biker1 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 100 lat i samych przyjemności 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David77 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Najlepszego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 nooo to rozumiem, na Ciebie zawsze można liczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 100 lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Najlepszego "mordo"!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 100 latUF Pieter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 100 latUF Pieter Niedługo Cię nawiedzę. Pewnie pod koniec tego albo w przyszłym tygodniu, Będziem przypony testować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 To i ja dorzucam najlepsze życzenia! Samych sukcesów w życiu osobistym i zawodowym, no i przede wszystkim życzę tego, co najważniejsze: zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 sto lat stary zgredzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Dzięki wszystkim za życzenia. Tegoroczny sezon zapowiada się na bardzo pracowity, odgrażałem się na 12 nowych rzeczy i część się powoli wykluwa. Żuczysko ma całkiem fajną pracę, kilka wersji poleci niebawem do Kuby i coś razem uradzimy. Terminator też już dostał pierwsze szlify jako bezterowiec z drobną pracą, jeśli zachowa przy nowym ustawieniu zbliżoną lub nawet dotychczasową lotność to może zostać całkiem fajną przynętą boleniową. Dodatkowo odkurzam stare korpusy- target slim i mini, pierwsze jakie zacząłem robić z żywicy. Nie będą to jednak woblery ze sterem. Pierwszy sprawdzian odbył się w listopadzie i pozostała kwestia odpowiedniej regulacji pracy bo sam pomysł działa. Mam nadzieję, że będą to bardzo komfortowe przynęty, łączące pewnie funkcjonalności gumy i woblera. O reszcie na razie nie będę się rozpisywał. Zostało osiem 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zamówienie na "dalekie Mazury" skończone, a nowe kartoniki wyszły kozacko 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Piotrek, te wobki z 2ma oczkami na grzbiecie. Możesz coś więcej o nich napisać? P.S. Teń środkowy grad to kolor classic? Edytowane 18 Stycznia 2017 przez Epidares Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Hej. Grad, o którego pytasz jest w kolorze classic. Rybeły lubią nakbardziej, dlatego trzymam cały czas ten deseń w ofercie mimo, że ciężko przekonać do niego ludzi. Dzisiaj w Plecionie testowaliśmy wytrzymałość przyponów, zrobiliśmy z Adamem @adamekp filmik, który za jakiś czas wrzucę na jerka. Co do percha to wrzucam opis, który kiedyś przygotowałem z myślą o umieszczeniu na stronie. Perch Jig&Jerk · Długość 6,5 cm · Waga 11,5 gr · Tonący Bezsterowiec o bardzo szerokim spektrum zastosowania, można nim jigować jak wykorzystywać do jerkowania, przynęta może być wykorzystywana do ekspresowego boleniowego prowadzenia pod samą powierzchnią wody albo jerkowania przy dnie gdzie kusi okonie i sandacze (sugerowane pierwsze oczko). A. szybkość nurkowania przynęty (obecnie ok 1,5m/s) przy jednoczesnej- B. pracy w opadzie polegającej zarówno na lusterkowaniu jak i lekkim wychyleniom ogonka na boki, C. odpowiedniej lotności przynęty bez jej jednoczesnego przeciążania, D. właściwego spozycjonowania przynęty w wodzie, E. możliwie horyzontalnego prowadzenia przy zachowaniu dynamicznej akcji jaką posiada, F. błyskawicznego startu woblera z drugiego oczka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Zaraz będziesz miał tabuny na tego percha tylko w malowaniu na ukleję A terminatory to chyba woby o najoryginalniejszym designie jakie kiedykolwiek widziałem . Odjechane są Edytowane 18 Stycznia 2017 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 (edytowane) Fajna przynęta ale zwykle zbieram się do robienia tego wzoru jak do przewalania 5t węgla. Ciężki do roboty- od stelaża do szlifowania lecą soczyste bluzgi. Jeśli się spodoba na Łotwie, to będę dalej dziergać.Terminator przejdzie w tym roku głęboki lift, szukam dla niego nowego zastosowania. Pierwsza myśl albo leniwy jerk albo bezster pod bolenie. Edytowane 19 Stycznia 2017 przez Hesher 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David77 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 O tak,terminator powinien otrzymać tytuł przynęty roku! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 O tak,terminator powinien otrzymać tytuł przynęty roku!zgadzam się i popieram Terminator przynetą roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Wydało się Edytowane 20 Stycznia 2017 przez Hesher 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Może by tak coś rozdać... Działkować jest czym 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 (edytowane) Towar spakowany. Przypony po 25 cm dł, szerokość linki 0,47 mm, testy wytrzymałości między 13-15 kg (przed zarobieniem fluorocarbon zadeklarowany na 18 kg). Ogromnym plusem jest łącznik bezwęzłowy, dzięki któremu można spokojnie wędkować nawet styraną lub słabą jakościowo plecionką. Łowiłem takim dziadostwem od Cormorana, które rwało się na węźle jak nitka, na łączniku wszystko trzymało fason . Należy pamiętać, .że połączenie bezwęzłowe o wiele przewyższa mocą deklarowaną wytrzymałość węzła na plecionce, czyli zestaw ma, poza bardzo cienkimi plecionkami, wytrzymałość przyponu. W zestawie nie puszcza plecionka, przez cały zeszły rok nie miałem takiej sytuacji, a łowiłem głównie linką 0.10 mm dla chamów jak ja......... Octa Braid ma sie rozumieć Cena za dwupak póki co promocyjna, jak ktoś chętny to proszę pisać tu czy na pw. Dodatkowo przypony wabią koteły Edytowane 27 Stycznia 2017 przez Hesher 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 (edytowane) Co jakiś czas trzeba trochę odetchnąć od produkcji. Terror Janusz Custom, łuska fabryczna zeszlifowana i wszystko dodawane ręcznie od podstaw. Będę wypuszczał takie krótkie serie w cenie ok 50 zł za sztukę, uzbrojone w wysokopółkowe kotwice. Tutaj większe zdjęcia: https://www.facebook.com/piotr.pe.370/posts/1503314009678931 Edytowane 30 Stycznia 2017 przez Hesher 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 KONKRET !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Dużo roboty ale już nabrałem trochę wprawy w ręcznym dłubaniu tych wszystkich łusek, nie mam jeszcze wystarczającego powera, żeby przysiąść do wykańczania standardowej oferty i wychodzą takie rzeczy. Dzisiaj sprawdzałem pracę, czy oby się nie zmieniła ale wszystko jest gites majonez. Wrzuciłem też kilka wersji Enigmy 3, wszystkie cacy ale jedna pracuje hipnotyzująco, oczywiście najtrudniejsza do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Robię wszystko żeby dzisiaj nie robić, tablica z wyrobami kolegów. Miedziany Cham ma swój własny rząd 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi