sukingad Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Hej, Dorobiłem trochę dwójek, jakby ktoś życzył zanim wstawię na giełdę to proszę pisać na priv.Enigma 2 Olive Enigma 2 Classic Jedynki też uzupełnione, poniżej wszystkie dostępne desenie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zdrowych spokojnych Świąt Wielkiej Nocy. Niech w tych dniach nie opuszcza Was duch oczekiwania... NA MAJ!!!! :rockon: :rockon: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 zajac troszku podobny do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Ładniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) Człowiek trochę kultury wczoraj liznął zamiast siedzieć na wyspie pod krzakiem. Na mosh fight już nie miałem odwagi, nie to zdrowie. Hatebreed, Progresja Music Zone, do odhaczenia Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez Hesher 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Mama do mnie: "Ooo, spoony też zrobiłeś?"Kumatość +55 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Kumatość... kumatość.... Moja...... żona - przez ponad 10 lat nie odróżniała woblera od spławika...... Nie grymaś Piotrek. Zajrzyj do Bydgoszczy na SF - to piwo obiecane będzie:)... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Moja...... żona - przez ponad 10 lat nie odróżniała woblera od spławika...... Moja niestety odróżnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Panowie ja cały dobytek mam służbowy, mucha nie siada Brat przywiózł profesjonalne mazidła i jazda Po długich bojach wyszedł lepiej niż przed rozkręceniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Piotr paczaj uwaznie PozdrM 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Ja wypaczałem na samym początku FT Terminatora 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Byłem pierwszy -tego "brzydala" rozpoznał bym nawet na końcu świata,ale jak tacy "mistrzowie" łowią Piotrka przynętami,to nie mam pytań...Eeeeeeeee... przyjrzałem się dokładnie i widać ,że nie "moczony"...Pewnie będzie kopiował ha...ha...ha. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Jakby Wam to powiedzieć... Melek po pijaku oddał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Ja wypaczałem na samym początku FT Terminatora FT Terminator.jpgKrzysiek, zrobiłeś zdjęcie ekranu? Nie żeby coś, ale jest łatwiejszy sposób 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 To i tak Krzysztof wybrał łatwy sposób,bo ja próbowałem "kalkę" przykładać... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Jakby Wam to powiedzieć... Melek po pijaku oddał Eee nie nie. Dałem Paulowi przed wyjazdem (chyba z pierwszej wizyty) kilka rodzimych handmajdów. Cieszył się jak dziecko a na koniec tak z grzeczności zapytałem czy tego też chce. Wtedy dostałem odpowiedź, że czekał na to pytanie od samego początku i się ślinił jak dziecko na niego widok bo jest friking osom PozdrM 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Z tego co pamiętam jest to specjalny model, z przyklejonym kociwłosem Wojciecha na szczęście Bez kociwłosa żerkbajta nieważna. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Eee nie nie. Dałem Paulowi przed wyjazdem (chyba z pierwszej wizyty) kilka rodzimych handmajdów. Cieszył się jak dziecko a na koniec tak z grzeczności zapytałem czy tego też chce. Wtedy dostałem odpowiedź, że czekał na to pytanie od samego początku i się ślinił jak dziecko na niego widok bo jest friking osom PozdrMOgólnie bardzo miło widzieć takie rzeczy, czy dostawać informacje z drugiego końca kraju czy świata, że przynęta bangla. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Pro koteł Zawsze mi się gęba cieszy jak widzę opowieści z nim w roli głównej i te jego miny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) Krzysiek, zrobiłeś zdjęcie ekranu? Nie żeby coś, ale jest łatwiejszy sposób Gdyby wszyscy szli na łatwiznę, nie byłoby przykładowo Enigmy w (jak na razie) trzech odsłonach Miałem ulubioną Nokię pod ręką to cykłem...ale proszę bardzo, żeby nie było, żem taki zacofany do końca Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez cristovo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Krzysiek po prostu przypomniałeś mo stare dobre czasy jak ludzie nagrywali kalkulatorami suchary Strasburgera w familiadzie razem z donicą nad tv w kadrze A Wojcio jest kozacki sierściuch, jak pracuję do późna to schodzi po mnie do pracowni zarządzić fajrant i prowadzi spać Tak dba o swoje człowieki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Panowie paczki z E dwójkami rozesłane, mam latający tydzień i dzisiaj po południu doleciałem na pocztę. Jeśli ktoś chciałby przeprowadzić macando przynęt to są dostępne u Majkiego Pleciony, na Sadybie w Domu Wędkarza coś jeszcze jest i podobno na Deotymy u Zbyszka... pseudonim Mormyszka Ja coś będę miał w przyszłym tygodniu, na pewno E1-3, trochę Januszy i może coś tam jeszcze. Wymyśliłem też ostatnio nowe kolory dla E1 (króciutka seria): lemon haze, bubble gum, amnesia haze i diesel wyjdą już po majówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Panowie paczki z E dwójkami rozesłane, mam latający tydzień i dzisiaj po południu doleciałem na pocztę. Jeśli ktoś chciałby przeprowadzić macando przynęt to są dostępne u Majkiego Pleciony, na Sadybie w Domu Wędkarza coś jeszcze jest i podobno na Deotymy u Zbyszka... pseudonim Mormyszka Ja coś będę miał w przyszłym tygodniu, na pewno E1-3, trochę Januszy i może coś tam jeszcze. Wymyśliłem też ostatnio nowe kolory dla E1 (króciutka seria): lemon haze, bubble gum, amnesia haze i diesel wyjdą już po majówceNazwy to masz doebane[emoji38]Dziś 4/20 [emoji1] Pozdrawiam nick 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 No ba! Bubble Gum będzie fajny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Mam w pracy okno,które pięknie filtruje światło to skorzystałem Fotki wreszcie oddają realne kolory i możliwości farb Rudasa/ Macando przynęt ze zdjęć możliwe w sklepie Rapa na ul. Modlińskiej. Mam jeszcze zapas także jeśli ktoś nie może pomacać na miejscu, a chce posiąść, to są (priv) 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi