darek1 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Pszenica to w termos i wrzątkiem,ale pęczak termos rozsadzi...tego drania w garnek,a potem gazetami i kocykiem. Czekaj, Spinnerman szukał silnika od grilla to może zanim wyjmie coś podgrilować?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 I to niby ja palę śmieszne rzeczy? Dobry lot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Kiedyś mój znajomy wyciągnął na lodzie ruski termos - był to zwykły zakręcany słoik umieszczony w odpowiednio wydrążonym styropianie. Mam ten termos przed oczyma do dziś.....podążając tropem strzelam, że na fotce widzimy częściowo zdekompletowaną rosyjską czy radziecką lodówkę turystyczną, wykonaną z pudła kartonowego, kleju oraz termoizolacji w postaci folii aluminiowej Amelinium samoprzylepne, klasa Panie Krzysztofie. Szkoda mi trochę było bo kolega wygrzebał dla mnie takie okleiny lepszej jakości niż te sklepach ale mam jeszcze na parę sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Eeee...Najciekawsze ,ze mam tak bez używek A tak na poważnie to dziś super wiało i to ciepłym,na oknie w przeciągu doschło by w mig... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Amelinium samoprzylepne, klasa Panie Krzysztofie. Szkoda mi trochę było bo kolega wygrzebał dla mnie takie okleiny lepszej jakości niż te sklepach ale mam jeszcze na parę sztuk.Się odklei...od temperatury ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Za niska żeby się odkleiło i warstwa któraś z kolei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Podwiesiłem nowy model w biurze do wyschnięcia, taka dywersja. Koleżanka z pokoju nawet nie poczuła, że "coś wali chemią". Trochę mi jej szkoda bo jest chora ale z drugiej strony nie powinna przychodzić w takim stanie do pracy bo jeszcze pozaraża pozostałych pracowników... a oni czekają na rozpoczęcie sezonu szczupakowego heheDodatkowo całkowicie logicznym jest, że jerki przecież potrzebują przewiewu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Się odklei...od temperatury ;-)Miałem na myśli od pudełka po wykonaniu zadania-taki c&r... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Podwiesiłem nowy model w biurze do wyschnięcia, taka dywersja. Koleżanka z pokoju nawet nie poczuła, że "coś wali chemią". Trochę mi jej szkoda bo jest chora ale z drugiej strony nie powinna przychodzić w takim stanie do pracy bo jeszcze pozaraża pozostałych pracowników... a oni czekają na rozpoczęcie sezonu szczupakowego heheDodatkowo całkowicie logicznym jest, że jerki przecież potrzebują przewiewu.IMG_20170426_115556.jpgW sumie to wyjałowiłeś atmosferę z zarazków... :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 No nie do końca, jutro normalnie przychodzi do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Podwiesiłem nowy model w biurze do wyschnięcia, taka dywersja. Koleżanka z pokoju nawet nie poczuła, że "coś wali chemią". Trochę mi jej szkoda bo jest chora ale z drugiej strony nie powinna przychodzić w takim stanie do pracy bo jeszcze pozaraża pozostałych pracowników... a oni czekają na rozpoczęcie sezonu szczupakowego heheDodatkowo całkowicie logicznym jest, że jerki przecież potrzebują przewiewu.IMG_20170426_115556.jpg Hej.Co to za model?Fajnie wyróżniają się płetwy i oko ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Podwiesiłem nowy model w biurze do wyschnięcia, taka dywersja. Koleżanka z pokoju nawet nie poczuła, że "coś wali chemią". Trochę mi jej szkoda bo jest chora ale z drugiej strony nie powinna przychodzić w takim stanie do pracy bo jeszcze pozaraża pozostałych pracowników... a oni czekają na rozpoczęcie sezonu szczupakowego heheDodatkowo całkowicie logicznym jest, że jerki przecież potrzebują przewiewu.IMG_20170426_115556.jpgFajną masz pracę,pozostaje mi tylko pozazdrościć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Alek...Piotruś przyciąga laski pomimo ,,choroby,, do pracy jak jego przynęty na drapieżce... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Hej.Co to za model?Fajnie wyróżniają się płetwy i oko Paweł niedługo je pokażę, sporo woblerów miałem do ogarnięcia w tym roku a że zima była mroźna to nie starczyło mi czasu na zaprezentowanie wszystkiego na forum. Jerk ma 15 cm i powyżej 60 g. Desenie które zrobiłem to płoć i krasnopióra. Coś tam będzie dostępne pewnie po majówce bo teraz mam wykończone 2 szt. dla kolegi, który pokaże im trochę świata i dwie dla siebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 O to to to;-) Nie brać do głowy, jeździć, obserwować ;-) Tapatalknięte z komórki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 o dobra niedźwiedzie. Tak prezentuje się nowy model żerkbajta pn. Sorry Mom 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 toż to wyrób kolekcjonerski nie na ryby 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Do kolekcjonowania wspomnień na pewno bo do rzeczy nie ma co się przywiązywać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Konkretna robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Nazwa w płytę ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Jak i kilka innych, powinienem jachty nazywać taką mam fantazję (moja pierwsza łupina: "Dziwka Szatana"). 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Piękna bestia ! Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 (edytowane) Dzięki aluminium daje bardzo fajne refleksy w wodzie. Może z młodym pojedziemy w przyszły weekend gdzieś na czystszą wodę coś nagrać w miarę widocznego. Ed. Twoje prawie gotowe, dosycha Enigma 3 jazgarz. Edytowane 27 Kwietnia 2017 przez Hesher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Nie wiem, czy można i czy powinienem.....czuję, że zdradzam najskrytszą tajemnicę i strzelam sobie w kolano, mniej będzie dla mnie Enigma 3 jest rewelacyjna!!! Jeśli ona nie złowi, to w wodzie ryb nie ma Dziękuję i gratuluję, Panie Piotrze! PS Sorry Mom równie pozytywne wrażenie sprawia, ile taka piękność waży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Trochę powyżej 60 g, jest na co popatrzeć jeśli chodzi o wykończenie bo na takim korpusie jest więcej miejsca do zabawy. Dzisiaj pierwsze egzemplarze zawiozłem do naszego forumowego kolegi, oko lekko błysnęło jak odbierał także jest dobrze Dzięki za poytywną recenzję Ten model po wypuszczeniu pierwszej partii wrócił do ustawienia zeazłego roku bo skończył się jeden bardzo ważny składnik mieszanki, który o wszystkim decydował, a sprzedawca zarzeka się, że nigdy mi czegoś takiego nie sprzedawał hehe. E3, tak ostatnio pomyślałem, będzie woblerem liftowanym raz w roku i będą z tego wychodzić serie np. Enigma III 2017, Enigma III 2018 itd. Co z tego wyjdzie zweryfikujecie Wy i ryby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi