Skocz do zawartości

Love-Bait

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki, Rudasek wymiesza mi odpowiednie farby to w ogóle będzie na bogato. Będę przygotowywał formę z gładkimi korpusami Januszów pod takie zdobienie. Teraz strasznie ciężko wszystko ogarnąć ze względu na zamarzniętą Narew, biegam testować przynęty z przyczajki na śluzach i wszystko toczy się ślimaczym tempem (a za taki proceder 200 zł). Dzisiaj taki obrazek, stoję na środku zamarzniętej rzeki ze spinningiem i nap.erdalam przynętami w lód :lol: Testy lotności.

• Like 1

Mam Wilanówkę pod nosem i Wisłę w sumie też tylko czasu nie mam ani pod nosem  :) ani pod dostatkiem, a w weekendy obowiązkowa pielgrzymka do pracowni. Zacznie się trochę przejaśniać popołudniami to bardzo chętnie się z Tobą ustawię,. myślę, że za dwa tygodnie da się już urwać jakąś godzinkę światła po pracy :)

Tak paczam, paczam co tam do tego mikado doczepione, a tu proszę, Cormoran na ślimaku w wielkości której szukam od 6 miesięcy. Całe 59 zł z kijem :D  Dzisiaj do mnie dojechał. Bałem się, że będzie totalna padaka ale przekładnia pracuje bardzo dobrze. Właśnie zamówiłem dawcę części, żeby trochę ogarnąć to moje brzydkie kaczątko na sumy.

SVDF_buP7PHcezqv2ADfsugGfOnvfA2V3LFqcV5H

8Go_fvIXVNyS2VOHTM-zIYNu0Id-cnufGl-wTxlV

Qqk7TpBktluZtY7eFLLADIGN1WXbOwHFyT1NzxmS

• Like 4

Slammera chciałem wziąć jak nie trafię Cormorana, miałem przyjemność w zeszłym sezonie holować suma na numer mniejszego i stwierdzłem, że poszukam 30ki (odpowiednik 4000). W sumie to dawca części wyszedł drożej ale będzie miał nowy kabłąk, 3 szpule i ładniejszą korbkę.

• Like 1

A ja jaj, jak zobaczyłem "no 1", to natychmiast poleciałem sprawdzić moje starocie. Miałem dwa takie modele, które (z powodzeniem) stosowałem do połowu głowacic. A że wizualnie były w stanie lepszym od Twojego, to chciałem po cichu wysłać jakiegoś suwenira. Niestety, rozdałem już wcześniej, nawet szpule "poszły do ludzi". Gdybym jednak kiedyś natknął się na jakiś czynny egzemplarz, będę pamiętał. Fajnie, że ktoś te kołowrotki docenia. Hamulec "taki se", brak łożyska oporowego, ale moc olbrzymia - rekompensuje powyższe braki ;)

• Like 2

On poleżał chyba w jakiejś piwnicy dlatego jest taki umorusany. Odczaruję :) Co do hamulca to w moich pracują jak zegareczki, bardzo płynne. Z resztą Teflon Tec to jedna z podstawowych zalet jedynek. Jakby Ci się coś odnalazło to biorę wszystko ;)

• Like 3