sukingad Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Można wyślij mi numer na priv to zadzwonię. Dzisiaj jeszcze jestem na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David77 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 (edytowane) Miałem ogromną przyjemność zobaczyć jak powstają przynęty Heshera i byłem pod dużym wrażeniem . Mega rękodzieło i dbałość o każdy szczegół.Właśnie z córką świecimy oczkiem Predatora pod kocem ale myślę że ryby też Go polubią! Dzięki! Edytowane 10 Stycznia 2017 przez David77 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Przegadalim kawał czasu. Trzymam za słowo z tym wypadem w sezonie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Wojcio pilnuje czy lakier dobrze schnie. Nawącha się dzisiaj ale chyba lubi bo nie chce wyjść Jakiś czas wstecz brat podrzucił mi swojego tygrysa na tydzień...i akurat wobki świeżutko namoczone w harzlacku schły sobie w jego zasięgu. Wystarczyło że na chwilę spuściłem sierściucha z oczu i już połowa dyndała na sznurku upierdzielona w sierści Całe szczęście że to była 2 warstwa podkładowa to jakoś te kłaki pęsetą wydłubałem i nie było śladu. Ale mieliśmy 2 ciche dni Ten maluch trochę mi przypomina jakąś ćmę od góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Żuczek, tylko słabo widać na filmiku. W przyszły weekend trochę ogarnę ten korpus bo na razie leję konkretne formy, silikon leci wiadrami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 O fiu fiu, Tomek jak Ciebie tu przywiało to albo wszedłem na level wiedzy tajemnej albo palę za dużo jointów hehehe. 2017 będzie rokiem testów, poprawek i frustracji, w skrócie krew pot i łzy. Może w końcówce uda mi się wystartować z papierologią do Urzędu Patentowego. Mam tam swojego człowieka to już mi przypilnuje terminów. Wszystko to pod warunkiem, że rozwiązanie przyniesie wymierne skutki nad wodą. Pierwsze zaskoczenie prototypem było pozytywne, w wiślanej jarzynowej już po 1 przeciągjieciu objawiło się mięso . Czas na bardziej skrupulatne badania dopiero przede mną.Jak sądzę ten patent ma dotyczyć TEGO o czym myślę? Potwierdź lub zaprzecz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Nie, to coś jeszcze innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Nie, to coś jeszcze innego O żesz... A już miałem nadzieję, że będę ojcem chrzestnym . To teraz mam noc z głowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Tego latawca to się na spokojnie zrobi w swoim czasie, chciałbym dodać mu trochę mocniejszą akcje ale nie mam pomysłu, z pierwszego wyszedł burak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Wyjdzie, wyjdzie... Wierzę w Ciebie . Tymczasem patentuj, odlewaj... Czekam cierpliwie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Narzeczona pogubiła moje opakowania na przynęty (oficjalnie nie wie gdzie są), dlatego zaprojektowałem nowe i przyszłe zamówienia będą wysyłane z takimi kartonikami (dwustronne). 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Wizytówka wymiata superu kogo robiłeś Piter ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Grafiki robiłem sam, a druk zamówiłem w Mprint.pl. Już 3 lata od nich biorę bo mają super realizację i świetną obsługę zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Rodzinna rozmowa:- Mamo kup mi wkłady do nożyka po drodze.- Osiemnastki? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Dużego szczupaka na Mazowszu jak na lekarstwo ale jak dobrze przymierzyć to działacza OM PZW ustrzeli. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 ładna bestia będzie w 100g się chyba nie zmieści? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 90 g to waży teraz bez stelaża i obciążenia, a na korpus dojdzie jeszcze łuska i łeb. Na razie mieszanka jest trochę cięższa niż ma być więc pewnie ok 120 g i 15,5 cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 zas będie trzeba wedzisko kręcić o takiej mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) To się może jeszcze zmienić, chciałbym żeby był jednak lżejszy niż 120 g. Na razie żuczyska testuję, fajne są do robienia i do oferty na pewno wejdą, jeśli się sprawdzą na ribentropach. Ed. A z oferty na ten rok wypada mikrus, bo nie będę miał na niego czasu. Muszę jeszcze wykończyć kilka zaległych, które okrywają mnie hańbą bo leżakują za długo (mam kilka takich haniebnych niezrealizowanych realizacji na koncie ). Za to chyba przez ten sezon będę oferował formy na mikrusy bo kilka osób odrobinę narzeka na wstrzymanie modelu. Edytowane 15 Stycznia 2017 przez Hesher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Piotrek, licznych powodów do radości przez następne sto lat Ci życzę!Najlepszego! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Seta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Stówka Piotrek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 ... sto + 1... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zdrowia dużo:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi