Skocz do zawartości

Love-Bait

Rekomendowane odpowiedzi

kolejne prototypy Enigmy zrobione dzisiaj rano. Oba pracują, górny ma agresywną wężowatą akcję, a dolny to jedynka na koksie. Zły brat bliźniak :) Dużych ilości nie planuję bo od jednego modelu (który jak dla mnie jest cały czas bezkonkurencyjny) temat rozrósł się praktycznie do równoległej "marki". Dlatego Enigma będzie za jakiś czas bardziej autonomiczna, muszę zapytać o opinię mojego źle i nieterminowo opłacanego brend menedżera :) Dzisiaj przerobiłem jeszcze raz Enigmę 3, co utwierdziło mnie w przekonaniu, że już nie ma czego przerabiać  :)  :)  :)

17499014_1570759772934354_32015634484052

• Like 7

Właśnie zrzucam fimiki z pracą kilku przynęt. Klocek lusterkuje ale nie ma takiego powera jakbym chciał, trzeba mu kilka przeróbek. Na jednego z wczorajszych trafiłem dzisiaj szczubła około metra  :) Wyjechał cudem bo te prototypy miały klejone oczka nawet ne bardzo wkręcane, przypon był z fluo 0,27, główna linka Octa 0,10 mm, żeby nie była na łączniku bezwęzłowym to by puściła- kawał byka. No i mam kolejnego zabójcę w arsenale  B)

Tu do kuknięcia.

Edytowane przez Hesher
  • Like 1

Żywy dowód na to, że jak chcesz coś zrobić dobrze, to zrób to sam. Młody nagrał filmik z pracą nie wiem,  krzaków, zielska? Coś tam widać ale to jeszcze nie to. Terror Janusz.

https://www.youtube.com/watch?v=2SD7Q0t9wRc&feature=youtu.be

• Like 2

Wczoraj po pracy zrobiłem szybki wypad na drugą zmianę w pracowni. Zrobiłem formę na 6 gniazd nowej szczęśliwej Enigmy i resztką silikonu dałem radę zalać jeszcze sumówkę. Spałem 3 godziny, a dzisiaj mam dzień wychodzenia do ludzi (kino) i nie wiem jak to zrobię żeby nie chrapać. Moja narzeczona wybiera zwykle tak przech.jowe filmy :( Przykład: Zwierzęta nocy z puentą, że ona się wystroiła, a on nie przyszedł- no geniusz zła, pan srogiej pomsty. Albo 50 lat niewolnictwa (czy ileś) o tym, że murzyn był 50 lat niewolnikiem (czy ileś) i na czymś tam grał, nie pamiętam na czym bo patrzyłem w nicość. Nawet nie sprawdzałem opisu tej rozkoszy intelektualnej, której dzisiaj zaznam.

post-50550-0-88413900-1490769406_thumb.jpg

post-50550-0-08544800-1490769428_thumb.jpg

Czego nie pokazuję w wątku, albo w tematach technicznych, pokazuję tylko osobom subskrybującym wątek. Wtedy prośba, o pokazanie, ewentualnie wyjaśnienie obsługi i korzyści ze stosowania tego typu formy nie jest za duża :)

W pracowni będę w piątek, dodaj wątek do obserwowanych i wyśili wszystkie interesujące Ciebie kwestie na priv. Jak rozformuję przynęty i obfocę formę i wyjaśnię Ci jak to ma hulać. Przy okazji napiszę jak masz poprawić tego Twojego malucha jeśli  jeszcze tego nie zrobiłeś bo widziałem, że tam miałeś zagwozdkę.

• Like 2