Skocz do zawartości

Love-Bait

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem ogromną przyjemność zobaczyć jak powstają przynęty Heshera i byłem pod dużym wrażeniem . Mega rękodzieło i dbałość o każdy szczegół.Właśnie z córką świecimy oczkiem Predatora pod kocem ale myślę że ryby też Go polubią! Dzięki!

Edytowane przez David77
  • Like 2

Wojcio pilnuje czy lakier dobrze schnie. Nawącha się dzisiaj ale chyba lubi bo nie chce wyjść :lol:

Jakiś czas wstecz brat podrzucił mi swojego tygrysa na tydzień...i akurat wobki świeżutko namoczone w harzlacku schły sobie w jego zasięgu. Wystarczyło że na chwilę spuściłem sierściucha z oczu i już połowa dyndała na sznurku upierdzielona w sierści :D Całe szczęście że to była 2 warstwa podkładowa to jakoś te kłaki pęsetą wydłubałem i nie było śladu. Ale mieliśmy 2 ciche dni :D Ten maluch trochę mi przypomina jakąś ćmę od góry...

O fiu fiu, Tomek jak Ciebie tu przywiało to albo wszedłem na level wiedzy tajemnej albo palę za dużo jointów hehehe. 2017 będzie rokiem testów, poprawek i frustracji, w skrócie krew pot i łzy. Może w końcówce uda mi się wystartować z papierologią do Urzędu Patentowego. Mam tam swojego człowieka to już mi przypilnuje terminów. Wszystko to pod warunkiem, że rozwiązanie przyniesie wymierne skutki nad wodą. Pierwsze zaskoczenie prototypem było pozytywne, w wiślanej jarzynowej już po 1 przeciągjieciu objawiło się mięso :). Czas na bardziej skrupulatne badania dopiero przede mną.

Jak sądzę ten patent ma dotyczyć TEGO o czym myślę? Potwierdź lub zaprzecz :).

To się może jeszcze zmienić, chciałbym żeby był jednak lżejszy niż 120 g. Na razie żuczyska testuję, fajne są do robienia i do oferty na pewno wejdą, jeśli się sprawdzą na ribentropach.

Ed. A z oferty na ten rok wypada mikrus, bo nie będę miał na niego czasu. Muszę jeszcze wykończyć kilka zaległych, które okrywają mnie hańbą bo leżakują za długo (mam kilka takich haniebnych niezrealizowanych realizacji na koncie :wacko:). Za to chyba przez ten sezon będę oferował formy na mikrusy bo kilka osób odrobinę narzeka na wstrzymanie modelu.

Edytowane przez Hesher