sukingad Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Wiesz Olek, mnie się kiedyś tyle pięknych gęsich lotek na spławiki walało po podwórku... ale wpadamy niebezpiecznie w syndrom niedzieli a to jeszcze sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Dzisiaj pogoda w pełnym przekroju pór roku i dnia, no z wyjątkiem lata hehe. Kto ruszył dupę nad wodę ten... gupi , grad, śnieg i piękne słońce na przemian co pół godziny. Ryby współpracowały tak sobie i tak jak wczoraj może przez godzinę, półtorej. Przy tej napierdalance pogodowej i tak dobrze, że w ogóle. Dzisiaj grany tylko Terror Janusz w kolorze firetiger. Tygrys w pudle musi być, świetny wybór kolorystyczny na taką psią pogodę. Za to kapryśny klimat pozwolił trafić reklamówkę opieńków w całkiem dobrej kondycji, nie wróciły do wody- kacz end reklamówka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Piotrze ,czy te opieńki to wzory na formę,czy raczej przekąska przy tworzeniu form..?Na trzeciej fotce ,ten szczupły wygląda jak krokodyl ha ha ha. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Przez weekend złowiłem 7 sztuk tych gadzin, wczoraj pieć dzisiaj dwa. Trzymają się jeszcze zielska, cholera wie jak łowić przy takiej pogodzie. Ni to jesień ni to zima, zielska dużo ale ważne, że gryzą. Opieńki już się duszą :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 PS. Maciek, dotarł już do mnie fluorocarbon. Pewnie będę kręcił przypony w tym tygodniu to odłożę dla Ciebie paczuszkę. Super, dzięki za pamięć!Obiecanych zdjęć z Dadaja nie mam, sorry. Z tego co czytam, to trza było nad Narew się wybrać, a nie wieźć tyłek tyle km i się frustrować. Z 3 osób na łódce w dwa dni jeden złapał 2 szczupłe. Oba w sobotę rano w odstępie 5 minut. Zielska też jeszcze sporo, a co niektóre z syndromem "wiosna idzie, będę świeże pędy puszczać". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) U mnie też trzeba było swoje wydreptać. Ten plus, że na starych śmieciach. Wyniki byłyby sporo lepsze gdyby nie wysoka woda. Wędkowałem w trudnym miejscu i sporo wody było odcięte. Edytowane 27 Listopada 2016 przez Hesher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zapowiada się pracowity weekend Ruszam ponownie ukleję w wersji spoon. Przez cały sezon nie miałem czasu wykończyć nic poza kilkoma sztukami dla klientów. Mam wrażenie, że końcówka roku to może być jej boleniowy czas. W zeszłym sezonie w pierwszy dzień świąt Pistolet podniósł dwa rapiszony do powierzchni ale spasoway, może zabrakło uklejowego wyglądu i trochę subtelniejszej pracy?Będę też robił podejście do nowego obciążenia Terminatora, chciałbym zrobić z niego jerka do trochę innego niż uprawiam sposobu jerkowania. Jak coś z tego wyjdzie to zdradzę więcej szczegółów dotyczących nowego przeznaczenia przynęty.Obaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Piotrek albo nie jesteś na czasie albo nie czytasz timowych opowieści. Przecież wygląd się nie liczy! Pogadaj z fachurami od boleniówek i nie rób tu lipy hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Wiesz co się liczy, szacunek ludzi ulicy i żeby wobler nie płoszył drobnicy hehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Tia, a jeszcze jak sam szuka ryby to już całkiem baja Na szacun można pracować całe życie i stracić go w ciągu jednej chwili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Łatwiejsza droga nie zawsze wychodzi na zdrowie. Swoje trzeba w temacie wypracować ale o tym dobrze wiesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Konkurs Eland Project i Love-Bait.com Zapraszamy do udziału 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Mini tutku.Podczas ulewy zakleszczyły mi się złącza wędki- w trzech miejscach . Tak na amen z piachem w środku i bez jakiejkolwiek możliwości złożenia kija. Teraz powiem Wam co robić, żeby odblokować zakleszczone złącza ale też nie zniszczyć wędki.1. Przede wszystkim nie próbujemy złożyć złączy kiedy są jeszcze mokre. W ten sposób można złamać kij albo urwać przelotkę przy gwałtownym składzie elementów. Mi się udało wcześniej załatwić w ten sposób jedną przelotkę.2. Nie kręcimy zakleszczonymi złączami.3. Czekamy aż cały blank dokładnie wyschnie i wtedy próbujemy zbić złącza na sucho. Czasem działa.4. Jeśli powyższe nie pomogło kupujemy WD40 i wprowadzamy "na bogato między złącza w pozycji jak na foto. Kij opieramy na czymś miękkim i owijamy papierem część blanku do której ma już nie dochodzić wudu. Ja mam o tyle dobrze, że rączka jest łączona na spigot i nie upieprzę smarowidłem korka.5. Czekamy kilka chwil aż WD rozejdzie się po łączeniu składów i stawiamy kij na miękkiej podstawie żebyuniknąć obicia blanku.6. Teraz zbijamy zakleszczone złącze do czasu jak WD pokaże swoje czary i zakleszczone elementy się rozdzielą. Po raz kolejny nie za mocno bo wcześniej czy później złącze puści.7. Bardzo dobre efekty daje też potraktowanie zakleszczonych złączy lodem w sparayu dla sportowców. Ale takim prawdziwym a nie Altacetem w aerozolu Idę stroić choinkę, którą tachałem na grzbiecie ze 2 km, kupioną za pieniądze na kołowrotek. Która nie pdoba się mojej narzeczonej bo jest krwa.... "za okrągła". Wesołych Świąt. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Za co? Hahaha, ale się ubawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Za okrągła. Hoduję w domu choinkowego faszystę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Piotrze sekator w rękę i zrób kwadratową...Tylko jak obciosać okrągłe bombki? Nie -u Ciebie pewnie wiszą jerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Jerki w Pułtusku się suszą. Jakbym ustroił choinkę swoimi wyrobami to pewnie przekroczyłbym tą niewidzialną granicę, za którą czai się przedświąteczna zjeba Marcin jak Ty to sobie wyobrażasz, OKRĄGŁA CHOINKA Z WOBLERAMI!? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Trzeba było zadzwonić, od razu doradziłbym Tobie abyś kupił młynek bo i tak choinka będzie do bani. Kobieta zaspokojona nawrt brylantowym orężem jest wściekła bo nie było na nim jej inicjałów... życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Źycie Kuba, teraz najważniejsze żeby kanał odmarzł do soboty chyba już się wezmę w święta za prototajpy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Trzeba było kupić młynek, a choinkę w stylu "tradycyjny drapak" przynieść z lasu wracając z ryb. Notuj te dobre rady, kolejne Święta z choinką już za rok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Mój dziadek był szabrownikiem choinek hehe. Kołowrotek i tak kupię chociaż jest mi zupełnie niepotrzebny ale szkoda żeby tak leżał u kogo innego jak może leżeć u mnie. Logiczne 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 (edytowane) Bardziej w twórczym klimacie. Enigma 2 w deseniu Rudy Kojot. Jedna do mojego pudła druga pewnie pojedzie na Łotwę. Bolenie nie miały zastrzeżeń do Terrora Janusza malowanego w ten sposób więc i E2 powinna zdać egzamin. Pomarańcz ostro jarzy się w świetle UV. Na tym modelu jak i na jedynce warstwy kolorów są kładzione tak, że dużo intensywniej odbijają światło w wodzie. Edytowane 23 Grudnia 2016 przez Hesher 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Bardziej w twórczym klimacie. Enigma 2 w deseniu Rudy Kojot. Jedna do mojego pudła druga pewnie pojedzie na Łotwę. Bolenie nie miały zastrzeżeń do Terrora Janusza malowanego w ten sposób więc i E2 powinna zdać egzamin. Pomarańcz ostro jarzy się w świetle UV. Na tym modelu jak i na jedynce warstwy kolorów są kładzione tak, że dużo intensywniej odbijają światło w wodzie. Apropos rudego kojota - klasyk https://www.youtube.com/watch?v=EucAtfM3Hb4 Piotrek co to za farba fluo? Createx? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 (edytowane) Pierwsze skojarzenie jakie miałem po wymalowaniu tego desenia: "jaaaki rudy kojot!" I tak już zostało Farba to Golden high flow. Droga jak cholera chyba ze 40-45 zł za 30 ml. To co mam wymaluję i zmieniam na inną, lepszą. Edytowane 23 Grudnia 2016 przez Hesher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Wesołych Świąt! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi