wobo Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Z dinozaurów to ja najbardziej lubię Dżabę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Wexter rządzi! Chciałem go sobie wydziarać ale dobrze, że mi szybko przeszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 UV-ki. Zostały mi z poprzedniej partii dwie sztuki w innych odcieniach niż standardowe to je potraktowałem aktywnym siuwaksem. I mam 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 kolejne prototypy Enigmy zrobione dzisiaj rano. Oba pracują, górny ma agresywną wężowatą akcję, a dolny to jedynka na koksie. Zły brat bliźniak Dużych ilości nie planuję bo od jednego modelu (który jak dla mnie jest cały czas bezkonkurencyjny) temat rozrósł się praktycznie do równoległej "marki". Dlatego Enigma będzie za jakiś czas bardziej autonomiczna, muszę zapytać o opinię mojego źle i nieterminowo opłacanego brend menedżera Dzisiaj przerobiłem jeszcze raz Enigmę 3, co utwierdziło mnie w przekonaniu, że już nie ma czego przerabiać 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 W ubiegłym roku chyba jedynym gatunkiem, który nie skusił się na Enigmę był sum. Czas to zmienić-12 cm Enigma Bezel 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Niezły klocek wyszedł Chciałbym zobaczyć filmik z jego pracą oraz oczywiście zdjęcia wąsatych ale na nie jeszcze trzeba będzie trochę poczekać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 (edytowane) Właśnie zrzucam fimiki z pracą kilku przynęt. Klocek lusterkuje ale nie ma takiego powera jakbym chciał, trzeba mu kilka przeróbek. Na jednego z wczorajszych trafiłem dzisiaj szczubła około metra Wyjechał cudem bo te prototypy miały klejone oczka nawet ne bardzo wkręcane, przypon był z fluo 0,27, główna linka Octa 0,10 mm, żeby nie była na łączniku bezwęzłowym to by puściła- kawał byka. No i mam kolejnego zabójcę w arsenale Tu do kuknięcia. Edytowane 26 Marca 2017 przez Hesher 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Żywy dowód na to, że jak chcesz coś zrobić dobrze, to zrób to sam. Młody nagrał filmik z pracą nie wiem, krzaków, zielska? Coś tam widać ale to jeszcze nie to. Terror Janusz.https://www.youtube.com/watch?v=2SD7Q0t9wRc&feature=youtu.be 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Enigma Evil Twin. Zły brat bliźniak jedynki, sprawca dzisiejszego rabanu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 (edytowane) I Urlich von Jungingen robal, którego praca jest dla mnie mistrzowska. Przyjrzyjcie się to zobaczycie jak drobniutko pracuje ogonkiem Edytowane 26 Marca 2017 przez Hesher 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Mistrzu, popraw link bo odsyła do "moje filmy" :-) Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Thx zaraz poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 I Urlich von Jungingen robal, którego praca jest dla mnie mistrzowska. Przyjrzyjcie się to zobaczycie jak drobniutko pracuje ogonkiem Tej... on się Ulryk nazywa Pozdrawiam nick 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Nazywał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 (edytowane) Ogonek ogonkiem to tylko praca podstawowa ale widzę tam o wiele ważniejsze walory pracy :-).Sprawdzałeś już inne odlewki? Edytowane 27 Marca 2017 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Jeszcze walczę z korpusem, to już chyba 5 forma na ten model. W weekend już zamykam temat bo się zaczyna ciągnąć jak gil z nosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 (edytowane) Jak ci się uda to pomniejszaj :-) ,zrób ze trzy wielkości bo muchy już przez okno wlatują :-) Edytowane 28 Marca 2017 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Jedną dzisiaj zgładziłem Jedynkę mogę pomniejszyć do rozmiarów dobrze odpasionej muchy, z resztą ze dwie takie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Wczoraj po pracy zrobiłem szybki wypad na drugą zmianę w pracowni. Zrobiłem formę na 6 gniazd nowej szczęśliwej Enigmy i resztką silikonu dałem radę zalać jeszcze sumówkę. Spałem 3 godziny, a dzisiaj mam dzień wychodzenia do ludzi (kino) i nie wiem jak to zrobię żeby nie chrapać. Moja narzeczona wybiera zwykle tak przech.jowe filmy Przykład: Zwierzęta nocy z puentą, że ona się wystroiła, a on nie przyszedł- no geniusz zła, pan srogiej pomsty. Albo 50 lat niewolnictwa (czy ileś) o tym, że murzyn był 50 lat niewolnikiem (czy ileś) i na czymś tam grał, nie pamiętam na czym bo patrzyłem w nicość. Nawet nie sprawdzałem opisu tej rozkoszy intelektualnej, której dzisiaj zaznam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Piotrze a czy mógłbyś pokazać formę po zastygnięciu, rozcięciu i wyjęciu woblerów. Jak to wygląda od środka? Czy to już za duża prośba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Czego nie pokazuję w wątku, albo w tematach technicznych, pokazuję tylko osobom subskrybującym wątek. Wtedy prośba, o pokazanie, ewentualnie wyjaśnienie obsługi i korzyści ze stosowania tego typu formy nie jest za duża W pracowni będę w piątek, dodaj wątek do obserwowanych i wyśili wszystkie interesujące Ciebie kwestie na priv. Jak rozformuję przynęty i obfocę formę i wyjaśnię Ci jak to ma hulać. Przy okazji napiszę jak masz poprawić tego Twojego malucha jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś bo widziałem, że tam miałeś zagwozdkę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Pokaż no Panie te siumufki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 (edytowane) Zaraz wyślę Ci priv, bo mam też prywatny romans do Was. Ed. W weekend pokażę co i jak z formą jednoczęściową, taki mały tutorial. Edytowane 30 Marca 2017 przez Hesher 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Dawaj ten filmik Kiedy premiera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi