Skocz do zawartości

Love-Bait

Rekomendowane odpowiedzi

Zapas E. dwójek powoli "się dorabia", miałem nadzieję, że do niedzieli będą wykończone ale jest przy nich za dużo roboty. Będzie też ok 16 sztuk jedynek w nowych kolorach, duszek UV i butelkowa zieleń z fluo pomarańczowym podgardlem, za małolata miałem gumę w takim kolorze z główką fluo i okonie waliły w nią jak w bęben nawet po zmroku- realizuję dziecięce marzenia :lol:.

17626276_1580472901963041_32126493087966

W tym roku poza Januszem, Enigmami Nr 1, Nr 2 i Evil Twin i być może Gradem, będą wychodzić mniejsze serie między 20-40 sztuk w secie. Chcę się skupić na dopracowaniu i stworzeniu killerów z najwyższej półki dlatego wszystko poza wymienionymi przynętami będzie sezonowe, ewentualnie na zamówienie.

Enigma Evil Twin na pełnym stelażu pracowała inaczej niż prototyp, bardziej ospale. po zmianie kotwiczek z 4 na 6 wszystko wracało do normy ale, że nie chciałem szóstek do tego woblera to zrobiłem najlżejsza możliwą mieszankę. Miecie jak Katrina na Florydzie a ja idę odlewać :)

17760012_1580472815296383_31161061054751

• Like 3

Miałeś się przypomnieć w weekend. Nie rozfromowałem jeszcze sumówki to w przyszły weekend wstawię, teraz nie miałem bardzo czasu nawet bo koło setki woblerów ogarniałem i klienty się trochę pozjeżdżali do pracowni. "Rączki tylko dwie" ;)

• Like 1

Czyli o ile dobrze rozumiem nie będzie E3, tylko E1'- Evil Twin?

W sumie mi tam pasuje i to i to :P Czekamy :ph34r: :)

Tomek, będzie trójka ale za jakiś czas, jest cholernie trudna do ustawienia i za dużo mam odpadu z produkcji, a na to nie mogę sobie pozwolić bo oklejanie zjada mnóstwo czasu. Za to Zły Bliźniak pięknie hula i jest już dograny, ludzie posiadający u mnie swoje "szufladki" z przynętami dostaną je poniżej ceny promocyjnej :)

ed. 17 sztuk mam odlane, w weekend przygotuję.

Edytowane przez Hesher
  • Like 2

Ja już pierwsze ofiary na jedynkę zaliczyłem w tym roku i sporo takich bardzo nieśmiałych puknięć. Jak znajdę czas to do środy pewnie gdzieś polecę trochę pomachać. Czyham na odpowiednia pogodę. Ostatnio u mnie było tak, że w sobotę drapieżniki tłukły jak głupie, na wodzie flauta, w niedzielę lekki wiaterek i się skończyło rumakowanie.

Polakierowały się, teraz jadą się ustawić, a potem się uzbroją i spakują :) W paczce Enigma 1 (ukleja jazgarz), Enigma 2 i Enigma Evil Twin bez amelinuma. Całkem możliwe, że jeszcze przed świętami będę miał E3, ok 20 sztuk.

post-50550-0-96349300-1491976371_thumb.jpg

post-50550-0-16467100-1491976403_thumb.jpg

• Like 3

Eee tam, gryziony znaczy łowny, ja bym brał i nie marudził :D Co innego przykładowo golarka elektryczna.....dziś sobie pod choinkę zafundowałem nową, ale wcześniej naoglądałem się wystawowych z sierścią w środku, do tego zwróciłem pierwszą z kupionych (przyniesiona z magazynu w zabezpieczonym pudełku), oczywiście z tego samego powodu. Dwie w tym magazynie mieli, obie użyte przez jakiegoś amanta na odcinku między fabryką a sklepem :blink: Placówkę handlową musiałem zmienić, żeby dostać sterylną.

Sorry za OT. Chciałem tylko powiedzieć, że chętnie przygarnę niechciane Enigmy z mikroryskami poszczękowymi B)

Edytowane przez cristovo
  • Like 2

Spoko luz. Jutro się do Ciebie odezwę na priv bo dopiero niedawno do chałupy dotarłem a po drodzr musiałem jeszcze po kij i kołowrtek zajść na pocztę i testuję teraz z kotami

attachicon.gifIMG_20170412_200537.jpg

attachicon.gifIMG_20170412_200544.jpg

attachicon.gifIMG_20170412_200334.jpg

attachicon.gifIMG_20170412_195124.jpg

A to wojtuś ma brata  ? :P

Wojcio w innym mieście urzęduje. Tych, nawet jakbym chciał, to niemógłbym zabrać do Pułtuska bo coś by je zeżarło u mnie na wyspie, zbyt drobne są na taką małą Australię ;)
btw Wojciecha zna cała ulica, sąsiedzi jak przechodzą koło domu i widzą Wojciecha to nie mówią o nim "kot" tylko "Wojtek". Wojcio nie jest też anonimowy na Jamajce ale to inna historia ;) (nie, nie dawałem mu nic do palenia)

17883516_1591201660890165_67282546309838

Edytowane przez Hesher
  • Like 1