Macku12345 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Świetne ! Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Oczy wypłakuję krwią i odlewam, są efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Foty kozak [emoji6] Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Miałem w robocie przeprowadzkę i dostałem pokój z zaklejoną do połowy szybą, folia świetnie filtruje światło i tak wychodzą, focone tzw. kalkulatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Niektórzy znają ten kolor Dzwonię do Rudiego i mówię:"Rudasku potrzebuję niebieski kolor, ale musi być taki sku*wysyński"Chwila ciszy i słszę w słuchawce:"Mam coś takiego" 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Rudi ma wszystko , a jak nie ma to zrobi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 To się zgadza, transparenty są kozackie. Mam dwa z Vallejo proffesional i rudskowe o wiele lepiej się kładą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 (edytowane) Obdarowany...chyba poznaję Twórcę?! Edytowane 23 Kwietnia 2017 przez darek1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Ło Jezus Maryja, Toć moje dziadki, jeden jeszcze balsiany, jeden pianka/żywica i jeden z żywicy. Stare dzieje, jeszcze stery czasem robiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Ten sterowiec to niezły wariat...umówię go z niepożądanymi sumkami.w pobliskim jeziorku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Ten model zawsze dobrze wychodził. Jeden kolega na mniejszą wersję golił ryby na Żeraniu. Ten, który masz jest świecący w ciemności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Oświecony szatan! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Żywica jest zmieszana z fosforyzującymi dodatkami, akurat wąsatym powinno to pomóc w namierzeniu wabika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Nowa agrafka, konkretny kurwesyn. Płaczę jak zaplatam, a krew tryska strumieniami. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Nowa agrafka, konkretny kurwesyn. Płaczę jak zaplatam, a krew tryska strumieniami.IMG_20170424_204953.jpgAż tak ci się nudzi? [emoji38] Pozdrawiam nick 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Nowa agrafka, konkretny kurwesyn. Płaczę jak zaplatam, a krew tryska strumieniami. Testy wytrzymałościowe już były? Okoń 12cm nie rozegnie tego drucika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Były mniejszej, nawet nie drgnęła a duża to już rozmiar "około sumowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Aż tak ci się nudzi? [emoji38] Pozdrawiam nickMi się zwykle nie nudzi, a w kwietniu to już w ogóle nie. Mam sporo pytań o te agrafki to zawijam jak świstak między robieniem woblerów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Konstrukcja jebutna taka.To już na jakieś big game chyba,co ?Bo ta niby mniejsza,to taka do srednio-ciężkiego miotania będzie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Mniejsza jest na drucie 0,5 mm głównie do mniejszych woblerów i delikatniejszych zestawów ale już sprawdziłem ją w boju a większa to kawał gwoździa pod jerki i duże przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Wieta szto eto takoje? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Pudełko wyklejone folią Alu ?! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 (edytowane) Kiedyś mój znajomy wyciągnął na lodzie ruski termos - był to zwykły zakręcany słoik umieszczony w odpowiednio wydrążonym styropianie. Mam ten termos przed oczyma do dziś.....podążając tropem strzelam, że na fotce widzimy częściowo zdekompletowaną rosyjską czy radziecką lodówkę turystyczną, wykonaną z pudła kartonowego, kleju oraz termoizolacji w postaci folii aluminiowej Edytowane 25 Kwietnia 2017 przez cristovo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Będziesz Pan coś wygrzewał ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Będziesz Pan coś wygrzewał ? Nowy model musi być suchy za jakieś 5 godzin, bo teraz w pracowni będę dopiero w piątek, a spragnieni ludzie czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi