sukingad Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Kuba @guciolucky wpadł wczoraj z wizytą. Złoił mi skórę nad wodą niemiłosiernie.... ALE kleń na jerka w dodatku mój pb liczy się razy sto, czyli wygrałem BTW. Jakby ktoś ze szczęśliwych posiadaczy Terminatora albo Janusza chciał jakąś krótką radę jak je prowadzić w mniej standardowe sposoby to zapraszam na priv. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Dostałeś wpi.....l na własnej wodzie i nic tego nie zmieni....WSTYDŻ SIĘ WSTYDZ!!!!Gratuluję kluski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 (edytowane) Marcin nie dogryzaj koledze bo sklepanie dupy na własnej wodzie naprawdę boli,coś o tym wiem po ostatniej wizycie teścia który wyjeżdżał z łowiska jak Cezar na rydwanie Edytowane 8 Lipca 2017 przez LOLO 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Dla mnie tam żadna ujma, ważne, że kolega ugoszczony 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 To nie były zawody a nawet nie była to koleżeńska rywalizacja. Zawsze odnajduję spokój na Twojej wyspie nawet obcy proponowali mi browar co świadczy, że wtopiałem się idealnie w klimat :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Taka wyspa Kubuś. Następnym razem trochę pochodzimy bo tak ustawionych rapiszonów jak ten, którego wrzuciłeś do boleniowego wątku jest dużo poustawianych. Godzinę temu widziałem jednego, co byś mu nie przepuścił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Ok 14 cm, po liniach na korpusie widać jak modyfikowany. Już zaczyna łapać fajną pracę, taką a'la E1 w wersji makro ale jeszcze chwilę potrwa praca nad tym modelem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Me gustas Czyżby przynęta była robiona pode mnie? Jaka waga bestii? Głęboko to chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Jeszcze nic nie wiem. to dopiero korpus ze wstępnym obciążeniem, jeszcze masa rzeczy do przerobienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Katalog na szybko sklejony parę dni temu do wysyłki za siedem mórz . Jest trochę drobnych błędów ale jestem zadowolony jak na 3-4 godziny pracy.https://drive.google.com/file/d/0B7xp9sPf2N9pQmktc2RFUWpnbDMwNTM1dVhTbUpxYl9ENm5j/view?usp=sharing 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Dobre! Oglądając katalog i czytając formę "my robimy" można odnieść wrażenie, że sztab osób za tym stoi, z 15 dyrektorów i byczy dział marketingu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Bo stoi, może nie sztab i nie dyrektorów ale cały proces, zanim przynęta wyjdzie do sprzedaży, nie jest radosną twórczością jednej osoby Omawiam z zaufanymi ludźmi tematy kształtów, kolorów, hydo- i aerodynamiki i sporo różnych pomysłów na innowacje. Niektóre modele są zmieniane na przestrzeni kilku lat jak np. Janusz czy Terminator. Terror Janusz najpierw miał zupełnie inny kształt i zaczep, pod koniec roku grzbiet i brzuszek zostały przeszlifowane pod inny typ woblera. Potem zmieniana była mieszanka i rozłożenie obciążenia. Pierwsza wersja była bardzo dobra na wody stojące i starorzecza, druga z kolei była świetna do łowienia w rzekach i część klientów dalej sobie życzy właśnie tą do łowienia w Wiśle. Trzecia aktualna wersja nadaje się zarówno do wędkowania w wodzie stojącej jak i w rzekach. Stroną internetową sam się nie zajmuję bo nie umiem, ogarnia to ziomeczek po kiju, którego poznałem przez jerkbaita, ja nawet nie znam haseł. Projekty graficzne wkładek do opakowań i tego co wieszam w necie też są najpierw obgadywane czy trzeba coś zmienić czy nie. Jest tego sporo więcej, głównie dzięki pozytywnemu odbiorowi moich przynęt, kilka lat temu nauczyłem się, że moja racja wcale nie jest najmojsza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Prezent pożegnalny od ludzi wydziału. Podobno straszna katapulta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil750 Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Katalog świetny ale mi osobiście zabrakło danych technicznych tj masa długość głębokość nurkowania ps. Wiem że są różne wersje przynęt ale jakaś tabelka pod koniec lub chociażby sam wymiar byłby ok Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Jest podana masa i długość pod nazwami modeli, wszystkie są tonące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil750 Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Przepraszam nie zauwazylem ???? Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Spokoluz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Nazbierało mi się sporo różnych badyli DAM-a i nie tylko. Teraz recenzje będą w takim formacie (wiem, wiem, czcionka jest z d...., przy następnej to poprawię). Recenzja niesponsorowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Nazbierało mi się sporo różnych badyli DAM-a i nie tylko. Teraz recenzje będą w takim formacie (wiem, wiem, czcionka jest z d...., przy następnej to poprawię). Recenzja niesponsorowana.Na telefonie nie do ogarnięcia :-( Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 A widzisz o tym nie pomyślałem, a świat maszeruje do przodu przecież. W las 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Nowa Enigma, porównanie z 11 cm Gradem. Dawid i Goliat. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 No dziku dobry klamot ;-) jak to pracuje? Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 To się okaże, pierwsza pracowała jak jedynka tylko brakowało trochę kopnięcia, odjąłem śrutu, zrobiłem 3 wersje i zaraz wpadam w świński galop nad wodę ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David77 Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Uważaj na łódki bo tym to można zrobić kuku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Twoja jest bezpieczna. kilka razy było blisko ale bez szkody na mieniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi