nick Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Jest blisko z nazwą ale to jeszcze nie ta odpowiedź Ulrich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Zawisza Czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Ja idę dziergać E3 a wy kombinujta co artysta miał na myśli. Ciekawostka z zupełnie innej beczki, dzisiaj przed wyjściem nad wodę posprayowałem plecionkę Polsilformem. Zwykły smar silikonowy dawałem czasem i trzykrotnie w czasie wędkowania, a Polsilform dalej trzyma się linki i złapała dawny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 [emoji122] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Ja idę dziergać E3 a wy kombinujta co artysta miał na myśli. Ciekawostka z zupełnie innej beczki, dzisiaj przed wyjściem nad wodę posprayowałem plecionkę Polsilformem. Zwykły smar silikonowy dawałem czasem i trzykrotnie w czasie wędkowania, a Polsilform dalej trzyma się linki i złapała dawny kolor.To będzie któryś z wielkich mistrzów zakonu? Czy jak? [emoji38] [emoji1] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Dużo tych podpowiedzi. Mam nadzieję że będzie tyle, że nikt żadnego nie wymienił dotychczas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Uśmiecha się ( czytaj radość, zadowolenie) bo spuścił z .....tych kresek przecinających się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Konrad von Wallenrode. Jak nie to... to się poddaje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 No nie, z banalnej odpowiedzi zrobiła się przebiegła szarada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 (edytowane) Eee już bardziej Zyndram... krótko i w miarę dobrze brzmi Dobra dajmy szansę innym A może Tekla ? Edytowane 18 Marca 2017 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Jutro wam trochę podpowiem jak nikt nie trafi dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Lucky Target? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Zjarany Ulrich O ja p........ e padłem na podłogę po tym tekście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 A skoro już jesteśmy w temacie krzyżaków itp. Ostatnio się zasłuchuję w tej kapeli, chociaż wolę ich folkowe kawałki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarasszy Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 A może śmieszny krzyżak. A dlaczego się śmieje. Bo jest tak śmieszny że sam z siebie się śmieje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Aż tak śmieszny nie jest, chociaż to może się zmienić po lakierowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragonexp Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 OTTO? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 To komtur bardziej, czyli taki prodżekt menedżer, a my tu szukamy... CEO Panowie, przeczytajcie uważnie odpowiedzi od posta konkursowego i odpowiedź powinna przyjść sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Blisko Ulryk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 To komtur bardziej, czyli taki prodżekt menedżer, a my tu szukamy... CEO [emoji38] Panowie, przeczytajcie uważnie odpowiedzi od posta konkursowego i odpowiedź powinna przyjść sama.Jak CEO to może Wielki Komtur- Kądzio von Liechtenstein? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Chopy jesteśta cały czas "o włos". Ja na dzisiaj kończę robotę, materiały się skończyły. Czas na relaks, dobry riddim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 O włos od Ulryka stoi Jungingen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 (edytowane) No to chyba nie będzie już potrzeba więcej podpowiedzi no i będziemy wreszcie mieli okazję się poznać. Żuk będzie się nazywał Ulryk von Jungingen, bo w sumie czemu nie Wybierz sobie kolor z watku sprzedażowego (link w poście konkursowym) Jest jeszcze do przyszłej niedzieli konkurs z punktu trzeciego. Dodatkowo jedyny kolega, który przeczytał cały post konkursowy ze zrozumieniem też zgarnie Enigmę, a co! (wyślę "rano" priv). Edytowane 18 Marca 2017 przez Hesher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Miło To i ja urządzę taki mały konkurs specjalnie dla Ciebie - jak podasz poprawnie datę i miejsce spotkania (ale dopiero od przyszłego tygodnia będę dostępny) to też wygrasz kilka wobów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi