBtPGHrXVhyctwnLY_w1noKpxpWtGmNIrMcqAj7F

A5ziQN2lUOB4uwwNdIJE3wYNxB7gb7Ieen6ySjXT

uePtytYKVqR2jXg1DrHJXcnqStnFbGRsEqFSxlIm

70UVWa5VxAhEtqhMv1hiCaqqVSmiG15OvXfE9WwC

Edytowane przez Hesher
  • Like 10

Czy w wiadomości są jakieś fotki lub linki do fotek? Bo mi wyświetlają się tylko jakieś ciągi literek i po kliknięciu jakby próbował coś otwierać ale tylko mieli i nic z tego nie wychodzi :angry: W poprzednim poście podobnie.

Edytowane przez Darek K