sukingad Opublikowano 15 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 U mnie to byś miał przynajmniej pieczyste bo kwak na kwaku siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Haha dawno kaczuchy nie jadłem [emoji16] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Znam eksperta od zdejmowania kaczek z tafli heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Ustawka nowej partii. Jeden napinacz się nawet trafił. Enigma CT "gryziona" już poszła do ludzi. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 ...zdecydowanie Pustynna Burza... ... pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Jutro pierwsze łowienie ale kiedyś już miałem woblera w tych barwach i łowił szczupłe i okonie. Na "gryzioną" enigmę klient dzisiaj wyrezał 7 zębatych. Godzinę temu przyjechał po resztę w tym deseniu. Rudy kojot opuścił lokal. Zostały salamandry, goliaty vel pustynne burze i pojedyncze sztuki z 3 czy 4 innych kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Od wczoraj tesuję Enigmę nr 4. Wobler już kilka razy pokazywałem, zwykle w rybim pyszczu, póki co robię go tylko na zamówienia od czasu do czasu. Wcześniej na E4 połowiłem sporych okoni i szczupaki, dzisiaj trafił się w samym środku miasta ładny kanałowy bolo. Ryba wyjechała na egzemplarz, który wczoraj zerwałem a dzisiaj udało mi się odzyskać. Farciany 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Zaraz, zaraz. Jak to się stało że ja nie mam E4 w kolekcji? Ładny bolo. Kanałowe zawsze sprawiają mi więcej frajdy. Moje gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Tomo jest dla Ciebie odłożony w kolorze ft. Wziąłem teraz formę do Warszawy to kilka jeszcze może odleję. Zaraz Ci wyślę fotkę nowego modelu na kom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 A tu mój nowy fun. Za bardzo polubiłem robienie blaszek, jak siądę do jednej na 5-10 minut to kończę na 4 po godzinie.na zdjęciu mikrotandem 00:0 i czwórka a'la ular. Paletki jak zwykle cięte i profilowane ręcznie. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Dwa ogłoszenia duszpasterskie. Primo, trochę osób zamówiło koszulki "Wobler musi mieć paski" przez fb. Nadruk jest wykonany metodą DTG i jebutnych gabarytów (A3).Jeżeli ktoś chce dołączyć do zamówienia i zafundować sobie T-shirt ze wzorem jak na zdjęciach poniżej to proszę o informację. Niebawem będę dogadywał szczegóły z drukarnią. Koszulka z wysyłką 59 zł, bez czyli z odbiorem osobistym 50 zł.Rozmiar S: Szerokość 48,5, długość 69,5Rozmiar M: Szerokość 53,5, długość 72Rozmiar L: szerokość 56, długość 74,5Rozmiar XL: Szerokość 61, długość 77Rozmiar XXL: Szerokość 66, długość 78,5 Secundo. Będę przygotowywał trochę egzemplarzy Enigmy nr4, bo też kilka osób zamówiło i szykuję partię do wykończenia na weekend. Mam na tego woblera tylko jedno gniazdo (pojedynczą formę) więc ilości będą skromne dlatego jakby ktoś życzył to proszę o informację żebym wiedział ile odlać. Waga woblera to ok 10 gr i 8,5 cm, akcja drobna lusterkująca, w opadzie również lusterko. Przynęta uniwersalna podobnie jak jedynka, wychodziły ładne okonie, szczupaki, ostatnio z szybszego prowadzenia pod powierzchnią piękny boleń pasibrzuch. Będą uklejki i jakieś fluo, jeśli ktoś życzy inny deseń to proszę o info. Cena za sztukę promocyjna- 22 zł plus 6,80 wysyłka. Przepraszam jednocześnie, że bezbożnie kupczę w wątku. Nie planowałem teraz sprzedawać ani koszulek ani E4, samo wyszło dlatego taka wymuszona okolicznościami forma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 ...za kupczenie w świątyni to stragany leciały.. jak w Piśmie podano... Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Tyle, że ja z ręki żenię. Gorący towar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 ... tak jak fajki w okolicach dworców i św.pamięci Dziesięciolecia? ha ha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Z tą "św. pamięcią" to bym nie przesadzał aczkolwiek bywałem często. Za dzieciaka grałem w kopaną w międyszkolnych zawodach i biegałem 800ki. Potem odkryłem używki i panienki, ale biegać w sumie nie lubiłem i tak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Śp. ponieważ jest Narodowy, powstał na gruzach gruzów, jak wiadomo...i wchodzą wątki kombatantów... nie za szybko? Wyrażam zainteresowanie hot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Odwiedziłem dziś "Sukingada" ,a właściwie ściągnąłem go z łóżka....I znowu po wizycie w jego pracowni i po rozmowie mam tysiące myśli w głowie i pomysłów na nowe przynęty.Dobrze mieć takiego prawie sąsiada. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 A ja jak wczoraj siadłem tak dalej dziergam. Już bliżej niż dalej i będę mógł wyjść dupę odmrażać w kanale. Jak boblery to nie rybeły 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Jak idą prace nad najtajniejszym z tajnych projektów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Zależy o który pytasz. Te nowe mam wykończone, do przerzucenia na Dadaju. Wczoraj dwie nowe rzeczy też zrobiłem, mogą z tego wyjść fajne przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Panowie ja w kwestii zamówień. Wszyscy, którzy ostatnio coś życzyliście spod mojej ręki domówiliście przynęty, których nie miałem na stanie. Aktualnie wszystkie się suszą i w weekend będą ustawiane. Także nie zapomniałem o Was (chyba) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Nie zapomnij też o mnie...W sobotę szykuj się na odwiedziny,bo będę w okolicy.A może lepiej nie ,bo znowu będzie mnie głowa bolała od nowych pomysłów! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Wpadaj śmiało coś tam pewnie jeszcze będę lał przed wyjazdem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Jak rozumiem, będzie tak lane, że aż głowa zaboli? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Jak ostatnio (dawno temu) lałem, to takie żeby nie bolała, jestem wiernym fanem rękopisów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi