sukingad Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Poszło, trzeba było podciąć po milimetrze z obu stron i zaczęła hulać jak ta lala. Z Enigamami to jest tak, że trzeba się ostro nakombinować bo czasem np. zbyt ostry albo okrągły klin może całowicie zmienić akcję. Akurat tutaj trzeba było zrobić nacięcia z góry. Stąd wzięła się nazwa całej serii w momencie kiedy już miałem odpuszczać zabawę z nimi. Kurewne są do roboty ale jak już siądzie akcja to zaczynają się żniwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Dziś mi dwa startowały do E bryzga jednego skrewiłem zbyt szybkim cięciem, drugi zawrócił bo kotwiczka złapała trawkę. Od rana mi pech towarzyszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Dziś mi dwa startowały do E bryzga jednego skrewiłem zbyt szybkim cięciem, drugi zawrócił bo kotwiczka złapała trawkę. Od rana mi pech towarzyszył.Marek Twain powiedział: Zjedz z rana żywą żabę, a już nic gorszego nie spotka cię do końca dnia :-) Tapatalknięte z komórki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Daniel a my chyba mamy ostatni czas żeby zaplanować wspólny atak na Oder? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Daniel a my chyba mamy ostatni czas żeby zaplanować wspólny atak na Oder?Odezwę się dziś na tel Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Tamtaramtam nowy ślimak na farmie. Cormoran Cor A Nostra trafiony po kilku latach poszukiwań. Nie będę pisał za ile go wyrwałem bo serce mi się kraje jak dorośli mężczyźni płaczą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 (edytowane) Roboczy deseń. To jest taka wersja kurwesyn do grzebania w studniach, pewnie ze 40 g wagi z czego 20 to sam śrut. Łamacz blanków. Edytowane 21 Lipca 2017 przez Hesher 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Kociucha jak zwykle trzasneła paja, sterany i pogryziony egzemplarz z jednym okiem, a dalej łowi jak ta lala. Rusza leniwe szczupaki jak żaden inny mój wobler, najlepsza ratunkowa przynęta dla tych co lubią pospać bo pora dnia nie ma dla niej większego znaczenia. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 No Chłopacy, ale woblera zrobiłem, no powiem wam, że fiu fiu Woblerem można robić cuda, jerkować, chlapać po powierzchni, twitchować albo prowadzić jak zwykłego minnowa Trzaskały dzisiaj w niego okonie aż miło, a dwie godziny wcześniej był jeszcze składnikiem A i B Jest na razie 6 wersji zaraz dorobię jeszcze kila na jutro i ruszają ostre testy. Dawno nie byłem tak zadowolony z przynęty. Będzie robiony na korpusie percha, tego: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Jeżeli waży 6-14g to chętnie przyjmę na testy. Jeżeli złowi coś na "mojej" rzece to wyślę Ci flaszkę łiskacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Co Wy wszyscy z tymi flaszkami... takiego dobrego chłopaka chcecie sprowadzić na złą drogę? Na testy Wojtuś to już od jakiegoś czasu jest bardzo trudno coś ode mnie wyrwać, Już masa kolegów pokazała, że dawać woblery na testy to jak je wsadzać psu w dupę. Zbliżony odzew 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Z psem nie próbowałem, więc się nie wypowiadam Napisałem "przyjmę na testy" a nie "mam horom curke" Priv z ceną i szybki deal bo mi gliździarze wszystko wyłowią, skubańcy po 5 wędek rozkładają 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Zdzichu ja chętnie nabędę tradycyjną metodą :-) a już w ogóle bajki jakbyś w sobotę zawitał nad Wisłę to bym na miejscu przelewem zapłacił. If you know what I mean :-D Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Z psem nie próbowałem, więc się nie wypowiadam Napisałem "przyjmę na testy" a nie "mam horom curke" Priv z ceną i szybki deal bo mi gliździarze wszystko wyłowią, skubańcy po 5 wędek rozkładają Panie, jeszcze nie czas. Najpierw muszę dorobić kilka wersji i przetestować, potem idą w farbę, lakier i testy czy się po wykończeniu nie zesrało, bo potrafi. Jaki lipa to cała robota od nowa, a jeśli gra muzyka to jadą do Kuby i jeszcze jednego ziomka, po fiszingach u nich dogadujemy czy wszystko gra, co ewentualnie poprawić i potem wjeżdża właściwa forma do odlewania. Tak to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 (edytowane) Zdzichu ja chętnie nabędę tradycyjną metodą :-) a już w ogóle bajki jakbyś w sobotę zawitał nad Wisłę to bym na miejscu przelewem zapłacił. If you know what I mean :-D Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą TaptalkaTj. metodą połówkową chciałeś nabyć heheh Chyba nie dojadę, ostatni urlop w tym roku Edytowane 26 Lipca 2017 przez Hesher 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 NO NO Piotruś, ja troszeczke z czasem walcze, ale mam dla Ciebie troche zdjęć spokojnie. btw tamte nowe muszę przerobić if u know what i mean ;d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Chłopie jakiego Grada mam kozackiego. Musze go rozkuć żeby zobaczyć jak dawałem obciążenie w środku i jadę z produkcją. Dej mnie te foty synek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Gdyby ktoś kiedyś powiedział mi: "Piękny książę ten tygryseł nie ma pasków", odpowiedział bym: "Owszem Mości Hrabio, to egzemplarz dla mnie." 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Paski dodały by mu charakteru "Książe" , a tak wszystkie ryby będą go omijać szerokim łukiem, ale...Twój wybór!Żebyś mi tylko jutro nie wypisywał,że "nie biorą"! A zapomniałem,że masz w zanadrzu enigmę,więc BRAĆ BĘDĄ,o to jestem spokojny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Teraz Marcin to ja mam taką armie zabójców, że się boję nad wodę chodzić. Ludzie źle paczaja jak mięso do wody wraca hue hue 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Trzy pierwsze prototypy Enigmy nr 1. Trzymam cały czas na wszelki wypadek bo pięknie pracują i łowią ryby, dlatego nie wrzucam ich do wody 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Przemalowane rapalki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Nowe kolory, za parę dni wstawię trochę na giełdę razem z E jedynkami. Bardzo łowne bydle 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Enigma Nr 2 i Enigma Nr 3. Wczoraj odkryłem, że trójki świetnie nadają się również do jigowania, a to oznacza, że czeka ten model kolejna przeróbka. Forma wielogniazdowa na dwójki też już ledwo zipie więc cały model czeka lifting przy okazji konstruowania nowej, dwójki dostaną łuskę i detale, wreszcie to moje brzydkie kaczątko odżyje. Wymyśliłem chyba jak zrobić nową formę na starym silikonie i na 7 gniazd powinno mi starczyć jakieś 100 ml świeżej gumy, takie cuda.BTW. Dzisiaj albo we wtorek na giełdę poleci sporo Jedynek i Cat Toy-ów, w dwóch nowych kolorach. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Wciąga tas zabawa, robię jedną, wychodzi pięć. Paletki cięte i kute ręcznie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi