Bułka Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) Aliexpress nie jest w stanie mnie zaskoczyć Zamawiałeś "fishing weight" Edytowane 4 Listopada 2016 przez Bułka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Nie, ale okazuje się, że pomyłka to szatańska zasadzka aliexpressowego translatora 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Hmm. Chciałeś kołowrotek a dostałeś koła do wrotek? Coś o materiałach na przypony wspominałeś, ale co to za niespodzianka z tego wyszła? Krętliki w wersji XXL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Dokładnie na tej zasadzie hehe;) Krętliki i łączniki już dotarły, czekam na fluorocarbon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Ja wczoraj też jednego odzyskałem z trzcin Poza tym porobiłem trochę testów na konto przyszłego sezonu i boleniówek.Ciężarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Marcin, zadajesz bardzo trudne pytania w ten listopadowy wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 (edytowane) ... po flaszce to bym się upierał, że to rolki prowadzące linkę w kołowrotku ... ... a tak naprawdę wyglądają jak obciążniki (ciężarki) do kalibracji wagi... choć pewnie nie są... takie 1-2-5-10-15-20 g można by z powodzeniem pchać jako obciążenie przynęt - tyle, że jest to sprzedawane raczej w zestawach, a nie na sztuki... ... znalazłem podobne: https://www.aliexpress.com/item/WSFS-Hot-Sale-500g-Calibration-Gram-Scale-Weight-with-Chrome-Plating-for-Digital-Scale-Balance/32720470365.html?spm=2114.01010208.3.126.VjmXzG&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10091_10090_10088_9863_10089,searchweb201603_1&btsid=74d5611d-6003-4085-8f2c-a40734ddad9d Edytowane 5 Listopada 2016 przez maxtip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 No bo to są ciężarki do kalibracji wagi ale miało być coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 A miała być waga precyzyjna/jubilerska? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 No bo to są ciężarki do kalibracji wagi ale miało być coś innego ... w takim bądź razie nie doceniłem chińczyków i choć się bardzo staram nie potrafię znaleźć im innego zastosowania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 A miała być waga precyzyjna/jubilerska?Tak jest. Wybierz sobie coś z linka i daj mi znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Hehehe, no to ładna ftopa Prawie to samo, a jednak "prawie" robi różnicę. Nagroda powiadasz? Czuję się lekko skrępowany, ale co robić, co robić, nie mogę tak zostawić konkursu bez ostatecznych rozstrzygnięć To może Terminator Jazgarz do mojej kolekcji poproszę. BTW nie wiem jak bardzo precyzyjnej wagi potrzebujesz. Ja z pół roku temu zakupiłem coś w tym stylu http://allegro.pl/elektroniczna-waga-jubilerska-500g-0-1g-lcd-gw-hit-i5692374534.html tylko załapałem jeszcze InPost Allegro za free, czyli w 13,50zł zamknąłem temat i działa, spełnia moje oczekiwania w 100% Będzie też na pewno szybciej niż kolejna paczka z Chin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Mam wagę, chciałem dwie dodatkowe na zapas bo przerabiałem pracownię pod duże zamówienia i dokupywałem trochę akcesoriów, materiałów itd. Wyszło tak, że ciągu paru miesięcy wyjaśni się, czy w ogóle będę kontynuował produkcję na dotychczasową skalę. Zmiany zawodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) Drugie podejście do trzeciego modelu Enigmy. Wobler łowi na dwóch różnych ustawieniach obciążenia. Szybko poszło, brawo ja No i niezawodny Januszeł, jak mówiłem, że bolenie łowi na jesieni, to łowi. Zbój nie wobler. Edytowane 6 Listopada 2016 przez Hesher 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Bravo TY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Za godzinę jeszcze podlecę bo mi kalosze napłynęli z żywcem. "Kurwa jebane bolenie, cały tydzień nęciłem i nic!" Mniut na me uszęta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Muszę też tam wtargnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Wpadaj na przyszły weekend. Są konkretne cielaki ale żerują bardzo daleko od brzegu i nie czują, że o tej porze roku muszą żerować głębiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Mam wagę, chciałem dwie dodatkowe na zapas bo przerabiałem pracownię pod duże zamówienia i dokupywałem trochę akcesoriów, materiałów itd. Wyszło tak, że ciągu paru miesięcy wyjaśni się, czy w ogóle będę kontynuował produkcję na dotychczasową skalę. Zmiany zawodowe.Taka jakaś cisza w wątku. Jak tam sytuacja się rozwija, w którą stronę ta zmiana skali produkcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Hesher kalibruje wagi nowymi odważnikami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 (edytowane) Panowie, u mnie nie ma tak, że się nie dzieje. Pracuję nad kilkoma nowymi woblerami, dogrywam tematy handlowe, staram się nadganiać zaległości z zamówieniami itp. Teraz pochłonęła mnie głównie praca projektowa nad przynętami, których koncepcje ewoluowały przez kilka ostatnich lat. Myślę, że od maja będę mógł pochwalić się bardzo dobrymi wabikami. Czas pokaże. A w międzyczasie ostrzeliwuję się z @Qcykiem grafikami z aplikacji dla małp Edytowane 22 Listopada 2016 przez Hesher 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 (edytowane) Powoli robi się profesjonalna oprawa fotograficzna. Myślałem, że sam podołam, jednak jak zwykła mawiać klasyk wędkarskiego rękodzieła: "rączki tylko dwie". Zamówiłem zdjęcia u forumowego kolegi Czarka z Eland Project i muszę przyznać, że spisał się na medal. Pełna profeska! Czarek fotografuje też dla profesjonalnych firm z naszej branży, tutaj możecie zapoznać się z jego twórczością na profilu Facebook: https://www.facebook.com/Eland-Project-845439618868633/ Edytowane 22 Listopada 2016 przez Hesher 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 (edytowane) Czy w wiadomości są jakieś fotki lub linki do fotek? Bo mi wyświetlają się tylko jakieś ciągi literek i po kliknięciu jakby próbował coś otwierać ale tylko mieli i nic z tego nie wychodzi W poprzednim poście podobnie. Edytowane 20 Listopada 2016 przez Darek K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 To pewnie na androidzie jedziesz. Zdjęcia są uploadowane z google+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Przeglądam normalnie, z kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi