sukingad Opublikowano 31 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Do filmików to muszę przygotować otoczenie żeby coś sensownego z tego w ogóle wyszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zapas E. dwójek powoli "się dorabia", miałem nadzieję, że do niedzieli będą wykończone ale jest przy nich za dużo roboty. Będzie też ok 16 sztuk jedynek w nowych kolorach, duszek UV i butelkowa zieleń z fluo pomarańczowym podgardlem, za małolata miałem gumę w takim kolorze z główką fluo i okonie waliły w nią jak w bęben nawet po zmroku- realizuję dziecięce marzenia .W tym roku poza Januszem, Enigmami Nr 1, Nr 2 i Evil Twin i być może Gradem, będą wychodzić mniejsze serie między 20-40 sztuk w secie. Chcę się skupić na dopracowaniu i stworzeniu killerów z najwyższej półki dlatego wszystko poza wymienionymi przynętami będzie sezonowe, ewentualnie na zamówienie.Enigma Evil Twin na pełnym stelażu pracowała inaczej niż prototyp, bardziej ospale. po zmianie kotwiczek z 4 na 6 wszystko wracało do normy ale, że nie chciałem szóstek do tego woblera to zrobiłem najlżejsza możliwą mieszankę. Miecie jak Katrina na Florydzie a ja idę odlewać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Piotrze i gdzie ten tutorial na który przez weekend czekał cały jerkbait ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Czyli o ile dobrze rozumiem nie będzie E3, tylko E1'- Evil Twin?W sumie mi tam pasuje i to i to Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Miałeś się przypomnieć w weekend. Nie rozfromowałem jeszcze sumówki to w przyszły weekend wstawię, teraz nie miałem bardzo czasu nawet bo koło setki woblerów ogarniałem i klienty się trochę pozjeżdżali do pracowni. "Rączki tylko dwie" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) Czyli o ile dobrze rozumiem nie będzie E3, tylko E1'- Evil Twin?W sumie mi tam pasuje i to i to Czekamy Tomek, będzie trójka ale za jakiś czas, jest cholernie trudna do ustawienia i za dużo mam odpadu z produkcji, a na to nie mogę sobie pozwolić bo oklejanie zjada mnóstwo czasu. Za to Zły Bliźniak pięknie hula i jest już dograny, ludzie posiadający u mnie swoje "szufladki" z przynętami dostaną je poniżej ceny promocyjnej ed. 17 sztuk mam odlane, w weekend przygotuję. Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez Hesher 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Cześć rzezimieszki razie gdyby ktoś z posiadających Enigmę nr 2 chciał otrzymać kilka porad dotyczących wykorzystania jej możliwości to proszę o info na priv i wyślę opis w wiadomości zwrotnej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Nie dość, że łowe przynęty sprzedaje to jeszcze gotowy przepis na złowienie ryby chce podać... do czego to dochodzi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 do czego to dochodzi Właściwego podejścia do klienta? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Myślę, że środkiem przyszłego tygodnia zrobię wypad z enigmą w poszukiwaniu kleni i pstrągów, jak się coś uwiesi na pewno dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Ja już pierwsze ofiary na jedynkę zaliczyłem w tym roku i sporo takich bardzo nieśmiałych puknięć. Jak znajdę czas to do środy pewnie gdzieś polecę trochę pomachać. Czyham na odpowiednia pogodę. Ostatnio u mnie było tak, że w sobotę drapieżniki tłukły jak głupie, na wodzie flauta, w niedzielę lekki wiaterek i się skończyło rumakowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zły Bliźniak. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 http://jerkbait.pl/topic/89525-na-pomoc-kubie-zbi%C3%B3rka-funduszy-na-proteze-po-amputacji-nogi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zrobiłem agrafki do szybszego ustawiania woblerów, co i jak widać chyba na zdjęciu.A tutaj agrafki typu polish mojej produkcji, cieńszy drut nie ograniczają ruchów przynęty. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Polakierowały się, teraz jadą się ustawić, a potem się uzbroją i spakują W paczce Enigma 1 (ukleja jazgarz), Enigma 2 i Enigma Evil Twin bez amelinuma. Całkem możliwe, że jeszcze przed świętami będę miał E3, ok 20 sztuk. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 No całkiem fajnie sie stadko prezentuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 To z wierzchu, pod spodem jeszcze Złe Bliźniaki w malowaniu ukleja, jazgarz i okoń. Lubią się bardzo z lakierem i ładnie wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 A filmik na zająca będzie? [emoji2] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Po majówce dopiero, za dużo mam teraz pracy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Jak znam życie przy ustawianiu część już będzie "gryziona"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 wolałbym nie bo będę musiał przecenić ze względu na "mikroryski" na dupkach hehehe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) Eee tam, gryziony znaczy łowny, ja bym brał i nie marudził Co innego przykładowo golarka elektryczna.....dziś sobie pod choinkę zafundowałem nową, ale wcześniej naoglądałem się wystawowych z sierścią w środku, do tego zwróciłem pierwszą z kupionych (przyniesiona z magazynu w zabezpieczonym pudełku), oczywiście z tego samego powodu. Dwie w tym magazynie mieli, obie użyte przez jakiegoś amanta na odcinku między fabryką a sklepem Placówkę handlową musiałem zmienić, żeby dostać sterylną. Sorry za OT. Chciałem tylko powiedzieć, że chętnie przygarnę niechciane Enigmy z mikroryskami poszczękowymi Edytowane 12 Kwietnia 2017 przez cristovo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Spoko luz. Jutro się do Ciebie odezwę na priv bo dopiero niedawno do chałupy dotarłem a po drodzr musiałem jeszcze po kij i kołowrtek zajść na pocztę i testuję teraz z kotami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Spoko luz. Jutro się do Ciebie odezwę na priv bo dopiero niedawno do chałupy dotarłem a po drodzr musiałem jeszcze po kij i kołowrtek zajść na pocztę i testuję teraz z kotamiIMG_20170412_200537.jpgIMG_20170412_200544.jpgIMG_20170412_200334.jpgIMG_20170412_195124.jpgA to wojtuś ma brata ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Wojcio w innym mieście urzęduje. Tych, nawet jakbym chciał, to niemógłbym zabrać do Pułtuska bo coś by je zeżarło u mnie na wyspie, zbyt drobne są na taką małą Australię btw Wojciecha zna cała ulica, sąsiedzi jak przechodzą koło domu i widzą Wojciecha to nie mówią o nim "kot" tylko "Wojtek". Wojcio nie jest też anonimowy na Jamajce ale to inna historia (nie, nie dawałem mu nic do palenia) Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez Hesher 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi