Dano-G Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Hahahah ;-)Fajne losowanie - Maciej - gratuluje [emoji106] PozdrawiamDaniel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Haha aleś to wymyślił super 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 31 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Koteł zna odpowiedzi, drugi z resztą też ale miał chwilowo wyje.ane hehehe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 31 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Doooobre!!!Ale składam protest,bo widziałem jak los Maćka wczoraj cały dzień kisił się w Whiskasie...ha ....ha....ha...Gratuluję Maćku.Moje koty gardzą Whiskasem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 31 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Stal chirurgiczna 0,6 i 0,8 mm, nierdzewna. Agrafki o wiele mocniejsze niż poprzednie, a już na tamte dawały radę dużym drapieżnikom. Kręcę próbne serie żeby ogarnąć materiał, wszystko robione w całości ręcznie bez giętarek i maszyn. Kto pozna ten się w nich zakocha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Hej. Jak będziesz miał juz jakieś komplety do sprzedania to daj znac na priv. pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Kotiki znane są z tego, że nie lubią wydatkować zbędnie energii, podszedł do bliższego losu ha ha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Hej. Jak będziesz miał juz jakieś komplety do sprzedania to daj znac na priv. pozdrawiam serdecznieOk, będą pewnie po 20sztuk w paczce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Spoko .to wezmę.beďa rozne rozmiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Dwa jak na foto. Mniejsze ok 1,5 cm drut 0,6 i większe ok 2 cm i drut 0,8 mm. Ty chyba brałeś te poprzednie, te są dużo mocniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Ja jeszcze nic nie bralem ???? ale wezme i mniejsze i wieksze na testy.jak bedziesz mial to daj znac.pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Będę w przyszłym tygodniu dawał znaki-sygnały. Muszę nowe szczypce kupić bo te co mam rozjechały się przy drugim użyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Podsumowanie losowania zestawu jerków, zgodnie z obietnicą na 31.10.2017 r. Tadam tadam, and the winner is Łooo, zostawić Was chwilkę samych na jerku, a tu takie rzeczy się dzieją... Brawo koteł! Bardzo zdolny! Ale Panie rezyseze kochany, czy aby regulamin konkursu nie zakładał, że odzew wpłat będzie większy? Nie wiem czy mogę z czystym sumieniem łowić tymi jerkami?? Obgadamy sprawę face to face. Ale kota pochwal. Złowię dla niego jakieś świeże mięsko... ;P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Złapiemy się w przyszłym tygodniu nad Wisłą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Jakby był większy odzew to planowałam dokładać woblery, wyszło skromnie ale wam dwóm dziękuję za pomoc kotełowi. Ja tam cały czas coś "dolewam" na jego leczenie o ile środki pozwalają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Kręcę agrafki (fotki nieco wyżej), gdyby ktoś był chętny to proszę na pisać. Małe na pewno będą, większych nie obiecuję w zawrotnych ilościach bo jeszcze muszę trochę się w łapach wyrobić do tego drutu. Woblerów na razie nie będzie, robię tylko testowe w wadze ciężkiej, o których jakiś czas temu pisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateos_74 Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Stal chirurgiczna 0,6 i 0,8 mm, nierdzewna. Agrafki o wiele mocniejsze niż poprzednie, a już na tamte dawały radę dużym drapieżnikom. Kręcę próbne serie żeby ogarnąć materiał, wszystko robione w całości ręcznie bez giętarek i maszyn. Kto pozna ten się w nich zakocha używam od dwóch lat (niestety nie twoich) i żadnych innych, szczególnie świetna sprawa przy częstej zmianie przynęty jak jest zimno lub po ciemku (palce nie bolą). Wszystkim niezdecydowanym lub nie znającym tego typu agrafki zdecydowanie polecam - nigdy mnie nie zawiodła - duże ryby, jak również zaczepy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Nie wiedziałem, że jest taki wzór oprócz tego co robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Ulepszyłem agrafki, szczególnie jeśli chodzi o użycie z woblerami. Widać, nie widać? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 (edytowane) Dużych ( mocnych) nadal nie robisz? PozdrawiamDaniel Edytowane 13 Listopada 2017 przez Dano. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Wypatruj czy tam ryby przypadkiem nie brykają bo widzę, że dawno nie byłem i tracisz czas na jakieś tam druciki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Wypatruj czy tam ryby przypadkiem nie brykają bo widzę, że dawno nie byłem i tracisz czas na jakieś tam druciki Piotruś jak się zajmie robotą , to jedyne co widzi to są efekty tej pracy!Ryby może sobie prawie z okna łowić,ale pasja do tworzenia jest silniejsza od łowienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Jak nie robisz jak robisz Jebutne gwoździe Panie. Mam też fajny przypłaszczony model, zaraz nakręcę sztukę i wstawię. Kubuś, wątpię żebyś do przypięcia woblerów dostał teraz coś lepszego. W marcu jak testowałem nowe woblery zauważyłem jak można zepsuć całą pracę przynęty drutem za grubym o 0,2 mm albo źle wygiętym. Co do ryb to mam dwa tygodnie pauzy, tematy w Stolicy się przyplątały, chyba się ustawimy na 25-26 listopada, pogoda powinna być idealna na jakieś cielaczki. No i Ryszarda poznasz, jest podobno małym diabłem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 No i obiecany flat snap. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 A to rzeczony Ryszard. Pewna kobieta znalazła w lesie porzucone kociaki i zabrała do domu. Wstawiła na internety i młodszy brat przygarnął do naszego rodzinnego domu. Rysiek jest podobno przeszczęśliwym kłakiem i bryka po całej chałupie. Mama mówi, że zamiast się odwracać, przeskakuje o 180 stopni. Toki czort 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi