sukingad Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Szykuję się powoli na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 U mnie wszystko już przygotowane i naoliwione ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 (edytowane) Jeszcze dzisiaj parę eksperymentalnych przynęt muszę zrobić wieczorem i od jutra jazda. BTW. Fluo ze zdjęcia w fajnej cenie- 21 zł za 30 m. Edytowane 30 Czerwca 2017 przez Hesher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Oj Piotruś na pewno Ciebie odwiedzę masz tyle fajnych rzeczy....a i kawa dobra! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Wpadaj śmiało. Miałem dzisiaj już przyjechać ale chyba dopiero jutro rano się bujnę bo korki będą zabójcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Nie zrobiłem nawet jednego woblera w ten weekend. Ich wina Paletki cięte ręcznie i skuwane młotkiem. W najmniejszej strzemiączko też mojej roboty bo nie miałem nic odpowiedniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 I jeszcze jedna, jesteśmy w Kingsajzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Nie zrobiłem nawet jednego woblera w ten weekend. Ich wina .....................Osobiście mogę potwierdzić że zasługują na karę Próby woblerów spełzły na niczym- za to wyniki robią (mi osobiście) obrotówki w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Ja ładnie połowiłem w maju i na początku czerwca. Za chwil kilka biorę filce, wątrobę i idę pośród chamów zasiąść nad Narwią. Lipiec miesiącem zdrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 U mnie w tym roku rządzą obrotówki i wahadła. Woblery prawie nie łowią, z wyjątkiem tych, w których tylną kotwicę zastąpiłem skrzydełkiem z wirującego ogonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 No ja raczej nie będę handlował obrotówkami. Może jak się będzie odkładał zestaw gryzionych egzemplarzy to będę całość puszczał i robił nowe bo tego towaru szybko w pudle przybywa. Poakazałem tylko te, które zrobiłem w międzyczasie. Temat główny jest boleniowy i błystka wczoraj zaliczyła pierwszy strzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Wstałem z rana w sobotę, a w zasadzie się nie kładłem. Musiałm uwiecznić ten wędkarski sukces. Jedyny w ten weekend bo poza tym złamałem kij i stopkę kołowrotka, taki jestem szalony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Jak widzę, wędkarski sukces w górach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 "Na Wspólnej znajdziemy to miejsce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Wyjaśnię co miałem na myśli. W czasach komuny pewien malarz namalował obraz "Lenin w górach". Obraz przedstawiał łąkę, na niej namiot, z którego wystawały dwie pary splecionych w miłosnym uścisku nóg. Krytyk pyta artystę:- Te małe stopy to czyje?- Nadieżdy Krupskiej, oczywiście. (Żony Lenina).- A te duże, włochate, to są Lenina?- Nie, skąd! To są nogi towarzysza Trockiego!- To gdzie jest Lenin?!Jak to gdzie, przecież napisałem, Lenin w górach... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 W USA mieli program "Pimp my ride/ Odpicuj mi brykę", a my w Polsce mamy jeszcze lepiej.Odpicuj mi wobler! Woblerek na poniższym zdjęciu, nie pracował dobrze. Wykładał się i za nic nie szło go ustawić.Po wizycie w warsztacie Heshera, ryby na niego lecą Dzięki Piotrze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Ręce, które leczą. Dzięki za wrzutkę.Wody nie energetyzuję, póki co 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Ręce które robią leczo! Musiałem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) Akurat leczo to robię takie, że byś płakał ze wzruszenia między dokładkami Edytowane 5 Lipca 2017 przez Hesher 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Akurat leczo to robią takie, że byś płakał ze wzruszenia między dokładkami Dobre leczo wyciska łzy na wyjściu z progu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Moje po prostu wzrusza jak zimna wódka w niedzielny wieczór i lewe L4 do piątku 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Takie połamane nie wiadomo co, ale jednak E2 No i skoro 2 to ryba w drugim rzucie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 (edytowane) Mi respetto senior Tomek Pierwszą rybę też miałem na niego w drugim rzucie, chyba zrobię jeszcze dla siebie jednego takiego łamańca. Ed. Wyślij mi w wolnej chwili foto na kartce w kratkę żebym wiedział gdzie ciąć korpus. Edytowane 6 Lipca 2017 przez Hesher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Kocia Zabawka zalicza kolejny gatunek. Sandacz Andrzej Władca Ciemności 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Endrzej ciebie tam rzeczywiście g.... widać na tym zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi