spinnerman Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Jeśli chodzi o nowe boleniówki to tak właśnie to wygląda. A tutaj, żeby tak nie było, że całkiem już nie robię a jak robię to brzydkie, kilka jerków udzierganych przed godziną. Brazilian style 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 A tak na poważnie, jedyne moje używki przy robocie to kawa i papierosy.Zapomniałeś o kotach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Bez urazy Piotruś,ale jak widziałem Twoje malowania to zbierałem szczękę z podłogi, a tu takie "mazgaje" się pojawiły-co nie znaczy,że nie będą łowne,bo czasem takie kolory dopiero otwierają wodę.Niejednokrotnie się o tym przekonałem,a koleżanka na zawodach miała dwa potężne sandacze na różowe gumy (cały zestaw ma różowy-taka barbii), gdzie inni byli bez kontaktu z rybą.Bo to nie farba jest Marcin, z resztą wiesz dokładnie co to jest, za często Cię wpuszczam do pracowni hehe Zapomniałeś o kotach Koty też przy produkcji na aucie. Akurat włącza im się tryb miłość jak mam najwięcej roboty. Ryszarda w ogóle jeszcze nie wpuszczam do pracowni bo tam kilka tysięcy kotwic, chemia itp., a śmierdziel ma pewnie ze 2 miesiące max. Wojciech to wiedział czego nie dotykać i miał swoje ulubione pudło do nadzorowania pomieszczenia ale z tym małym sierściem to jeszcze potrwa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Aaaaaaaaale mam coś,co się Tobie chyba spodoba.... Nada się do tych Twoich "pomysłów"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Jestem w przyszły piątek w Pułtusku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 A co do agrafek nie słuchaj Daniela tylko zrób coś bardzo micro.Drut już jedzie, bardzo micro. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Drut już jedzie, bardzo micro.Oooo to i ja będę chętny [emoji4] Pozdrawiam nick Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Zobaczymy co z tego wyjdzie, kupiłem dwie średnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Zbliża się magiczny czas świąt prezentów. Mnie niestety nikt nie rozumie kiedy na pytanie "co chcesz pod choinkę?" odpowiadam "kilo żywicy, resztę sam zrobię" Nowe szczypce okrągłe Tak, sam sobie musiałem kupić. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Skąd ja to znam????Sam kupuję sobie większość prezentów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Nowe szczypce okrągłe Tak, sam sobie musiałem kupić.No nie bądź taki samolub, daj dziewczynie, niech chociaż w kolorowy papier zawinie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David77 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Ja też Piotrek mam mnóstwo wędkarskich prezentów które dostałem od rodzinki i leżą nieużywane, podpórki, sygnalizatory itp. Ale od pewnego czasu słyszę-"co byś chciał"-i wcale się na to nie obrażam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Jest dalszy ciąg -co chcesz pod choinkę? -kilo żywicy, resztę sam zrobię.-nie no serio się pytam co chesz?-dwa... kilo? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Jest dalszy ciąg -co chcesz pod choinkę? -kilo żywicy, resztę sam zrobię.-nie no serio się pytam co chesz?-dwa... kilo? Ha ha ha jak bym słyszał moją żonę co chcesz.......farbki- już masz ich dość!!!!!ale są jeszcze inne odcienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Czasem zmieniam żądanie na kilo silikonu i katalizator niebieski. Znajdę kiedyś taką, co kupi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 (edytowane) Ha ha ha jak bym słyszał moją żonę co chcesz.......farbki- już masz ich dość!!!!!ale są jeszcze inne odcienie Jak u mojej z lakierami do paznokci.- Kupiłam sobie nowe lakiery- Ale masz już takie...- No gdzie, zupełnie inne???? Czasem zmieniam żądanie na kilo silikonu i katalizator niebieski. Znajdę kiedyś taką, co kupi Powodzenia, może nie być łatwo???? Edytowane 28 Listopada 2017 przez lenny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Jest dalszy ciąg -co chcesz pod choinkę? -kilo żywicy, resztę sam zrobię.-nie no serio się pytam co chesz?-dwa... kilo? Żywica świerkowa czy może być jodłowa, u mnie jodła przeważa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 U mnie na święta głównie poliuretany Rok czy dwa lata temu nawet świąteczną wizytę złożyłem Cyprysowi bo mi utwardzacza do FC52 zabrakło, a zamówienia musiałem wykończyć hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 To jeszcze hobby czy już nałóg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Hobby, a co 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Powtarzalność świetna ???? w palcach go wyginasz czy giętarki ? ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 W palcach, po pierwszej setce (nie w płynie, setce sztuk ) już idzie gładko. Tylko smartfon słabiej na dotyk reaguje. Zły dotyk hehe 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Zbliża się magiczny czas świąt prezentów. Mnie niestety nikt nie rozumie kiedy na pytanie "co chcesz pod choinkę?" odpowiadam "kilo żywicy, resztę sam zrobię" Nowe szczypce okrągłe Sprawdź czy je jeszcze masz bo @Spinnerman w swoim wątku, godzinę po Tobie, pokazał identyczne niby w połowie poza kadrem ale jednak ps. agrafki klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Widziałem właśnie, ale mam i kręcę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Agrafki kręcę po to mam ręce 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi