Skocz do zawartości

Love-Bait

Rekomendowane odpowiedzi

Zaproś Kubę na 24 grudnia Piotrze, On ma bliżej do Laponii to może prezenty przywiezie...

A co do agrafek nie słuchaj Daniela tylko zrób coś bardzo micro.

I widzę,że wybierając się w odwiedziny trzeba będzie jakąś wątróbkę dla dzieciaka kupić.

Edytowane przez cyprys19
  • Like 1

A co do agrafek nie słuchaj Daniela tylko zrób coś bardzo micro.

Ej :) nie można zapominać o ludziach, którzy próbują łowić ryby, które jedzą ryby łowione przy pomocy agrafek micro :)

Ja nie potrzebuję dużo - z 30 szt :)

Edytowane przez Dano.
  • Like 2

Panel podłogowy Panie. Jak szukaszsz deskę to mogę ogarnąć dębową ;) Szmery bajery, podłogi, woblery  :P

Nie pal tego więcej,bo póżniej nie rozumiem o czym piszesz..?

Ale żeby po dębowych deskach był taki odjazd,to nie wiedziałem!

• Like 1

Zamówienia agrafek prawie skończone. Jeszcze jakieś 1030 szt ;)

23621395_1845353922141603_40520948278865

Jakby ktoś życzył, to robię szpilki do zbrojenia gum. Większe z drutu 0,8 mm i mniejsze z drutu 0,6 mm, stal nierdzewna sprężysto-twarda wysokiej jakości. Cena najniższa na rynku z tego co wiem.

23621213_1845354005474928_57774398020715

23621376_1845356572141338_78142128155844

• Like 7

Było narzekane, że filmy długie to teraz są krótkie ;) Boleniowy teściak na przyszły rok, ale nie tylko bo przynęta zachowuje szybką lusterkującą pracę przy wolnym prowadzeniu.  Powolutku wprowadzam rozwiązania na przyszły rok, czy dobre to się pewnie okaże dopiero w przyszłym sezonie. Na pewno konstrukcyjnie kilka rzeczy Was pozytywnie zaskoczy, bo są nowe. "Koko dżambo i do przodu, to moje hasło" ;)

• Like 8

Marcin musisz zdać sobie sprawę z powagi sytuacji. To nie biedronka czy Alkohole Świata24 żeby sobie biegać z jednej strony miasta na drugą. Masz ustawionego człowieka i co, spojrzysz mu szczerze w oczy jak się połasisz u kogo innego o dyszkę taniej? No nie spojrzysz. A niech się temat na mieście rypnie, wrócisz na kolanach.

A tak na poważnie, jedyne moje używki przy robocie to kawa i papierosy.

• Like 1

Bez urazy Piotruś,ale jak widziałem Twoje malowania to zbierałem szczękę z podłogi, a tu takie "mazgaje" się pojawiły-co nie znaczy,że nie będą łowne,bo czasem takie kolory dopiero otwierają wodę.Niejednokrotnie się o tym przekonałem,a koleżanka na zawodach miała dwa potężne sandacze na różowe gumy (cały zestaw ma różowy-taka barbii), gdzie inni byli bez kontaktu z rybą.

• Like 1