Skocz do zawartości

Love-Bait

Rekomendowane odpowiedzi

Dzieki wszystkim za odzew ws. odpowiedniej taśmy alu. Zaskoczyłem się pozytywnie. Enigmy oklejane powoli zaczynają wyglądać. Czeka je jeszcze dzisiaj malowanie brzuszków i grzbietów.

post-50550-0-31291700-1487057360_thumb.jpg

post-50550-0-13308100-1487057369_thumb.jpg

post-50550-0-00637300-1487057378_thumb.jpg

post-50550-0-63581100-1487057388_thumb.jpg

post-50550-0-61700400-1487057397_thumb.jpg

Edytowane przez Hesher
  • Like 4

Trochę się odgrzebię to pewnie Cię nawiedzę. Widziałem wielkie bolenie w zeszłym roku w Twojej okolicy, gdzie dokładnie to nie będę pisał ale z młodym podjedziemy w sezonie po Ciebie i skoczymy się z nimi spróbować :)

W 2015 kolega wyjął 108cm Piotrze,bez ważenia wrócił do wody...

W zeszłym roku widywałem go w tym samym miejscu kilkanaście razy i jestem ciekawy czy w tym roku też tam będzie?

Straszy mi okonie "łajza" ,bo łazi po mojej kamienistej rafce w tą i z powrotem!

Oj ciekawe czy nie mówimy o tym samym miejscu. Przerwane główki?

Być może mówimy o tym samym miejscu... być może...

W mojej okolicy jest ze cztery pewniaki na "bolka" ale niestety nie interesuje mnie ten gatunek.

Kiedyś latałem za nimi i nawet z dobrymi efektami,choć największego 80+ wyjąłem na przezroczystego paprocha przy okoniowaniu...

Ryba szlachetna ma paski i kolce ha ha..

• Like 3

Być może mówimy o tym samym miejscu... być może...

W mojej okolicy jest ze cztery pewniaki na "bolka" ale niestety nie interesuje mnie ten gatunek.

Kiedyś latałem za nimi i nawet z dobrymi efektami,choć największego 80+ wyjąłem na przezroczystego paprocha przy okoniowaniu...

Ryba szlachetna ma paski i kolce ha ha..

Co prawda to prawda. Mam nadzieję, że żuczek sprawdzi się na te pułtuskie z kanału. Daniel nie ma problemu, jesteśmy już od jakiegoś czasu umówieni na Twoje odwiedziny, kwestia, żeby się wpasować w dobry okres.

• Like 1

Tak się im zdarza "wsiunknąć" jak hostuję przez google. Jak napisał Janusz- już są na swoim miejscu.

Niestety, na krótko.

Nowe również poznikały :(

Zacznij wstawiać na nasz serwer, albo Twój wątek zamieni się w bez obrazkowy :unsure:

• Like 1

Tomek co ja mogę, no co ja mogę. Żebym robił tylko standard to bym się czerstwą bułą pociął. Na otarcie łez będziesz miał ten wzór w dotychczasowej cenie. Pośpiechu oczywiście nie ma bo będzie stale dostępny.

Zdjęcia wróciły na miejsce ale kończę hostowanie fotek z google bo to stały problem z tym wywalaniem kodów z forów.

• Like 3

Heroicznie wykończone jedno zamówienie :) Serio potrzebuję wolnego, najlepiej hibernację tak na 100 lat. Narzeczona nie będzie truła, konkurencja popada jak muchy. No bajka  :D Jakby ktoś czuł nieodpartą potrzebę "posiąścia" Janusza, to mam jeszcze dwa Rude Kojoty i ze 3 VCrafty. Możemy się dogadać  :ph34r:

post-50550-0-72747200-1487057296_thumb.jpg

Edytowane przez Hesher
  • Like 1