bob74 Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Ja również, tyle, że potrzeba cierpliwości. Po jakimś czasie ona nagradza, gdy otwiera się stare, zakurzone księgi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Odświeżam nieśmiało skila ostatnio. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Panowie, komu byłem dłużny woblery, to już prawie nie jestem. Będziemy się liczyć ale to już nie dzisiaj bo jeszcze mam sporo roboty. Na zdjęciach trochę nowości, Terror Janusz w nowym deseniu fire tiger, ktory prawdopodobnie wejdzie na stałe, poza tym nowy kolor Enigmy Cat Toy, niebiesko czarny (już gryziony) i większy model Enigma Big Cat. Na ostatnich dwóch zdjęciach Enigma nr 4, nowy model, który wejdzie na stałe. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Jaka waga Big Cat ? I od kiedy będą dostępne, (po wyprawie)? U mnie wypad sobotnio - niedzielny w moje strony to dobre wygrzanie w saunie i wypad nad wodę, teraz było krótko. Salamandra była gryziona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Po Dadaju na pewno kilka zrobię bo fajne są. Waga 36,5 g i jakieś 13 cm, jest już czym targnąć ale da się nawet w rzece z ręki łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 (edytowane) Ocho. Jak taka duża w ciekwaych kolorach to na Wisełce za wąsaczem chętnie pochodzę z nią.Przydałyby mi się ze 2 jeśli wiesz co mam na mysli Edytowane 16 Października 2017 przez Epidares Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 OK ale to już wszystko po Dadaju bo mam tylko dwie sztuki na wyjazd (były 3 ale jedna poszła w 1 rzucie ) Za parę chwil będę do Was pisał ws. dotychczasowych zamówień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Mocniejsza linka potrzebna niż zastosowana przez Ciebie, czy trzeba popracować nad techniką wyrzutu? A może jakiś system katapultowania zaproponujesz ? Jakiś trebusz lub onager Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Linka była ok, nówka sztuka 0.23 mm, przypon się okazał za slaby na ten gabaryt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Panowie, woblery wysłane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) Niedźwiedzie, mam dla Was dobre losowanko Zbieram się od jakiegoś czasu do napisania tego posta ale cały czas mi coś wypadało, a moralniak urósł do gigantycznych rozmiarów . Sprawa wygląda tak: trzeba pomóc w leczeniu kota Kubusia, który jest biednym sierściem i jakoś średnio idzie zbiórka na jego leczenie. Kubuś jest podopiecznym Vivy wymagającym kompleksowego i kosztownego leczenia dlatego postanowiłem, że mu pomożecie Tutaj kilka wyciskaczy łez na fotkach i link do strony Fundacji: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/biednykubus Oczywiście nic za darmo. W zamian mam dla Was zestaw sześciu jerków, znanego wielu z Was Terrora Janusza. Wobler ma świetne właściwości użytkowe, jest lotny i można nim łowić zarówno w rzekach i wodach stojących, poza tym złowił już wiele ryb różnych gatunków, w tym bolenie, ładnego suma, sandacze, masę okoni i szczupaków. Dodatkowo w zestawie są dwa desenie, których nie ma w standardowej ofercie, karaś i jerk z fluo celownikiem. Foty są jakie są natomiast same jerki są wykończone tip top i polecą do kogoś z Was uzbrojone. Cały zestaw jest warty 150 zł. Co trzeba zrobić: Wpłacacie 30 zł na zbiórkę dla Kubusia i wpisujecie swój nick z jerkbaita w podpisie przelewu. Tutaj link do formularza przelewu. Jeśli ktoś ma nieodpartą potrzebę serca może wpłacić więcej, 3 dyszki to minimum. 31 października wylosuję osobę, która stanie się szczęśliwym posiadaczem zestawu i prześlę jerki na wskazany adres priorytetem, zapraszam też wszystkich mieszkających za granicą do udziału, doślę przynęty w każde miejsce na swój koszt. Póki nie osiągniemy chociaż tych 150-200 zł proszę o podbijanie tematu, żebyśmy nie stanęli na jakiejś haniebnie niskiej kwocie. Za 3 dyszki macie kompletny zestaw na każde jesienne warunki pogodowe. Właśnie taki stosowałem z powodzeniem w zeszłym roku. Warto Edytowane 17 Października 2017 przez Hesher 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Gdzie te money money należy wpłacić? Bo lekko niejasno w temacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) Na stronie, po prawej przy pierwszym zdjęciu jest przycisk "wesprzyj", tutaj link do formularza przelewu: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/zwierzaki/biednykubus/koszyk/dodaj Edytowane 17 Października 2017 przez Hesher 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Poszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Wpłacacie 30 zł na zbiórkę dla Kubusia i wpisujecie swój nick z jerkbaita w podpisie przelewu. Tutaj link do formularza przelewu. Jeśli ktoś ma nieodpartą potrzebę serca może wpłacić więcej, 3 dyszki to minimum. 31 października wylosuję osobę, która stanie się szczęśliwym posiadaczem zestawu i prześlę jerki na wskazany adres priorytetem, zapraszam też wszystkich mieszkających za granicą do udziału, doślę przynęty w każde miejsce na swój koszt. Póki nie osiągniemy chociaż tych 150-200 zł proszę o podbijanie tematu, żebyśmy nie stanęli na jakiejś haniebnie niskiej kwocie. Za 3 dyszki macie kompletny zestaw na każde jesienne warunki pogodowe. Właśnie taki stosowałem z powodzeniem w zeszłym roku. Warto Wpłacone. Wpłacamy! W słusznej sprawie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 No Panowie działać! Do zgarnięcia fajny zestaw w cenie 2 paczek fajek i przy okazji pomożecie cierpiącemu zwierzakowi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 No Panowie działać! Do zgarnięcia fajny zestaw w cenie 2 paczek fajek i przy okazji pomożecie cierpiącemu zwierzakowi Może warto dać info w osobnym wątku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 No, te jerki konkretne. Szwed będzie płakał jak będzie sprzedawał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Jutro wysyłam cały box co ostatnio widziałeś i zostaję z paroma sztukami dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Ważyłeś może mamuśkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 65 g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Niedźwiedzie, kilka ogłoszeń parafialnych. Dla kilku osób, które polubiły moje agrafki, jedzie do mnie właśnie nowy materiał. Wytrzymały i nierdzewny, jeśli poradzę sobie z kręceniem tego drutu ręcznie to niedługo agrafki pojawia się w lepszej jakości. Dwa, jeszcze przez dwa dni możecie wziąć udział w akcji, w której do wygrania zestaw jerków o wartości 150 zł, szczegóły tutaj Na koniec zapowiedź nowego boblera Od początku roku dolewa nam wody w rzekach i zasady się zmieniają. Od kilku tygodni pracuję nad przynętą, która poradzi sobie z nowymi warunkami, tj. zejdzie głębiej, utrzyma się na większej głębokości i nie straci na dynamice. Jutro siadam do odlewania 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 31 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Podsumowanie losowania zestawu jerków, zgodnie z obietnicą na 31.10.2017 r. Tadam tadam, and the winner is 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Doooobre!!!Ale składam protest,bo widziałem jak los Maćka wczoraj cały dzień kisił się w Whiskasie...ha ....ha....ha...Gratuluję Maćku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi