sukingad Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Wrzucę dzisiaj może jakieś plenerowe. Jak młody się zwlecze to pewnie pojedziemy obadać czy lód dobry, na łyżwy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Dzisiaj przeprowadziliśmy z młodym restytucję dóbr z nadwodnych drzew i krzewów, głównie moich ale to dobrze bo wiem, że na odcinkach, które rozpracowałem w tym roku ludzie nie szukają rybiego mięsa Młody dzielnie cisnął po drzewach za suwenirami. I to co znaleźliśmy. Cztery moje woblery i trochę szrotu. A tak wygląda nowa koncepcja Enigmy nr 3 (poprzednia na zdjęciu wyżej). Już złowiłem na nią kilka boleni ale chciałbym wprowadzić jeszcze jedną przeróbkę. Miałem dodawać teksturę chociaż taki mi się podoba bo ma celowo opracowane poszczególne elementy korpusu odpowiedzialne za pracę i siłę wytwarzanej fali. I porównanie wielkości z dwoma wcześniejszymi modelami. Nad wodą byłem tylko ja i brat, chłopy po prawie 30 i ponad 30 lat. Dzieci siedzą w domach i grają na konsolach chyba.... Polecam każdemu taką plenerową rozrywkę, lepsza niż grzanie wódy po chałupach Edytowane 6 Stycznia 2017 przez Hesher 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 ... dziękuję, zaspokoiłeś moją ciekawość... widać, że rodzinka wkrótce w komplecie... przydałby się jeszcze jakiś "E baby", tak dla podtrzymania gatunku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Myślę że taki 30-35mm pod klenia jazia to dobry pomysł ;-) tylko pytanie czy lanie tego nie wykończyłoby Cie psychicznie :-D Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Jest i maluch, będzie robal ale rzeczywiście lanie na kilka gniazd może się skończyć srogimi jobami, a i tak jestem strasznie wulgarny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Miałem i ja zasiadkę nad modelem robala. Ale mi nerwów zabrakło :-D A jaki Ty wulgarny? Żebyś słyszał to co wydobywało się z mojej paszczy przy tym robalu...:-D Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 W głowie wulgarny, ostatnio to zauważyłem. Długo by opowiadać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Wczoraj zdychałem z powodu kataru ale jutro musowo idę świder uruchomić. Nie lubię mrozu poniżej dychy ale taki mamy klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 A ja właśnie wróciłem z łyżw. Powiem tak, starość nie radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) U mnie biegówki były grane ale na 2 km sprzęt zawiódł i mocowania zostały w wiązaniach...:-D ale może to i lepiej bo bym nie wrócił kości już stare :-D Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 7 Stycznia 2017 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Ja pingole same dziadki po trzydziestce Ciekawe co powiecie za 20 lat Edytowane 7 Stycznia 2017 przez LOLO 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Hahahaha. Za 20 lat będzie już szczepionka na starość ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Na starość to będzie Alzheimer lub Parkinson hahahaha Przy jednym ręka się przy kielonku trzęsie,a przy drugim zapomina się wypić... Ale nie pamiętam co do którego dopasować.... SKS.... Edytowane 7 Stycznia 2017 przez wobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Złe połączenie to biegunka+Alzheimer bo w połowie drogi do kibla zapominasz dokąd biegłeś :-D sorry Piotrek już nie zaśmiecam :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Ratuje mój honor poniekąd przedpotopowość hokejek jutro podejście na trzy pary skarpet, powinny usztywnić kopyto. Btw. Hokejówki prawilne- Balzer Germany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Hahahaha. Za 20 lat będzie już szczepionka na starość ;-) Tak.To będzie taka nowoczesna nazwa staroświeckiej lewatywy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Pierwsze testy Enigmy owada. Waga korpusu 2,7g długość ok 3 cm- jeszcze do ustalenia bo korpus będzie miał modyfikacje.Nie wiem jak wstawić miniaturkę wideo więc trzeba klikać w link. http://plus.google.com/114519759889230044698/posts/ibtqgJDJPbo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Fajnie zamiata enigmy zdjęte z drzew- super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 To pierwszy rodzaj pracy, drugi jest szybszy i drobniejszy ale już tonący. Tzn sam korpus jest dalej pływający ale kotwica ciągnie go w dół. Jak w życiu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Polecam do takich testów krótką wędkę - typu podlodówka z cieniuteńką plecionką i agrafką na końcu.Agrafka wsuwana nie zapinana.U mnie to stałe wyposażenie łazienki.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Nie chciało mi się wiązać. Ten wobler po pierwszym wrzuceniu w ogóle nie miał pracy i się kręcił, trochę przerobiłem i hula. Jurto będzie dzień testów bo na razie maluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Spoko spoko, został jeszcze cały kilogram 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Klakier w każdej chwili dorobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Wojcio pilnuje czy lakier dobrze schnie. Nawącha się dzisiaj ale chyba lubi bo nie chce wyjść 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David77 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Można prosić jakiegoś jerka z odbiorem w Pułtusku? Takiego który najlepiej się sprawdza na tutejszych wodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi