wobo Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Czy to ze starych monet miedzioniklowych? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Nie aż taki hanmade hehe arkusz blachy mosiężnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Weekend się kończy, szału może nie było jeśli chodzi o ryby ale podłapałem nad wodą dużo wiedzy konstrukcyjnej. Trafił się sandacz na Janusza, trochę okoni na CTM i dzisiaj na finiszu ładny szczupak na prototyp nowego percha. No i oczywiście piękny zachód słońca też się trafił. Nie jest źle 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Super fotki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Co jakiś czas wrzucam na priv tipy dotyczące prowadzenia konkretnych modeli moich przynęt. Zbliża się okres wielkiego żarcia kiedy dużo zielonych drapieżników będzie trzymało się roślinności przy brzegach. Odkryłem w ostatni weekend metodę prowokowania ryb do ataku na Cat Toya, do tego bardzo skuteczną. Jeśli ktoś z posiadaczy życzy sobie info jak punktowo ustrzelić rybę stojącą przy trzcinach, liliach itp. to zapraszam na priv. Full serwis jak w dobrym burdlu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Kuba przyjechał w odwiedziny i tak myślelim, myślelim aż wymyślilim. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Zajebiście chodzi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 To wersja z rana, popołudniowe miotą jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Smuż(ące c)acko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Kuba zacznie trzaskać bolenie po pyskach to wrzucimy trochę więcej materiałów. Podczas ustawiania tej powierzchniówki wpadł nam pomysł na fajny wabik okoniowy. Dzisiaj dogadaliśmy kilka szczegółów i niedługo zaczynam pracę. Wobler powinien łowić niezależnie od pory roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 (edytowane) Dawno, nic nie sprawiło mi tyle frajdy co moment kiedy nagle przynęta zaczęła pracować tak jak wydawało się to niemożliwe... Co więcej nie można podobnej nigdzie kupić. Edytowane 11 Września 2017 przez guciolucky 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Sprzątam pióra po tym biednym kogucie Cyprysa. Kuba dogadał się z Marcinem na chwosty do kotwic, a że Cyprysowi brakowało białego to dorwał koguta, wyjebał mu na żywca kłaki i przywiózł do mnie nakręcić, jeszcze ciepłe hehehe. Tak się w naszych stronach robi przynęty 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Lekko go wytrymował bo ciepły wrzesień mamy więc chłopak pewnie jest wdzięczny...a przy okazji mieliśmy temat do rana w pracowni hehehehe... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 AAAAAAAAAAAAle śmieszne....Następnym razem ukręcicie sobie chwosty z kłaków "Pułtuskich ....blondynek",jak jakąś znajdziecie o 1 w nocy!A koguta to wcale nie bolało,bo dostał wcześniej na znieczulenie piącho-pirynę!Pozdrowionka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 O pierwszej w sobotę to najłatwiej o taką co da blond kłaka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Tak sobie myślałem, że kiedyś Ciebie odwiedzę, ale teraz to boję się, że mnie oskubiesz z resztek sierści . Dorób nóżki, a wobek będzie chodził po wodzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Nawet tupał W sprawie ulepszeń informuję, że nie robię w woblerach dodatkowych otworów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Niby proste malowanie, a dwa dni roboty żeby był odpowiedni efekt. Część salamander ma już swoich właścicieli, jakby ktoś chciał zaklepać to zapraszam na priv. Za parę dni będzie trochę Januszów w kolorach perch i rudy kojoy, kocie zabawki małe i duże w kolorze rudy kojot i kilka egzemplarzy w innych deseniach.Kombinuję też z nowym deseniem. Gryźli parę lat temu niemiłosiernie na podobny kolor. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Kuba przyjechał w odwiedziny i tak myślelim, myślelim aż wymyślilim. W zeszłym roku jesienią zrobiłem coś podobnego ,ale leży to to na dnie pudła i w ogóle o tym zapomniałem.Daj znać Jakub jakbyś miał efekty na tego "smużaka" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Reklamację zgłaszam miał łowić ryby Fotka jest takiej jakości, że nie bałdzo widać ale wobek w dziobie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 No i nie wiem - nacisnąć "Lubię to"? Narazić się ornitologom? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Spokojnie pełne C&R nawet z wody nie wyciągnąłem :-) Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Jak mewa się pomyliła to myślę, że i niższe kręgowce tym bardziej ale postaram się sprawdzić jak tylko poczta dostarczy i zademonstruję je w odpowiednim miejscu i czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Oj a ptaszek nie podziabał,miałem kiedyś podobną sytuację i muszę przyznać że to ptactwo jest bardzo agresywne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Mam wyprawę w wyhaczaniu [emoji6] Przy łowieniu powierzchniowym lub tuż pod powierzchnią na stołecznej Wiśle jest to na porządku dziennym. A co do tego, że kuszą ryby nie mam najmniejszych wątpliwości. Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi