cyprys19 Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 (edytowane) Zaproś Kubę na 24 grudnia Piotrze, On ma bliżej do Laponii to może prezenty przywiezie...A co do agrafek nie słuchaj Daniela tylko zrób coś bardzo micro. I widzę,że wybierając się w odwiedziny trzeba będzie jakąś wątróbkę dla dzieciaka kupić. Edytowane 13 Listopada 2017 przez cyprys19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Naś Klient naś Pannnn, bardzo micro bardzo dorgo. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 (edytowane) A co do agrafek nie słuchaj Daniela tylko zrób coś bardzo micro. Ej nie można zapominać o ludziach, którzy próbują łowić ryby, które jedzą ryby łowione przy pomocy agrafek micro Ja nie potrzebuję dużo - z 30 szt Edytowane 13 Listopada 2017 przez Dano. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Zrobi się, standardowe i płaskie 50/50? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Dla Rysia prezent mam gorzej dla Was, najwyżej coś się naciągnie ze stacjonarnej butli do mobilnej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 "Gruba impra z Rysiem" Kubuś startujemy na bohatera, okoliczności przyrody takie w tym roku nietypowe, że chyba grudzień będzie moim końcem sezonu. Ponad miesiąc różnicy między tym i poprzedbim rokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Ty kręcisz i on kręci figury... na focie też niezłe podłoże... jakieś figurówki może ukręć z drutu...axle, toloopy lub inne rittbergery będzie wywijał. w domu potrenuję zanim starorzecze zamarznie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Panel podłogowy Panie. Jak szukaszsz deskę to mogę ogarnąć dębową Szmery bajery, podłogi, woblery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Dębowe, stare to mi zdarza się demontować od wielkiego halo..ale to tylko legary pod gary... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Panel podłogowy Panie. Jak szukaszsz deskę to mogę ogarnąć dębową Szmery bajery, podłogi, woblery Nie pal tego więcej,bo póżniej nie rozumiem o czym piszesz..?Ale żeby po dębowych deskach był taki odjazd,to nie wiedziałem! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Proponuję parkiet wysokiej jakości. Znam odpowiedniego człowieka w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Siedzą w zielu ale Enigma CT sobie radzi z krótkim dystansem. Nasz pułtuski psycho rockers z kolejną rybą na niepomalowany egzemplarz. Polubił kociuchę. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Zamówienia agrafek prawie skończone. Jeszcze jakieś 1030 szt Jakby ktoś życzył, to robię szpilki do zbrojenia gum. Większe z drutu 0,8 mm i mniejsze z drutu 0,6 mm, stal nierdzewna sprężysto-twarda wysokiej jakości. Cena najniższa na rynku z tego co wiem. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Było narzekane, że filmy długie to teraz są krótkie Boleniowy teściak na przyszły rok, ale nie tylko bo przynęta zachowuje szybką lusterkującą pracę przy wolnym prowadzeniu. Powolutku wprowadzam rozwiązania na przyszły rok, czy dobre to się pewnie okaże dopiero w przyszłym sezonie. Na pewno konstrukcyjnie kilka rzeczy Was pozytywnie zaskoczy, bo są nowe. "Koko dżambo i do przodu, to moje hasło" 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Ło!Nawet mam adekwatny tytuł: "Krótki film o testowaniu". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Krótko i konkretnie ????Wszytko widać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Miał być krótki do wysłania Kubie znad wody. Razem obgadujemy kilka modeli i potem ja się drapię po czole jak to zrobić. Tak to wygląda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 To on częściej wymyśla, a Ty przekładsz z polskiego na nasze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Jeśli chodzi o nowe boleniówki to tak właśnie to wygląda. A tutaj, żeby tak nie było, że całkiem już nie robię a jak robię to brzydkie, kilka jerków udzierganych przed godziną. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Zajefajna kolorystyka gratki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Reggae Reggae Reggae , Love Love Love... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Tak jest! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Piotruś błagam zmień dealera .Widzę,że się koledze nudzi..? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Marcin musisz zdać sobie sprawę z powagi sytuacji. To nie biedronka czy Alkohole Świata24 żeby sobie biegać z jednej strony miasta na drugą. Masz ustawionego człowieka i co, spojrzysz mu szczerze w oczy jak się połasisz u kogo innego o dyszkę taniej? No nie spojrzysz. A niech się temat na mieście rypnie, wrócisz na kolanach.A tak na poważnie, jedyne moje używki przy robocie to kawa i papierosy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Bez urazy Piotruś,ale jak widziałem Twoje malowania to zbierałem szczękę z podłogi, a tu takie "mazgaje" się pojawiły-co nie znaczy,że nie będą łowne,bo czasem takie kolory dopiero otwierają wodę.Niejednokrotnie się o tym przekonałem,a koleżanka na zawodach miała dwa potężne sandacze na różowe gumy (cały zestaw ma różowy-taka barbii), gdzie inni byli bez kontaktu z rybą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi