sukingad Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Spoko, myślę, że w przyszły długi weekend wystawię wszystko. Będzie sporo rzeczy, których nie ma w ofercie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Nowy projekt wkładki do opakowań, sama prawda o lowbajtach w stylu filmów kung fu 80's Na odwrocie ważny temat, przepis na resuscytację, jakby się komu zapomniało. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Kolega wczoraj dopytywał czy ja jeszcze robię przynęty bo coś cicho. Robię Milordzie, tylko po cichu Nowy, mniejszy model Kociej Zabawki jest już ukończony. Pięknie mi się udał, lata jak pocisk, pracuje drobno i agresywnie, no i ryby też łowi. Dzisiaj byłem ustawić kilka egzemplarzy i przy okazji trafił się ładny pasiak z miejsca gdzie 3 minuty wcześniej kajakarz bił wodę wiosłem, może nie lubi wody Będzie kilka rozmiarów tej przynęty numerowanych tak jak wahadła obrotówki itp. Ten ze zdjecia to taka "dwójka" na moje oko.Namiesza co najmniej tak jak jedynka bo goli rybeły niemiłosiernie. Forma wielozdaniowa na nowy model jest już przygotowana 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 a co z obiecanym filmikiem z budowy formy ? kiedy przewidujesz ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Leciutko zezowate te przynęty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Piotrek ta salamandra Ci wyszla jak tarara Powinieneś opatentować tą swoją Enigmę, bo wzorek zaiste nie spotykany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 (edytowane) Kamera pojechała w góry rozbijać się na rowerze ale obiecałem to zrobię. Kompletuję pod nagrania sprzęt. Salamandra to jest kawał rzezimiecha, jak byłem szczaw to myślałem, że takie malowanie jest pic na wodę dla tych co za dużo plnów mają, taka egzotyka. A tu się okazało, że to jeden z topowych kolorów na dzienne łowienie. Parę lat temu na inny model w tym kolorze w ok 2-3 godziny miałem kilkanaście szczupłych przy totalnej lampie w środku dnia i tylko na to. U nas to tam ludzie koloru czarnego nie reflektują, dlatego wycofałem ze sprzedaży najłowniejszy deseń bo zostawały mi woblery Podobne przynęty jak Enigma są na rynku, tyle że dupne. Każdy szlif na korpusach Enigmy ma znaczenie, na tej ostatniej, żeby pracowała dynamicznie podciąłem dwa miejsca o dosłownie milimetr i z takiego "warszawskiego" sumowca zrobiło się agresywne lustro Edytowane 14 Czerwca 2017 przez Hesher 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Oj Piotruś chyba czas na odwiedziny...Salamandra wymiata -odłóż dla mnie proszę,chyba,że już poszły w Polskę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 To pierwsze wykończone egzemplarze. Na koniec tygodnia powinny być gotowe to w sobotę Ci napiszę czy się wyrobiłem czy jak zwykle nie baudzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Dzisiaj z samego rana odwiedził moją pracownię szczególny gość, właściciel warszawskiego Polspingu. Powiem Wam krótko, najstarsza polska marka obecna na rynku nie mogła znaleźć się w lepszych rękach niż Sebastiana. Facet ma ogrom pasji i stawia na bezkompromisową jakość. W czasach kiedy każdy pcha wyroby przez chińskie łapki dla gościa jest nie do pomyślenia stosowanie choćby kotwiczek z Azji. Myślę, że tak najzwyczajniej w świecie możecie być dumni z Polspingu, a postaramy się w przyszłości żebyśce byli superdumni https://m.facebook.com/piotr.pe.370?refid=7#!/polsping/photos/a.425764830963946.1073741833.423335407873555/651321241741636/?type=3&source=48 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Myślę, że tak najzwyczajniej w świecie możecie być dumni z Polspingu, a postaramy się w przyszłości żebyśce byli superdumni U la la, to "postaramy się" brzmi groźnie. Co to będzie za mariaż, jakieś enigmy z ogonem/obrotówką? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Maciek mamy kilka pomysłów ale to w tym momencie tajemnica handlowa. W poniedziałek dogadamy kilka pomysłów, które na pewno Was przede wszystkim zainteresują. Polsping postawił na kotakt z wędkarzami co rzuciło mi się w oczy na fb. Zacząłem z nimi pogadywać na ten temat bo strasznie mi się spodobało takie bezpośrednie podejście. Goście nie wpadli w ten tani fejsbukowy lans. To mnie przede wszystkim zainteresowało, a że mam słabość do oldschoolu to rozmowa przeszła na tematy pomysłów i okazało się, że bodobnie brzęczymy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 (...)okazało się, że bodobnie brzęczymy Jak wahadła w blaszanym pudełku po herbacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Podoba mnie się i żeś mnie Pan teraz zainponował a E2 dziś jak zwykle na chodzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Postaramy się namieszać w tym i kilku innych pudełkach. Ja się od paru dni czuję jakbym dostał stałą przepustkę do fabryki cukierków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Podoba mnie się i żeś mnie Pan teraz zainponował a E2 dziś jak zwykle na chodzie.Kuba musi chodzić, sam dzisiaj trochę rzucałem ale bolki sztywno pławiły się w pajęczynie gruntowych mikando i dżeksonów. Cwane bestie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Dzisiaj z samego rana odwiedził moją pracownię szczególny gość, właściciel warszawskiego Polspingu. Powiem Wam krótko, najstarsza polska marka obecna na rynku nie mogła znaleźć się w lepszych rękach niż Sebastiana. Facet ma ogrom pasji i stawia na bezkompromisową jakość. W czasach kiedy każdy pcha wyroby przez chińskie łapki dla gościa jest nie do pomyślenia stosowanie choćby kotwiczek z Azji. Myślę, że tak najzwyczajniej w świecie możecie być dumni z Polspingu, a postaramy się w przyszłości żebyśce byli superdumni https://m.facebook.com/piotr.pe.370?refid=7#!/polsping/photos/a.425764830963946.1073741833.423335407873555/651321241741636/?type=3&source=48Piotrek gratuluję, cieszę się, że będziesz mógł realizować swoje "szalone" pomysły. Mocno trzymam kciuki, aby Tobie udało się i żebyś mógł zająć się wyłącznie tym co kochasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Kuba musi chodzić, sam dzisiaj trochę rzucałem ale bolki sztywno pławiły się w pajęczynie gruntowych mikando i dżeksonów. Cwane bestie.Od wczoraj nie łowię na Enigmy. Wyczyściłem, zdjąłem kotwice żeby nie porysowały lakieru i schowałem przynęty głęboko do szuflady z gaciami. Za 30 lat jak już będziesz światowej sławy lurebuilderem, wyjmę Enigmy, pokażę wnukom i powiem: "Hesher przysyłał mi przynęty zwykłym poleconym" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zwykłym nie wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zwykłym nie wysyłam Zgadza się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Jest taki facet, Sukingad Hesher...Teraz to już legenda, ale wtedy... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Wojtek właśnie dostałeś tego dużego jerka co mi się ostał. Wyślij mi dane do wysyłki żebym się nie przegrzebywał przez wiadomości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Dziękuję, już wysyłam ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Mała kociucha będzie pewnie zbrojona hakami w sposób jak na zdjęciu, taki japoński system Ito Takehaki Po sprawdzeniu 5 różnych zbrojeń to jest na chwilę obecną najlepsze- dla pracy woblera i dla pyszczków okoni. Przeciwpancerny Grad do wyciągania niemieckich Tygrysów z dna rzeki, samego śrutu 18 g. Czas poszukać ryb trochę głębięj i dalej, nie wiem ilu z Was ma w zwyczaju torpedować rzekę takimi pociskami ale polecam bo zabawa i brania kozackie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi